59

Кольо Патарока

преди 14 години

Седнал в мерцедеса си, Гиньо каза на шофьорчето - Младооо, младо, важно е да сме във власта. От мене да го знаеш.

58

Анонимен

преди 14 години

Ами не него това му е работата. Все едно да съобщите че чистач чисти.

57

Пенционер

преди 14 години

Абе тоя жив ли е още?

56

:)))

преди 14 години

Suglasen sum napulno! Dobre kazano.

55

Yes

преди 14 години

Националният омбудсман e oще една комунист. мутра за затвора!!!

54

Една българка

преди 14 години

Майка съм на двама синове и да си призная честно не бих искала да бъдат гейове, но ако случайно са - какво? Да ги убия ли? И за какво - за да доставя удоволствие на някой хомофоб?! Всеки има майка и всеки иска да бъде обичан. Смятам, че хора, които мразят други на расова или сексуална основа, са били лишени от любов като деца. Хората трябва да търсят какво ги събира, а не какво ги разделя! Толерантността у нас е кът - за съжаление. Това е белег за нецивилизованост.

53

дада

преди 14 години

Той е също един от тях. Пристрастен е.

52

ддд

преди 14 години

Чл. 6. (1) Всички хора се раждат свободни и равни по достойнство и права. (2) Всички граждани са равни пред закона. Не се допускат никакви ограничения на правата или привилегии, основани на раса, народност, етническа принадлежност, пол, произход, религия, образование, убеждения, политическа принадлежност, лично и обществено положение или имуществено състояние.Гейовете не попадат в тези групи, т.е. може да им се ограничават прават с Наредба, както са и сторили в Пазарджик.Нека всички общини...

51

АВРААМ

преди 14 години

Тук Гиньо Ганев ни показва , че не разбира от Конституционно право.За гейовете е относим един друг текст от Конституцията, а именно:"Чл. 52. (1) Гражданите имат право на здравно осигуряване, гарантиращо им достъпна медицинска помощ, и на безплатно ползване на медицинско обслужване при условия и по ред, определени със закон.",т.е. на безплатна медицинска помощ, защото научно доказано е, че тези хора са с ненормално мозъчно развитие, така че лечение им трябва, не себеизразяване.

50

преди 14 години

вижте го този ухилен човекоподобен ***!!!докато такива са ни управниците и защитниците оправия няма да има!!!а пък ако знаете този колко е нагъл не е истина..имах неудоволствието да го срещна веднъж.

49

маймунски гъз

преди 14 години

Искам да те уведомя , че цинизмът и простотията са две различни неща.*** може да бъде и простия човек , да , но само един истински профан (като теб) , може да сбърка цинизъм с простотия.Радвам се ,че ме игнорираш , може би сега усещаш колко е неприятно хората да ти натрапват в очите ,нещо ,което не желаеш да виждаш.

48

Иринополис

преди 14 години

Не ни натрапвай и ти разни гейове и лесбийки.Стой си в нафталина и мълчи.Никой не им пречи да си жижеят,но като не могат да осмислят живота си,да не занимават обществото с техтите обратни наклонности.Всичката я втасахме,че за правата на сбарканите да мислим.

47

маймунски гъз

преди 14 години

Говорим за правото да се натискаш на улицата , Фасуле , не извъртай нещата като фурнаджийска лопата. Аз парад на натискащите се ниски хора не съм видял, ако гей парадът трябва да същствува , защо парад на натискащите се малки хора да не се направи по същата логика? Можеби , защото малките хора имат достойнство и усет за морал , за разлика от онеправданите гейове.

46

Анонимен

преди 14 години

Всеки има право на личен живот, категоричен е Гиньо Ганев!!!!!!!Добре де но трябва ли да го афишират и натрапват всеки ден!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

45

маймунски гъз

преди 14 години

Ако знаеше колко си ***, но добре че не знаеш. Още едно предимство на безпардонността. И пак с мераците. Виж какво , незадоволеността ти , не ме вълнува , както и сексуалността на никого в обществото , особено когато съм излезнал на разходка да речем. Ллипут , джудже, малък човек , по-конкретно от това здраве му кажи. Защо те могат да не парадират , а ти трябва да ми показваш голия си *** за да те приема? Аз и така те приемам , ама моля те , спести ми сексуалността си .

44

valik

преди 14 години

Г-н ганев,не се правете ,че не разбирате какво стана в Пазарджек.Пазарджиклий НЕЖЕЛАЕМ тези гейове,лезбийки и подобна ***,да се афишират и натрапват на нормалните хора и техните деца и внуци.Нямаме нищо против тяхната полова ориентация,но за пореден път го казваме:НЕЖЕЛАЕМ ДА СЕ ПОКАЗВАТ НА ПУБЛИЧНИ МЕСТА В НАШИЯТ ГРАД ПАЗАРДЖИК!ЗАПОМНЕТЕ ГО !

43

djasta-prasta

преди 14 години

@ Bob"лилипути" - малки хора от "Приключенията на Гъливер".става нарицателно за джуджета и ниски хора.

42

avraam

преди 14 години

Всеки има право на личен живот, на свободно изразяване и на свободни събрания и сдружения, категоричен е Гиньо Ганев. В това число са ***, турци, гейове, и т.н и т.н., но не и хетеросексуалните българи, които искат да си изкарват честно парите-те са обект на доене от горепосочените групи.Не може да имат права тези, които не спазват правата на другите, а това означава, че не може гея да се показва, това развращава и нормалните...

41

Анонимен

преди 14 години

Аман от HATER-и в тази държава!!!Щом го правите вие ще го правят и всички останали!!! Когато престанете да се държите за ръце прегръщате целувате и тн. на публични места тогава ще имате право да роптаете. Стига вече с тези двойни стандарти аз може ама ти сакън !!!

40

Анонимен

преди 14 години

Откога личния живот вече може да става и на улицата? И откога публичните демонстрации се водят за личен живот? Тоя *** Ганев май почна да се оплита вече в старческо слабоумие. Ако си държи на приказката въпросния омбЛудстман, значи скоро да чакаме и шествие на голи нудисти - той ще трябва да ги защити. Защото нудистите си ходят вкъщи голи и имат право на личен (разбирай публичен) живот.