277

Менката

преди 14 години

Ами нали за това сме измислили и китоловни кораби. :)

276

d

преди 14 години

ami az 6te te popitam, koi gi puska teq jivotni po ulicite? ne sa li bezotgovorni hora??? kak nqma da ima nahapani, kogato nqkoi *** re6ava 4e ku4eto mu e izli6no ili 4e ve4e ne go kefi i si go izhvurlq na ulicata? za6to naprimer na zapad nqma bezdomni ku4eta? za6toto horata spazvat zakonite i za6toto za nau4eni na respect kum jivotnite. Sajelqvam hora kato teb, koito ne vijdat pod nosa si...

275

Кръвта

преди 14 години

За това ли ако имаш проблем с куче, ще го залееш с киселина, или ще му вадиш очите? Я обясни, молим.

274

абе

преди 14 години

Айде всички *** дето се мислят за върха на пирамидата ..да се махат от тази страна. Мен ми писна от *** да..ама ми писна повече от жестокостта на повечето българи истъквайки притеснения да не им ухапе детето някое куче и заради това да избием всички животни?! По прости и безполезни сте и от най големия ***.

273

обикновен

преди 14 години

Погледнете това. Хем не дават кучето, хем не поемат никаква отговорност.Не може така.Глоба и затвор за такива хора.news.ibox.bg/opinion/id_319424506

272

tulski

преди 14 години

Скокни в океана, в компанията на няколко акулки и ще видиш, дали си върхът на пирамидата.

271

Кръвта

преди 14 години

Искам да се върнете на предната статия, за дървото на обесените котки в Бургас. Кажете ми харесва ли ви това, което четете там? Радвате ли се, че децата са такива? Ще се чувствате ли спокойно, когато тези деца пораснат и може да се окажете и вие беззащитни в някаква ситуация с тях? Нека да има закони, които пазят хората от кучетата, но и закони, които пазят животните от хората!!!

270

Анонимен

преди 14 години

И кое те определя като " върха на природата ". Ако е това че имаш повече интелект от кучето значи ли това че Айнщаин има право да те убие?

269

Менката

преди 14 години

Този закон ще се спазва, колкоти и закона за поставяне на намордник и събиране на изпражненията от домашните ***.

268

Пържолиии

преди 14 години

Да де ,точно това имам предвид . На село ще продължават да го правят - въпроса е как новия закон ще им попречи да го правят.Аз също съм против да се измъчват животните ,не ме разбирай погрешно. В същност въпреки ника си,аз вообще не ям месо.

267

Менката

преди 14 години

Ами ние сме на върха на природата и ние решаваме, защото сме интелигентни същества. Хищника убива жертвата. Ако имаше животно над нас и то би ни затрило, а ако имаше и интелект... става страшно. НЕ бъдете глупави!!!

266

lulu

преди 14 години

До 276Не им се връзвай, тези индивиди имат просто нужда от вниамние, за да се изяват. Много са смешни в опитите си да провокират ;)

265

Анонимен

преди 14 години

Абе ти луд ли си? Аз лично съм виждала как се убива прасе с куршум от раз. Нито звук издаде. Ако те видя да режеш крака на някое прасе, бих те била, ако мога! Като толкова не ти е ясно, има документални филми, в които се вижда как хората на север примерно убиват елена, който им е нужен - бързо и с уважение. а не като ***.

264

Анонимен

преди 14 години

баси *** има тука, щом слагат отрицателни коментари на него толкова хубаво и цивилизовано - да има наказания, които да защитават и животните.Май сте забравили, че планетата не е само за хора, но и за животни, растения и всякакви твари. Не сте вие които решавате кой да живее и кой не.

263

Пържолииии

преди 14 години

А бай Иван (например) как ще си заколи прасето....хуманно ? С гумен нож ли ? А агнето на Гергьов ден ? Много ми е интересно как ще се оправят с хората по селата дето си живеят с тези традиции .Много ми е интересно как ще забранят на селяните да си колят прасета ,телета,кози,овци и др. животни които сами си отглеждат ! То тези изперкали природозащитници още малко ще искан забрана и салатите да се режат хуманно ! Голем смех !

262

Анонимен

преди 14 години

Едно наистина добро предложение, ако го приемат правим още една стъпка към наистина европейска държава.

261

vena

преди 14 години

Явно в Българиа животните имат повече права от жените, защото за изнасилване може много по-малка присъда да ти дадат, пък дори за убийство гледат да се отърват леко леко. Незнам кога ще им увре в главите на тия хора, че трябва да съставят по-строги закони срещу всяко престъпление, а не да се правят на учудени когато някой заколи куче, ами това е най-дребното. Само си правят PR, това е. Горко ни!

260

Анонимен

преди 14 години

Защо да е нямало акции? Закони за хората има, вече има и за животните. Така е в целия цивилизован свят. Там всички са за лудницата, а българите сте цъфнали и вързали, така ли? Сякаш единия закон прчи на другия. Отворете го малко тва мислене деее.

259

Анонимен

преди 14 години

Вижте кой прави предложението. БСП, дотам ли опряхте, за да си вдигнете престижа. Питам ви аз, господа и госпожи законотворци, предвидили ли сте ли сте закони за притежатели на кучета, които ги пускат волно да скитат, да ги гонят от дома си, за да станат улични кучета, предвидили ли сте закони за изхвърляне на новородени кученца, закони за замърсяване на околната среда. Ако предвидите такива строги закони, уличните кучета ще намалеят.

258

Анонимен

преди 14 години

Те са човекомразци!