5

майна

преди 14 години

Къв "дядо" ми е тоя набор бе? Пича е '70 набор, което го прави 39 или 40 годишен, зависи кой месец е роден. А долният профан да не пише глупости, защото когато Живков падна, ние, наборите бяхме на 19 години и нямаше начин да си вербуван от ДС. Е, освен ако не си някакъв много специален и да са те вербували 14 годишен, за да пееш какво става в училище.

4

мейс

преди 14 години

крайно време е църквата да слезе на земята при хората, за да им служи, а не да определя всичко на дяволи, нечестиви бесове и прочие примитивно обясняване на живота, предназначено за средновековната непросветена психика. Двайсет и първи век сме и всяко нещо си има точното обяснение! Няма вече пещерни хора, на които като им тресне светкавица, да се плашат помежду си с бесове и нечестиви! Ама то затова толкоз някой ходи на църква или има доверие на свещеници...... Ни мъдрост, ни разум имат.

3

барм

преди 14 години

"Дядо" Николай е преоблечен Сатана,пазете се!

2

читател

преди 14 години

От кога служителите на ДС станаха толкова загрижени?От кога захвърлиха ролексите и джиповете, не посещават най-скъпите бардаци, а се обръщат към народа? А дали са изосталиви и бодигардовете си, които съвестно ги пазят от миряните?Този същия фарисей, който обвини българския народ, че посетил концерта на Мадона и затова се издавиха нашите съграждани в Охрид?Този същия,и подобните му, които са първи приближени и слуги на руската църква, те ли са толкова загрижени?

1

крайно време беше

преди 14 години

Крайно време беше църквата да започне да се произнася по актуалани въпроси на живота ни. Не ми харесва пасивността й. Не бива да се мълчи!