82

сссс

преди 14 години

Какво стана с антикорупционното правителство на герб?Всички сте един дол дренки.

81

wood

преди 14 години

Абе защо в САЩ хванаха българи за източване на банки и им наложиха гаранция от 250 000 долара а тук за милиони далавера по 2-5000 лв. гаранция. Искам и аз да крада тогава...Продажни министри, продажни съдии.

80

коментар

преди 14 години

Не съм гласувал за герб и никога няма да гласувам.Това,че е повдигнато обвинение срещу поредния лапач, още нищо не значи....Никога няма да гласувам за тази измислена партия от СМЕШНИЦИ.

79

Ед

преди 14 години

Абе защо от ГЕРБ все се оправдават с предните ? Нали за нов морал говорят ? Защо назначават подобни хора ?

78

rumburak

преди 14 години

по мутрата му личеше ,че е измамник/////////////////

77

Ед

преди 14 години

До 74 Обвинанията не са повдигнати от правителството. Ограмоти се малко и тогава изказваай мнение. Ако го прави правителството да си подават оставките всичките !

76

abc

преди 14 години

Вече е 14,20ч., а този мошеник още не си е подал оставката, недоумявам?!?!?!?!?

75

Borman

преди 14 години

Журналистите,как го разследват от 5-6 месеца ,за договор от ДЕКЕМВРИ 2009 ,сега сме МАРТ, или вече е ЮНИ.Или го разследват и за друго.

74

преди 14 години

Разликата с Масларова, е че на нея и бяха сложили първоначално 50 000, а този е с връзки и е само с 2000

73

Анонимен

преди 14 години

Абе що предишните правителства не повдигнаха обвинения срещу техните министри или шефове на агенции,въпреки че знаеха че са корумпирани и крадат.Че те крадяха пред очите на цяла България а за това в най-лошия случай ги сменяха на други постове,а?Или на някои им е тъжно че няма вече от къде да цоцат,а?

72

ано

преди 14 години

2 454 319,20 лева.със или без ДДС, а?

71

OSI4KATA

преди 14 години

Той въртял далавери за милиони, те му налагат парична гаранция за 2000лв.... хм.... напомня ми на предишен случай - уважаемата, бедна г-жа Масларова....

70

cloc

преди 14 години

Е как мислите, дали се е облагодеталствал от тази далаверка. За 6.5 милиона лева сами си сметнете за какви комисионни става. Май стана...кардеца вика дръжте крадеца. Хайде Бойко ти си на ход, ако влезне в затвора и за един месец на другите избори имаш моят глас.

69

komentar

преди 14 години

от край време се правят далаверки във фармацевтичния бранш.Много пара пада от там.тарикатските оферти се правят на всички нива в йерархията,така че,не се впечатлявам, че и министърът е взел участие.Трябва да се започнат масови проверки на всички фирми,които се занимават с внос на лекарства и консумативи и тогава ще изскочат още пикантерии.

68

Анонимен

преди 14 години

*** гербажия

67

Ед

преди 14 години

Абе защо все още не се е чула ОСТАВКА ? Това ли е новият /стар/ морал в политиката ??? Тезо от ГЕРБ са 1 - поставиха рекорд за най-кратко време на власт и с повдигнато обвинение на министър :)

66

мари

преди 14 години

Не пише от Великобритания с какъв срок на годност е бил препарата!

65

Анонимен

преди 14 години

Да го осъдят,като не може една далавера да прекара ,какво се натиска да става политик.

64

Анонимен

преди 14 години

Тук милионче,там милионче и хоп - милиардче.Наглоста няма край,очакваме крадците да си заемат полагаемото място в Централния Софийски Затвор!

63

Nasko

преди 14 години

Ами оня Лъчо Мозъка?:)))))Ех Нанеееев, дъниш не само себе си, ами вярата на хората, че има и различни?Браво на Борисов, че не е, като Гоце и Станишката:))