264

бг

преди 14 години

Добрее - всички обичаме животните, влюбени сме в тях - и кво правим.Връщаме се по пещерите и живеем с кучетата.Това ли да стане?Аз съм писал и по други поводи -за нас трябва тояга.Ние не сме дорасли за свободата си.Няма пари в държавата за нищо ,тия нещастници приюти искат -ЗА КУЧЕТА.Да ви еб...майката.

263

123

преди 14 години

vsiako zivo sastestvo zaslujava da zivee ne po malko ot nas

262

Собственик на куче

преди 14 години

Не проумявате ли, че това е поредната провокация целяща да настройва хората един срещу друг. Проблема с кучетата е вследствие И на собствената ни безотговорност. Сутрин като извеждам моето (не на поляната пред блока!) немога да пребороя наследниците на съседските пинчери и далматинци. И същитете тия хора после хулят общината за бездомните ***. Кастрирайте си вашите (не плащаш данък - 24 лв!!!), регистрирайте ги, събирайте им изпражненията и за Бога, не ги пускайте да пик***ят и сер***т пред блока!

261

Тодор

преди 14 години

Понякога гледам за дейността на зоополицията и всякакви там еко-организации в различни градове и страни по света. Цивилизованият свят, става дума. И никъде не видях бездомни животни да бъдат връщани на улицата; обгрижват ги, лекуват ги, ако се налага, предлагат ги за осиновяване, но ако в определен срок не се появи приемно семейство... Само ние тук водим яростни спорове дали е нормално и правилно диви животни да живеят на глутници в градската ни среда

260

нахапан

преди 14 години

А на тия така наречени природозашитници само ще им кажа че такива мързеливци няма ,тероризират хората в градовете ,а в горите е анархия ама там стрелят нали ? А язовирите ? А умишлените палежи за рекет на хората да си продават дървесината после на безценица . Никой неможаха да спрат да постои хотел в гората ,Пампорово и Боровец са егати и неприятната гледка ,по скоро бих се разхождал в Западен парк , да не говорим за Черноморието че сърцето ме боли .

259

Анонимен

преди 14 години

Забелязвам,че тези които мразят кучетата имат страхотен правопис и страховити изказвания от рода на:да ги убием, да ги избием,думата ПУмяри която не знам какво значи и т.н

258

kokala

преди 14 години

Когато някой види 3-4 песа да тичат срещу него и недай си боже го понаръфат малко как после да го убедиш че не е хуманно да иска да ги убие.

257

Анонимен

преди 14 години

до:бг вие злобни към милите кученца. А децата какво правят там!

256

ina86

преди 14 години

предпочитам честно казано това нещо да се приложи за *** !!!!!!!!!!!!!! какво са направили беззащитните животинчета ???????????твърдо съм против това решение , засрамете се !!!!!!!!!!!!! АЗ ОБИЧАМ ЖИВОТНИТЕ !

255

Анонимен

преди 14 години

БОЖЕ,КОЛКО НЕНОРМАЛНИЦИ,СКРИТИ ПОД МАСКАТА НА ЛЮБИТЕЛИ НА ЖИВОТНИТЕ ИМА,АМИ ОТКАЧАЛКИ-КАКВО ПО-НОРМАЛНО ОТ ТОВА ДА ТЕ Е СТРАХ ОТ ГЛУТНИЦА ОЗВЕРЕЛИ *** ИМА,ОСОБЕНО АКО СИ ЖЕНА ИЛИ ДЕТЕ?СИГУРЕН СЪМ,ЧЕ 90% ОТ ВАС СА МИШКИ И СТРАХЛИВЦИ В ЖИВОТА,КОИТО НИКОЙ НЕ ЗАБЕЛЯЗВА И НЕ СТЕ НАПРАВИЛИ НИЩО,АМА СЪВСЕМ НИЩО ЗА ЖИВОТНИТЕ ОСВЕН ДУМИ,ДУМИ И ПАК ДУМИ

254

do vsi4ki pumiari

преди 14 години

po edin ili drug na4in durjavata trqbva da se spravi s bezdomnite ku4eta dostatu4ni sa fekaliite na doma6nite po gradinkite za da gazim i na bezdomnite ku4eta prosto pumqri ne trqbva da ima vsqko jivotno ima estestven vrag v prirodata a edin uli4en pes moje da ti trovi jivota i 10 godini prosto vednuj da gi iz4istqt da gi nqma i posle da mislqt humanno za novite za6toto sega situaciqta e izvun kontrol

253

Анонимен

преди 14 години

Още двама бъзльовци. Ами отидете на лекар, да излекува от хроничния страх.

252

123

преди 14 години

tezi koito ne obi4at zivotnite sa nai golemite pumiari

251

бг

преди 14 години

Добре де,кучелизците да предложат решение на проблема.Помийте се множат, акат навсякъде- сега по снега се вижда ясно.Ние сме си оставили децата по улиците,и събираме стотинки за лечение на болни, а тия гнусари за кучета ревът.Майната им.Ако някои прояви интерес- да провери в местния РИОКОЗ за 2009г. колко регистрирани случей има на ехинококоза-оперирани и носители.Или в центъра по заразни и паразитни болести.Най малкото оперирано дете е на 8 мес.Мизерници бездарни -Всичко да се избие.

250

t.petrova

преди 14 години

На мен вече ми омръзна всяка сутрин,излизайки за работа да треперя дали 8-те бездомни песа,които обитават улицата ми,ще са в добро настроение или ще трябва да се чудя откъде да минавам,че озверелите гадове да не нахапят мен или детето ми.Крайно време е държавата да вземе необходимите мерки за изтребването им, и да спре да се съобразява с прищевките на тези ***,които продължават да защитават бездомните кучета,явно тези хора нямат деца или някакви значими неща,с които да се занимават!

249

Анонимен

преди 14 години

Много бъзльовци пишат в форума. Страх ви е да излезете навън и да видите света ли?

248

Анонимен

преди 14 години

Много са смешни кучемразците. Непрекъснато предлагат на останалите да си вземат по един или няколко пУмЯра, както те се изразяват, но ако някой го направи, започават да пишат за тях, че са луди и да ръсят всички обиди, за които се сетят. Все пак спрете с това раздвоение - или едното или другото. На хората, които ибичат да мразят, угодия няма.

247

Анонимен

преди 14 години

много добро предложение,следва да се направи и 1 поправка-всеки кучелюбец да си вземе за отглеждане вкъщи по 1 ***/ром,ако се разсърди някой/ и държавата ни ще стане прекрасна!

246

природозащитник

преди 14 години

Неми пука за вас страхливци. Важно е пари да падат.

245

вв

преди 14 години

246 е мъж като 216