58

Анонимен

преди 14 години

Ще направя каквото мога да помогна на Лисичков. За мен той не е е убиец, а жертва на неспособността и нежеланието на полицията да се справи с престъпността. Всеки от вас би стрелял в тази ситуация.

57

Анонимен

преди 14 години

Законът е силата, а не лозунгите.

56

Анонимен

преди 14 години

А каква е била местроработата на този Риж и "момчетата"?

55

ехе

преди 14 години

Лисичков,цял Бургас стой зад теб!Срещу мутрите само така!

54

Червената помия

преди 14 години

44, Лисичков е действал по-добре от всякакъв съд, и за това си е заслужил да го смятат за герой.Не съм от Б-с, но четох много коментари тук за убития.Защо ли е още на свобода по това време, и се изживява като онбашия?Има нещо гнило, но не е в Лисичков, а в съда.Ако беше стигнал до там, сега съдения щеше да е Лисичков, а оня ще се подсмива ехидно от прозореца на джипа си на всяко ченге.

53

Анонимен

преди 14 години

Кръвнината е законно право на близките. Щом като Рижият не е осъден, де факто, за което Лисичков - лиши Рижия от затвор и наказние и живот, значи правото на кръвнина е в сила. Няма емоции, да не го е убивал !

52

н1

преди 14 години

Вместо пари да иска защо не помисли как е възпитал своя син .

51

ritci

преди 14 години

500 000 хил. цирея на гъ.а да му излязат на тоя ***,задето е отгледал тактв син.

50

Анонимен

преди 14 години

Imi rijav e! ne 4etesh zadalbo4eno!!! ina4e e medenrudnishki pomiar s brigada pomiari deto ne struva i 2 leva ama poneje e rij - 500000 leva!

49

Червената помия

преди 14 години

виц:***-баячка среща дървосекач в гората и му казва:"Ела баба, да ти бая ,че като дойде мечката, да не се уплашиш!!" Дървосекачът казъл:"Бабо, по-добре ми бай въобще да не срещам мечката!!!"32-ри, ти какво би направил, ако те заобиколят 3-4 мутри, налитат на бой и знаят че са безнаказани?Браво на човека, трябвало е още 3-4 да натръшка.Това си е неизбежна самоотбрана, и ако имаше още 50 такива в България, мислиш ли че щяха да са толкова нагли мутрите в обществото?Или ако се носи свободно оръж

48

Анонимен

преди 14 години

А колко кръвнина плати тоя на студентчето от Хасково дето го гръмна без да иска в центъра на Бургас.Всеки си намира майстора рано или късно е казал нашия мъдър народ.В този случай -рано и много добре стана, защото тоз Риж е замесен в една камара побои и престрелки но си ходеше на свобода и се мислеше за безсмъртен но свърши както и трябва -с няколко дупки и с *** ***

47

пасито

преди 14 години

Какъвто сина - такъв и бащата.Такива наглеци трябва да се съдят за отглеждане и възпитание на синове мутри.

46

Анонимен

преди 14 години

ти сънуваш ли ? не приказваш редовни неща!

45

морски

преди 14 години

на бащаму да дадът един гол.по добре да млъкне че има и друг син *** за обиване като големият да е жив и здрав

44

Джиджи

преди 14 години

Личи си,че не си от Бс,затова пишеш глупости.Според теб на запад всички ченгета са вредни за обществеността,защото първата им работа е да се хванат за кобура без да чакат каквито и да било обеснения.Отделно от това Лисичков е дал предупредителен изстрел.

43

Анонимен

преди 14 години

Рижият трябваше да бъде изправен пред съд , а не да бъде застрелян.Лисичков го лиши от затвор и наказание, а себе си направи - убиец- по закон и съвест. И на това отгоре събираше подписки като "герой" на простолюдието.

42

fsdf

преди 14 години

Не ми прилича на мутра, а рижите всеки ги знаеше що за стока са. Малко са хората които ще имат куража да стрелят по *** като рижи и подобни. Най-глупавото е че полицаите ги знаят до един, но нищо не им правят и така години наред докато на някой не му писне и не започне да ги стреля.

41

az

преди 14 години

Бащата да го съдят за лошо възпитание на отрочето си което е и причина за неговата смърт.

40

Plamen

преди 14 години

Suglasen sam iska na bashtata , neka napishat iskove i maikite na tormozenite ot negovia sin- shte ima da dawa kam 50 miliona

39

Анонимен

преди 14 години

до войд,Еми ако те нападне с шамари, ама се окаже ,че има по-големи ръце, какво трябва да правиш? Да не си длъжен да се биеш с него само щото закона казва да отвръщаш със същото? В закона има толкова завъртяни неща и така може да се лавира с него, че не ми се коментира.