11

за 9

преди 13 години

Тъпчо, кой ще те пази от *** и бомбите им ако не е Израел......... Европа е импотентна и превзета от *** и муслими отвътре...... да не си мислиш, че ако Иран има ядрени ракети и терористите мръсни бомби ше си ги залагат у тях си........ или си мислиш, че на село у вас ще ти се размине ?!

10

евродот

преди 13 години

Скоро евреите ще измислят и палестински космонавт терорист ....Каквито са евреите такива са и арабите. Колкото по-далеч от тях по-добре. Лошото е, че те (евреите) вече са основен фактор в политическия и икономически живот в Източна Европа. Задружни са и веднъж горе и майка си биха продали за да не слязат на по-ниско ниво.

9

Анонимен

преди 13 години

Истината е, че нито ЕС, нито САЩ нямат нужда от стожера Израел. Тази "необходимост" е съчинена от самите евреи. По време на Студената война, Съветския блок поддържаше едни режими в арабски държави, а НАТО - други. Нямаше посредник, нямаше стожер. Сега също не е нужен.

8

Анонимен

преди 13 години

Дано да не се разраства конфликта. Ще стане лошо. А нашите хора дето бяха на единия кораб си го казаха направо - това беше провокация, от страна на проливанските организации. А Турция няма работа там. Както се заиграва с Израел - така може утре и с България да се заиграе.

7

!

преди 13 години

Да живее Израел - Кошмарът на мюсюлманите!

6

Amenhotep

преди 13 години

Ердоган си е купил батискаф и в момента пътува към Израел.

5

Анонимен

преди 13 години

Израелците са вашия стожер в района вярно, еврейския стожер. Но не са нашия - българския стожер. България традиционно поддържа добри взаимоотношения с арабския свят и няма интерес да си ги разваля. Единствено случая с нашите медици в Либия е гадост, но Кадафи е просто психар, затова така се получи.

4

Анонимен

преди 13 години

информацията е потвърдена от Ал Акса, ***. израелците са нашият стожер в района, ти куха лейко. Такива като теб разбират за реалната заплаха, когато вече е късно. И тога ва ще тръгнеш да ревеш, нали??

3

Анонимен

преди 13 години

Арабите обаче ще си прочистят държавите от евреи, и това ще е голям плюс за тях, защото няма да има еврейски ушета да слухтят е да докладват на службите си. В Египет започнаха.

2

Анонимен

преди 13 години

Какво ли не ще измислят сега , за да оправдаят убийствата на кораба евреите

1

Салахадин

преди 13 години

Става все по-интересно в Газа