221

Владо

преди 14 години

До ВанкоПросто питам, мислиш ли, че в момента са по-добре.А кюрдите са страшен проблем. 20 000 000 пльоснати върху море от петрол и искат държава, която няма кой да им даде. Да не мислиш, че турците не са избили и те толкова. Защо тогава САЩ не бомбардират Истамбул?

220

Ванко

преди 14 години

За да внеса малко изясняване в Афганистан е ООН има цяла камара от държави, не са само американците. Бре тия американци и за бурите на Сатурн ще ги изкарте виновни.В Ирак войната беше започната заради фалшиви сигнали за наличие на ОМП. Което самите американци потвърдиха. Не ви ли се струва, че ако бяха такива чудовища, нищо нямаше да им попречи да скалъпят едни фалшиви ОМП?! Впрочем светъте въпреки тази грешка ми се струва по-добър без касапина САДДАМ.

219

Колев

преди 14 години

ето ви линк tema.ru/travel/north-korea-4/

218

897875

преди 14 години

Между другото вече все по-рядко гледам CNN защото прекалено много станаха поръчковите репортажи от Ирак и Афганистан (а и не само от там) - особено с тази водещата - Christiane Amanpour - имам чувството че американските военни и правят репортажите и и казват какво да говори.

217

Ванко

преди 14 години

Саддам е един прочут диктатор и касапин. Чудя са как може да вярваш, че при Садам на иракчаните им е било по-добре, даже и сега, когато все още се откриват масови гробове на избити от неговия режим, кюрди, шиити и сунити. За "Кампания Анфал" чувал ли си? Само при нея са избити 200 000 кюрди.

216

Владо

преди 14 години

До ВанкоНикой не може да ме убеди, че трябва да се потрошат трилиони долари, за да се изловят 20 талибана. Тия приказчици за терористите да си ги разказват на някой друг. А и още не могат да извозят ОМП на Садам, толкова много беше натрупал. Гледайте Zeutgeist 1 и 2. Има много глупости, ама има и каво да се види. Особено интервюто в 2 с един пич от Световната Банка - да ти се изправи косата.

215

DeDe

преди 14 години

Аз бях в Северна Кореа и видях как се хранят с корени и уроци по телевизията ,как се приготвят корени за храна .Дали някой може да си представи държава без магазини.Просто НЯМА . Невероятно .

214

Ванко

преди 14 години

Е, трудно се води спор с човек, който отрича реалността. В американската медия Ю Тюб има кадри и от изтезанията в Абу Гариб. Така че това, което казваш е абсолютно безпочвено.

213

Владо

преди 14 години

Ама на народа им надали ще му стане по-леко, ако някакви бели ***, изживяващи се, като световен пъдарин ги изравнят със земята. Или Ирак в момента са по-добре отколкото при оня главорез Садам?

212

897875

преди 14 години

Ванко - и youtube е част от американската пропаганда, както CNN - нищо че се води за частна телевизия.

211

Ian Smith

преди 14 години

ОК , но по никакъв начин не можеш да туриш на една плоскост САЩ и Иран , Северна Корея и Пакистан . И въпреки че не симпатизирам на Руснаците не смятам че и те са на една плоскост с Иран и С. КореяДиктаторските режими не трябва да получават Ядрени оръжия

210

Ванко

преди 14 години

Не ви ли се струва, че именно терористите водят война срещу САЩ? Кой воюва сега в Ирак срещу МНОГОНАЦИОНАЛНИЯ контингент там - народът или откачени терористи които взривяват мирни хора по пазарите?

209

Владо

преди 14 години

До 897875Братче, за да съм обективен, ще кажа, че в Северна Корея положението наистина е зле. И CNN поукрасяват, ама и ония са царе на бутафорията. Хора, били там са ми разказвали такива неща, че косата да ти се изправи.Настроили са разни сталинизми, ама на каква цена, само те си знаят.

208

Ванко

преди 14 години

Уважаеми, рецепти за приготвяне на "вкусна вечеря" от пачата трева на двора се преподаваха съвсем редовно по националната телевизия на КНДР до съвсем скоро (има ги вероятно в Ю Тюб), докато "империалистите" не им пратиха няколко кораба генно модифициран ориз, та да не умрат от глад.

207

Анонимен

преди 14 години

едно допълнение , Северна Корея няма от днес ядрено оръжие , така че защитниците на американския терористичен режим да земат да млакнат вече

206

897875

преди 14 години

"Народа на Северна Корея иска храна , щото сега пасе трева , а ядрено оръжие иска само дебилния им психясал диктатор "===================================- Ти беше там и ги видя че пасът трева, нали? То и аз обичам да гледам CNN - но това не означава че вярвам на всяка тяхна лъжа. А американците какво като преяждат с ГМО? Резултата се вижда - в дебелите им ***.

205

Владо

преди 14 години

До Ванко60 години война? Май не си дават много зор. Твойте миролюбиви американски приятели къде, къде по-бързо се справят където стъпят (е, позатъват чат пат, ама нейсе).

204

Ian Smith

преди 14 години

САЩ са давали и дават на не една страна в света . Просто трябва да си коректен и надежден партньор .Но не знам защо трябва да ни дава някой ? Кой ни е длъжен ? Но от военен и политически съюз имаме нужда и така ще бъде . Няма Нужда да злобееш

203

Ванко

преди 14 години

Roni , наистина се чудя кой ли е гласувал против твоя емоционален но разумен постинг?! Призовавам тази личност тук се обоснове за негативния си вот!

202

Владо

преди 14 години

До Ian SmithТова, което се опитвам да кажа е, че не ни трябват ядрени оръжия нито в ръзете на корейските откачалки, нито на иранските, нито руските и пакистанските, нито на американските супер нормални и уравновесени джентълмени.