43

Анонимен

преди 14 години

А кога ще видим зрелищна акция към някой сводник който дръжи и използва много момичета.Май никога щото полицията освен с пари се купува и със с.е.к.с.Винаги дребните риби се ловят тези който работят за себеси и печелят някой лев да живеят но на големите риби не им харесва това нищо че губят "стотинки" и за това си поръчват такива "зрелищни" акций на полицията.Който пък зрелищни акций плащаме ние с данаците си на тия ченгета.20 ченгета примерно можеха да арестуват Доган за престъпленията му.

42

S8

преди 14 години

забравихте да уточните колко пъти са ги минали куките

41

141

преди 14 години

така е, няма закон против размяната на секс срещу пари, иначе трябва да затворят всички мъже завели гаджето си на ресторант, подарили им парфюм или им дали пари за нова чанта :))))))))))))))))))

40

майна

преди 14 години

Имам един приятел, дето навремето редовно ходеше на това място, то е малко преди Пазарджик, за да шиба ***. И мен ме взе един път, искаше да ме черпи едно *** даже, ама ми се видяха много нечистоплътни и се отказах. А той си ходеше само при една и съща и само като я нямаше и "изневеряваше" с някоя колежка :) Тая неговата беше 14 годишна! а другите бяха по 17-18 годишни. Правете си сметката

39

Анонимен

преди 14 години

При зрелищна полицейска акция на пътя Пловдив-Пазарджик, край разклона за село Говедаре, 20 униформени са задържали две ***. Ха-ахаха-хахахахааа-аа!Полицаите са толкова заети, че няма кой да задържи убийците на Борилски!

38

сводник

преди 14 години

Браво на полицията!!! Изключително зрелище.Не може да работиш ,ако не членуваш в Асоциацията на общественичките!

37

Анонимен

преди 14 години

По дебелия съдийски член :)

36

Анонимен

преди 14 години

хахахаха Те хората крадат милиони и милиарди от държавата те тръгнали проститутките да обвиняват в неморален начин на печелене на пари... цирк е тая държава :)

35

Simo

преди 14 години

Трябвало е и танковата рота да изкарат

34

Roko

преди 14 години

Страшна полицейска операция. И по кой член ще ги осъдят, това за доходите по неморален начин е измишльотина.

33

Галев

преди 14 години

Разберете ги полицаите ни. Ми ако беше изкочил Юрий Галев ?! Цял, целеничък, а полицаите ни , и двайсетте сами срещу него. Ужас.

32

Анонимен

преди 14 години

100 % съм сигурен че тия прости-тутки са работили за себеси смисал без сводници и са подбивали пазара (с красота и цени) на тези със сводници, и някой е поръчал да бъдат задържани.Неси струва просто да има зрелищна акция за 2 момичета освен ако нее поръчкова.Зрелищни акции трябва да се правят за 10-15 момичета + сводниците им и тези който ги пазят това е зрелище.А не поръчка като тази на момичета който са решили да извадят някой лев без някой да ги командват и да взема 10% от оборота.

31

цецо багеро

преди 14 години

двадесет години ги дебнахме тези магистрални бандитки и под мъдрото ръководство на боко кауна и ювелирна акция в която учстваха 35 танка,45 хеликоптера и 2500 души тезко въоръжен личен състав на МВР заловихме двете магистралки виновни за световната криза и срива на великата БГ икономика!лично триперливия козел ще ми връчи орден стара планина за успешната акция!

30

проститутка

преди 14 години

Тия двете колежки,ги арестуваха шото са алчни. Взели са пари на някой от полицейските шефове и са се издънили... Те, полицаите и покрай мен минаха, но само ми присветнаха с фаровете и ме отминаха... Аз да не съм луда, да взимам пари на полицай, че да си загубя доходния бизнес...

29

К

преди 14 години

В Бг е забранено сводничеството и организирането на бордеи, но няма закон, който да забранява получаването на пари срещу услуга секс!

28

Данъкоплатец до 22

преди 14 години

Въобще не ми е смешно и въобще не ми е малко. Само като си помисля колко пари са изхарчили тези *** в униформа за да арестуват две *** - свят ми се завива. Цялата им работа на лоените топки е такава.

27

.

преди 14 години

A folk pevicite i manekenkite, koito poluchavat dohodi po nemoralen nachinin nqma li da arestuvat? Lovqt drebni ribi i hvalqt, kakvi smeshnici

26

Анонимен

преди 14 години

...и роститутките направили по една св...рка на полицаите и после се върнали на работа

25

Мунчо

преди 14 години

Оф омръзнаха ми вече теа смешници. 20 полицаи задържали 2 *** ! ... Ми браво бе, разбихте проституцията. Да бехте викнали и баретите и те да ударят по едно колянце !

24

баба Хакерка

преди 14 години

"Традиционно..." От кога проституцията е традиция на българския народ??? Може и да е в описания район... незная, аз съм от Добруджа и там нямаме такава традиция :)) Иначе , докато четох си помислих, че автора на статийката е допуснал грешка и става въпрос за 2ма полицая и 20 ***, но докато стигнах до края разбрах, че няма грешка. Чак не повярвах, че броя на проститутките е толкова намалял... може да е от студеното време... Питам, обаче, другите - политическите *** кога ще ги арестуват за получаване на доходи по неморален начин