16

bg

преди 14 години

bg rabota

15

РАСИСТА

преди 14 години

АСАНСИОРА СИ Е НАРЕД,НАРОДА ЗА НИЩО НЕ ГО БИВА

14

АК

преди 14 години

абе всеки асансьор е така конструиран, че да издържи троино повече товат от допустимото а също при претовареност блокирва! защо пак заблуждават?ясно е че фирмата по поддръжка си е взела парите и не си е свършила работата.и какъв е тоя асансьор в които се побират двойно повече лица от допустимото?стига са замазвали положението а да намерят виновните.ами ако имаше убити???

13

az

преди 14 години

100% са били ***

12

PENE

преди 14 години

Независимо , че хората са били повече , трябва да има ВИНОВНИ за аварията !Не може в 21 век да падат асансьори , най - малкото защото асансьорите от 100 години се произвеждат със СПИРАЧКИ , които да ги спрат да падат в шахтата !Освен това трябва да има датчик и защита срещу претоварване - защо не са сработили ! ? ? Дайте отговори а не ни обяснявайте , че ПАК няма ВИНОВЕН !

11

Анонимен

преди 14 години

Един нагледен пример колко са важни запетаите:Ето как би звучало, ако се премести една."От болницата уточниха, че едната от двете родилки, приети в "Майчин дом", след аварията очаква близнаци."

10

възмутен

преди 14 години

дванадесет души в асансьор за ШЕСТИМА !!!! ненормални и безотговорни ***, за които няма значение правило или забрана !!!!

9

Анонимен

преди 14 години

Това е поредната простотия, допълнена с оправдания...!?Трябва да има стандарт който да се спазва стриктно, на определен период да се проверяват машините и да има разрешително за експоатация - копие от което да е и в кабината, подпис и печат от оторизирана фирма за подръжка...Сензори за претоварване и т.н.тСрам и резил. Мани!(а в нашия асанс. няма дори и табелка на производител, ...блока е на Fair play)!?

8

Анонимен

преди 14 години

OVCHA RABOTA.

7

Анонимен

преди 14 години

Razbira se che tehnicheski asansjora e bil napalno izpraven...taka kazaha i za avtobusa ot Bakadgika na Spasov den ,che skoro minal tehnicheski pregled !!

6

Анонимен

преди 14 години

Тъкмо смятах на шега да напиша, че лекарите са им опрели пистолет в главата, за да се качат, а то се оказало, че малоумникът номер 3 ме е изпреварил, но го е казал насериозно.Ако имаш акъл, посмъртно няма да се качиш, ама де толкоз. То лесно да си отвориш краката, ама не и лесно да помислиш.И после тия майки ще се грижат за деца... Те себе си не могат да опазят като хората

5

Анонимен

преди 14 години

Kato e bil pretovaren ,kak sa se sabrali tolkova hora...heide sega pak , bremennite bili vinovni!! Nishto chudno da izkarat i bebetata vinovni !!!

4

наивник

преди 14 години

а като е изправен и са го претоварили, защо не е светнала червена лампа и да блокира, вместо да тръгва - техниците и началниците на съд

3

Акушерката е виновна

преди 14 години

Тя е водела групата, тя е трябвало да знае,че асансьора не е за толкова бременен народ!

2

Анонимен

преди 14 години

Balgarija svikna na vseki praznik da dava gertvi..utre e nazionalnija ni praznik..

1

Изумена

преди 14 години

Ако който и да е асансьор е претоварен, той просто не трябва да потегля докато теглото на пътниците не падне под разрешеното! Бързо възстановяване на всички!