46

Анонимен

преди 14 години

Голмайстор на всички времена - повечето в приятелски срещи. Когато най-много е трябвал гол на отбора нашия все нещо му куцаше... Верно, че сега много помия ще се ливне отгоре му, но и той донякъде си я изпроси.

45

ггг

преди 14 години

Един от малкото, много добри български футболисти (по душа)

44

утре

преди 14 години

аз пък мисля, че грешката му е точно в това, че е екипен играч и ако му се отвори възможност първо гледа да подаде на някой. /това си е мое лично мнение и не искам да споря с никой/

43

рата махата

преди 14 години

крайно време е Мъри да вземе ББ в националния отбор, иначе световно няма да видим скоро

42

ЕК

преди 14 години

Винаги е най лесно да се откажеш , момчето е обидчиво , вместо да се поучи от критиките , то се обижда , така е с меките характери , а господ обича смелите и борбените , да виждате такива качества у него , аз поне НЕ . Сега веднага ще ме обвинят някои че това е злоба , завист и прочее ... не , това е чистата истина , а тя винаги боли ! Момчето наистина има ТАЛАНТ , но както казва един приятел - " ДАМСКИ ХАРАКТЕР " .

41

Барби

преди 14 години

леелееее, ами сега какво ще правим без Барби :))

40

Анонимен

преди 14 години

Абе Кирчо, не виждаш ли, че в националния са само връзкарчета. Ти още не си изтрезбял от снощи и не можеш да мислиш. Явно Бербатов затова се маха, защото няма какво да направи за този отбор. А за тези които го плюят и Аз тях ги плюя, защото в близкото минало каквото Бербатов направи за националния, няма друг такъв играч. Може би още само Стилян Петров и Мартин Петров. Останалите са пълни ***. Иванков за какво се махна още докато му беше времето.

39

Анонимен

преди 14 години

В статията е написано "Голмайстор на националния отбор за всички времена", а тук, върху него се лее помия с кофи?! Което ме навежда на мисълта, че не може въобще да съществува такова животно като национелен отбор на България, просто защото не съществува животното българска нация! Няма как човек който изпитва някакво националното чувство, който има някаква национална гордост, да псува ГОЛМАЙСТОРА НА НАЦИОНАЛНИЯ СИ ОТБОР ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА! Това е все едно в Бразилия да псуват Пеле, в Аржентина да плюят по Марадона, Германците да наричат Бекенбауер ***, или англичаните да кълнат Линекер.... Жалка злобна сбирщина от злобари, не нация! Това сме ние!

38

Анонимен

преди 14 години

*** сте

37

:)

преди 14 години

каквато играта - такива и коментарите, такова и отношението на хората. На калпав ... вълната му е виновна и т.н. ... Решението му показва само колко е малодушен. Вместо да се стегне и да покаже какво може, той тръгнал да се оправдава и оплаква. Просто си въобрази, че достатъчно е работил за името си, и сега е ред то да работи за него, но май грешно си е направил сметката ... на сърдитко Петко му е празна торбичката и ...

36

стаканофф

преди 14 години

ЧЕ СИ РАЗПЛЕТЕМ ЧОРАПЕТЕ!! Теа ритни топковци ми писнаа! Що ли нистане президент, та да спази великата бг традиция: КОЛКО ПО ТЪПО, ТОЛКОЗ ПО НАГОРЕ!!Нещастна Българио, кой те награди с толкоз ПРОЗСЗСТОТИЯЯЯЯЯ!

35

Александър / Добрич

преди 14 години

В законите на морето капитана стои дори и кораба да потъне.Явно този капитан няма здрав характер с който да преодолее личната си криза.Желая на Бербатов всичко най-хубаво и по скоро да излезе от тази дупка в която е попаднал и от която само той знае как да излезе.А в националния все ще се намерят млади момчета които искат да се гордее България с тях.

34

Васко

преди 14 години

Не мисля , че някога сме имали силен национален отбор. Просто през 1994 - та имаше щастливо стечение на обстоятелствата - 1 клизма (с/у Мексико) и една необяснима (калитковска) победа над Германия. Мисля , че истината за възможностите ни беше в мачовете срещи Швеция и маймуните от Нигерия. Така че Бербатов е все тая дали ще е или няма да е в националния. Отделен е въпроса , че е меко казано преувеличен като играч.

33

Руууни

преди 14 години

eййй много е мекушав и слабохарактерен този Бербатов, голяма жена е

32

Кирил

преди 14 години

Егати!!! :)Ще се напия от кеф тая вечер!! :)Не казвам, че момчето е лош човек, или лош футболист, но просто не е екипен играч. Аз съм ЗА, да се направи един силен отбор, ако трябва дори с по-слаби футболисти, но сплотени!!Да видим какво ще стане! Интересни времена предстоят! :)

31

яве

преди 14 години

Абе бе съм много съгласен, че не е направил нищо за националния, все пак е вкарал най-много голове. Но със сигурност не е направил достатъчно. Най-малкото може да не се прави на звезда, че отнего има по-големи и не се държат като примадони, а драпят да играят в националния. Малко по-мъжкарско поведение няма да му е излишно. Но те жените на днешно време лигльовци харесват, та нищо чудно.

30

Антигербер

преди 14 години

Да Бербатов се оказа доста неблагодарно диване.

29

Говедарин

преди 14 години

Да се маха бе, мухло... Едно време го аресвах ама се оказа ***... У ЦСКА навремето докато беше, Гонзо го разплакваше след секи мач със Левски, у Тотнъм беше балерина, у Манчестър издънка, класира се веднъж за европейско и това му беше, а на европейското последни... И у националния последните години се беше надул кат въшка... у Леверкузен само го аресвах ама толкоз

28

Анонимен

преди 14 години

Да са маха! Ако се махни и от Ман Юнейтед ще е най добре. Съсипа ни сезона лекето му с ***, един гол не вкара когато трябва.

27

Монтьор

преди 14 години

Способен е ве, просто са му е паднала батерията