910

Анонимен

преди 14 години

Доживях вече ще гледам с удоволствие Зд. БГ.

909

Анонимен

преди 14 години

906 вижда се,че не можеш да ми отговориш и отклоняваш въпроса със някакви си ''глупави''изказвания.Кажи си,че не знаеш и толкова.

908

andi

преди 14 години

Supeeeeeeeeeeeeeeeeer kraino vreme beshe :)

907

Йорката

преди 14 години

Май е време да оставим Милен.Интересно ми е мнението Ви за Иван&Андрей.Те са едни от последните "родени от пяната" на прехода-кресливи, преливащи от вулгарна простащина, хитреци и политдупелизци,трътлести бездарници, фъфлещи и "логореещи" лапсуси, и т.н. и т.н.- просташки дупилизци,простаци

906

Поглед под лупа

преди 14 години

901 Анонимен моля те, обърни съм оня пич с "кумата" , той ще ти помогне :) Вие сте от един отбор, ще се разберете :) Само да не се окаже че ти си кумът, става сложен казуса тогава :):):)

905

Бон Дьо

преди 14 години

Който танцува - заминава ! Справка - Милен и Румяна от еврокомисията.

904

Анонимен

преди 14 години

Бареков, сега Мулен. Това е равностойно на революция. Време е за истински стойности.

903

Пуфчо

преди 14 години

Не е лошо момче, малко разхайтено, но само толкова.Може би причината е, че в последно време освен Лора и колежките е подгонил и парфюмираните уж мъже от сутрешния блок на Нова.

902

Поглед под лупа

преди 14 години

777 написано е повече и от правилно :) Явно трябва да се върнеш принудително в 4 ти клас и да запълваш празноти в образованието си :)

901

Анонимен

преди 14 години

Кажи ми тогава думата чувал как да я проверя дали е правилна или не.Тези думи се учат на изуст те не се проверяват.

900

pavlin

преди 14 години

nai setne iz4erpise :)

899

онко

преди 14 години

kogato mahnat turskite sapunki i haberlera ,togava 6te gledam televizia

898

анонимен

преди 14 години

колко много вълнения за този ***,да му е честито!

897

vera

преди 14 години

да ви кажа честно не гледам телевизия ,изкл'чих си и кабелната ,остана само нова ,бтв и канала,но те са пълни с реклами ,турски сериали от които ми се повръща ,или смс игри .за какво да плащам за телевизия ,новините си ги чета тук вв нета,колкото до Милен Цветков никога не съм одобрявала тона ми ,надменен и *** ,а кога ще махнат оная проскубана бабичка Люба Клозетич ,ужасно отвратителна жена ,та така де ,,,,,които и да сложат все ми е тая .

896

Поглед под лупа

преди 14 години

Аз нямам думи след това изказване на 893 : "Думи с ''О'' и ''У'' най-често се бъркат в Българския език,защото за тях няма как да се проверят т.е дали са правилни." Граматика знаеш ли в кой клас се учи ? Някъде в 4-5 по спомен :) 893 ти направо жестоко се изложи! Добре че си Анонимен, иначе много ще ти се смеят :) , сега проумяваш ли защо сме Чалгария ???

895

777

преди 14 години

А, относно това как се пише грамотно, виж как си написал *ГЛЕДАЩИТЕ*

894

insider

преди 14 години

Интервюто с Гоцев и винетките му изядоха хляба - и ББ, и Краси Гергов обичат да ги слушкат и възхваляват. А иначе беше дразнещ, но привличаше аудитория. Сега ще назначат поредния послушко

893

Анонимен

преди 14 години

Думи с ''О'' и ''У'' най-често се бъркат в Българския език,защото за тях няма как да се проверят т.е дали са правилни.

892

дзрител на нова

преди 14 години

в БГ си важи поговорката:да би мирно седяло не би чудо видяло,това е.да пускат куфнята вучков,че поне смях да пада а и по сладко върви кафето,цигарката и тропането в нужника.аиде нова, пускайте професора и ще сте на кяр от рекламите,даваййййййй

891

777

преди 14 години

879 Явно ти и М.Ц. сте най умните и интилигентни хора тук в този форум, но след като си толкова умна не се ли сешташ,че този мъж може да е съпругат ти? И като не ти харесват хората тук си намери др.занимание.