93

До Фю

преди 14 години

Благодарско за пожеланията! Успех и на Вас! А иначе работата си е за плач ако се замислиш... но...

92

news

преди 14 години

Наталия Уилсън, задържаната за убийството на сестрата на Илия Павлов Славка Найденова и сина й Пол, вероятно е съпруга на бащата на момчето Лестър Уилсън. Тя ревнувала мъжа си от Славка, не му разрешавала да се вижда с нея и да ходи при сина си. Твърде е възможно тази ревност да е причината за убийството. Лестър е етиопец. Той живеел със Славка на семейни начала, нямали брак, но припознал детето. След раздялата им се оженил за рускинята Наталия.

91

ТТ

преди 14 години

Замисли се такива като тая ... и цялата и фамилия пука ли им за твоите деца и внуци и пра внуци когато окрадаха държавата ... какво ще стане с тях ... и не само за твоите ... за децата на цяла България. Жалко за невинната детска душа наистина ... но ...

90

Наследството

преди 14 години

Ако е решила да взима част от наследството е ясна работата. При всички случаи не ми пука за нея. Най-малкото, заради такива като братчето и, България е най-долнопробната *** в Европа.

89

ЦЦ

преди 14 години

То освен чувства като радост, трабва да имаш и мозък. Заради това "най-чисто нещо на света", знаеш ли колко деца не могат да живеят нормално, поради скапването на държавата ни.

88

//////

преди 14 години

Как може да се радвате и да злорадствате за чужда смърт. Още повече, че е убито и напълно невинно дете едва на 8. Това е една трагедия. Представете си родителите на тези хора, надживели децата си, при това и двете убити- това е най- голяма мъка за един родител. От къде знаете как си е вадила дохода. Тук всички големи следователи, все много знаещи, а повече от 75% живеете като скотове, защото сте големи разбирачи. Поне пред смъртта склонете глава и поне веднъж МЛЪКНЕТЕ! Злобни същества нещастни!

87

;)

преди 14 години

неговата може да е празна но гаранция ,че на сестра му ще е пълна!

86

Анонимен

преди 14 години

и ся кво трябва да ми е мъчно ,че са очистили мутресата ли?тая дето няма да е

85

фю

преди 14 години

"Като човек живеещ на час и половина с влак от Катеринчето, влизам..." Жив и здрав, успех там и не ни мисли нас!Не се притеснявай за нас ако решите изобщо повече да не стъпите тук. Няма да плачем.

84

Ц

преди 14 години

За мен това което се е случило е ужасно.......смъртта на майка с дете не ме радва по никакъв начин,независимо кой какъв е децата са най-чистото нещо на света.Толкова злобни коментари има по темата че просто вече си мисля че някой хора нямат никаква човещина в себе си и не оценяват човешкият живот.

83

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Гробницата на Илия Павлов е празна, той е жив ,видели са го!!!

82

Анонимен

преди 14 години

Като човек живеещ на час и половина с влак от Катеринчето, влизам във форума по две причини. Едната е, че като чета повечето от коментарите се убеждавам, че решението ни да се махнем е правилно. Освен този антиносталгичен ефект втората полза е, че коментари като на момиченцето от Ситито, с многото паундове потвърждават категоричното ни решение да нямаме никакви връзки с лица от т.нар "българска диаспора". Кате, Катеее, пари не приличат на всекиго.

81

Анонимен

преди 14 години

Мутренската война продължава с пълна сила! Вече и извън България! Тая кифла си е мислила, че като е в САЩ и е недосегаема и може да парадира с парите от мръсния бизнес на брат си. Е, да, ама не! Подценила е силата на мафията и си е платила! Освен нагли и арогантни тези са и много прости. Пак живей на широко, ама гледай да не привличаш вниманието, ама то *** човек като се види с пари... хич не ми е мърчно даже! Една мутреса по-малко!

80

1о1

преди 14 години

Има убито дете, не говори така. А и не познаваш жената. Само по презумция че брат и е бил мафиот, приемаш че и тя е такава.

79

BG

преди 14 години

Може ли да сте такива гадове и само да ругаете и да кълнете!Не мога да повярвам, че са ви толкова черни душите.Тая завист ще ви затрие ей

78

Анонимен

преди 14 години

Който от меч живее - от меч и ще умре, дори да не са за нищо виновни, проклятието на хилядите убити, ограбени и измъчвани българи не ще подмине нито едного от семейство Павлови. Тази зла прокоба е тяхна рожба и ще върви с тях като сянка. А гробницата на Илия Палов, в Арбанаси? Това някой трябва да взриви!

77

Фюрера

преди 14 години

Браво. Изтребление на всички мафиотски фамилии по всички начини! На убийцата трябва да се наярави паметник в центъра на София.

76

СТРАНДЖАТА

преди 14 години

Аз, аз съм истинската СТРАНДЖА, онзи е самозванец!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

75

ТТ

преди 14 години

Както всички виждате и усещате ... от убийството на Илия Павлов през 2003г. насам нищо не се е променило ... просто тези или този който е бил над него или който впоследствие е станал над него му е видял сметката защото му е пречел нещо на бизнес плана ... така, че това че има такива убийства говори само че има някой над убития ... или в някой случаи до него ... но в никакъв случай че делата които е вършел убития ще спрат ...

74

;)

преди 14 години

не им стина че ограбиха сънародниците си в БГ ами тръгнали да ги тероризират и грабят и в чужбина!бог забавя,но не забравя!