79

одитор

преди 14 години

Резултата е ясен.ГЕРБ са се оакали здраво.Добре,че е ЕК да отвори очите на телитата които ги подкрепят.

78

Желев

преди 14 години

75 наистина съм жалък.С 300 лв.заплата няма как да не си жалък.Но за съжаление не мога да лижа *** като теб,никога не вървя по течението,винаги казвам истината и имам много малко приятели,но ПРИЯТЕЛИ.

77

7777

преди 14 години

Ами ако БГ имаше по големи проблеми от тях,ами нали щеше и в Афика да се знае!!Търсят под телето вол;европейците!!ще видите резултата

76

олеле

преди 14 години

Пиши на кирилица бе ***.Нищо не ти се разбира.

75

&&&

преди 14 години

Ei momi4e idi da vidi6 ama nai dobriqt psy

74

замислете се

преди 14 години

Някой замислял ли се е за коалициония партньор на ГЕРБ,Атака?Какво ги крепи така сплотени вече 1 год.В предното НС,Атака бяха 27 чиляка,а накрая останаха 9 тоест без група в НС.Сега обаче не са мръднали.Никой се нецепи?Що ли?Ми щото големия брат ГЕРБ пуска фъндък и никой не ще да се откаже от тортата.Тези мишоци крепят некъдърниците които ни управляват към голямата катастрофа.

73

Анонимен

преди 14 години

Ами то е ясно как - ключовите думи са Котараците, Софийското метро, Стенли. Само че за това нито една подлизурска медия няма да напише. Докато Красьо Черния им е любимец. Споменатите са негови аналози, които обаче източват стотици милиони, а не само някакви съдийски оргии и банкети.

72

Анонимен

преди 14 години

Моля, господин Оли Рен при проверката да обърне сериозно внимание и на ЦВЕТЕЛИН-Банк. Как за 5-6 години по време на кметуването на богоизбрания Премиер, въпросната банка натрупа печалба от 1 млрд, докато всички остнали регистрираха загуби. Дали пък не се дължи на големите икономически познания на Пожарникаря, вещ във всички области - от шахмата, та чак до електротехниката.

71

1

преди 14 години

И малко достойнство няма по тези земи! По скоро трябва да ни изследват изборните статистики и така ще открият проблема у държавата ни. Всичко останало е следствие...

70

олеле

преди 14 години

Ей момче не ти е добре бе.Лекувай се.

69

да

преди 14 години

Жалък си,много много жалък.

68

1

преди 14 години

Той - ДА. Но родното МВР - НЕ. Това е официално от десети (миналия месец, не 10 ноември 1989):))))

67

7777

преди 14 години

ей *** са запада!!Като имат загуба на борсата се управдават с малките държави,както днес на 1 страница на световните медии с БГ.Канадците днес ги направиха за резил затова че например България не е в еврозоната,дори и да сме фалирали като Унгария,не можем да свалим с 5%индексите.Браво на Дянков,които не трепна пред тия ***.Те затъват и им е чудно как малката БГ се справя,и те утре няма да могат да кажат:''3атъваме заради источна европа''!Ненормални капиталисти

66

Желев /54/

преди 14 години

До 60. Истината я знае цял свят и половината София. /Другата половина са богоизбраните/. А тя е,че селата ни обезлюдяват,хората обедняват,младите емигрират,старите изнемогват,а ти ми говориш за .... с една дума ,са глупости.Но щом ти влиза по някой лев в джоба,давай,пиши.

65

BBC

преди 14 години

Би Би Си: Статистическите данни на България ще са първите подложени на одит от ЕС

64

West City

преди 14 години

Те и да открият нарушения голям прас - българина си е в криза от времето на Виденов.Аз като гледам държавата не е тръгнала да се разпада, щото няма нищо изградено като държава.Така че споко хора.

63

Колев

преди 14 години

Ако направиш малка сметка, колко пари от твоя джоб са източени чрез престъпление с помощта на държавата през последните 20 години,ще разбереш,ще морковът за съжаление вече е изяден от някой друг...

62

ха

преди 14 години

Бе бая наивници 1млн и 700 хиляди.Наистина е отчайващо как от 6млн може да има толкоз ***.

61

Ехооо от Брюксел

преди 14 години

пишете българи, за всичко пишете и за съмненията си пишете до Оли Рен- Olli Rehn Europeanmissioner for Economic and Monetary Policy . Ще му намерите координатите в Гугъла. Не се притеснявайте за самоличността си, той приема и анонимни сигнали. Бъдете живи ,здрави и борбени! Трябва да свалите тази политическа *** дето ви управлява от 20 години и ви ограбва!

60

XXXLL

преди 14 години

С лъжи и популизъм дойде на власт най-просташкото управление на България и продължава и така да управлява държавата. Жалко за наивниците, които му повярваха.