71

НФБ

преди 14 години

как достойно като е получила пари от ДС за лихтенщайнската си фирма!Ето как потъваме!Изнасят се капитали , вместо да се инвестират в страната!Така изнасяме за САЩ, офшорки..създаваме на майната си работни места вместо да се превърнем в Швейцария на Балканите!Нямаме пътища,здравеопазване, нямаме средна класа от интелектуалци!Как е на Запад и как е у нас..у нас бачкатора на физическия труд получава в пъти по вече пари от министър, доктор...президент!Ето я чистачката на аерогара София,строители...

70

Анонимен

преди 14 години

абе човек, сложи ръка на сърцето си и кажи добре ли се представи тая бе?! Защо нямате куража дасе погледнете какво представлявате и да признаете поражението си, ами все за антикампании приказвате.

69

Анонимен

преди 14 години

Коя кампания, Желева? Някой ти е виновен, че не знаеш география? Или че нямаш НИКАКЪВ план за справяне с КОЯ ДА Е криза по света? Или за "удачния" избор на език?А за декларацията ти... може да се извърти така че да не е в нарушение (макар че е нарушение на БЪЛГАРСКИТЕ закони, според които не си имала право дори да кандидатстваш за евродепутат), но, както и самата комисия ясно каза, конфликта на интереси е НАЙ-НИЩОЖНАТА част от проблемите ти.

68

Анонимен

преди 14 години

vsi4kata ov4a kupel van!...kato nqma da pomagate na tazi strana da se opravi, pone ne i pre4ete.

67

periskop

преди 14 години

Ето тук ти е грешката,че си повярвала че това не може да се случи.В политиката като висша проституция е възможно!Невъзможно е само едно-да се върне човек там от където е излязъл!Животът продължава.Ама все пак помогни на путарана първана Антония да стигне до Конго да опита от прословутите кожени черни палки.

66

//////

преди 14 години

Въпреки всичко направи нещо, което е похвално. Замесена в скандал, тя се оттегли както подобава за един политик. И не само от кандидатурата си за комисар, а и като министър. Евалла и! Това не се е случвало в новата история на България. Какви ли не скандали имаше и никой не се отказа от кокала. Дали Румяна Желева е виновна или не в това, в което я обвиняват ще се разбере след време, но и при двата варианта тя постъпи по възможно най- редния начин за политик.

65

Анонимен

преди 14 години

*** на умряла куче не се вади такава снимка изпратете е поне достойно

64

Анонимен

преди 14 години

И аз не вярвах, че има хора, непознаващи това чудо на природата, наречено АТЛАС. Ама, ето на!

63

БДС

преди 14 години

И аз това искам! Всички въпроси, които нашите сервилни журналисти и депутати не смеят да задават! Искам и отговорите да значат нещо и да няма измъкване както тук в Бг. Боко го хващат само за шлифера, изплъзна се от МВР, изплъзна се и като кмет. Какво свърши? Нищо!

62

periskop

преди 14 години

Ха сега да видим дали ционисткомасонските *** и еничари от БСП.НДСВ ще посмеят да кажат и дума срещу Георгиева?Пращат я Сорос и компания от СБ а за червените *** и жълтите *** заповедите зад океана не се коментират.Жалко.че Желева не им би шута и на пожарникарят и на евричифутите от котилото наречено ЕНП!Ха сега познайте как сатрапите ще печелят от кризи и хуманитарни катастрофи

61

Олала

преди 14 години

Не ви прави чест да пишете плиткоумни коментари за това дали е грозна или красива. Тя изпи горчивата чаша, но вероятно това за нея ще е ново начало. Жената има характер и ще се справи. Че беше грозна кампания няма съмнение.

60

Анонимен

преди 14 години

Да! Николай Добрев - да си чувал случайно за него?!

59

Анонимен

преди 14 години

Тая ми мяза на някоя бездарна порноактриса от немски порно филм.

58

до 1111

преди 14 години

ГЕРБ не само че разчистиха ***, а до такава степен те самите се ***, че думи нямам..... Следващия път всички гласувайте за герберите, и след това цяла година ще ядете само гербери,чез гарнитура.

57

Брилллиантовая рука

преди 14 години

Не виноватая яаааааааа!

56

секретарицата

преди 14 години

съпругът на Румито не я люби нормално, а на задна прашка, защото го е страх от "красивата" й конска физиономия. Че е умна, това се подразбира от изказването й, че Египет е в Азия.

55

Анонимен

преди 14 години

Аз като те го знам не се кандидатирам за еврокомисар.Като външен министър и е докладвано за моряците ,поне да бе хвърлила един поглед на картата.Нали казват че си гледат работата.

54

1111

преди 14 години

САМО ГЕРБ!!!! Ония от триойната се *** тотално. Добре че дойдоха ГЕРБ да разчистят малко ***. Хора с достойнство. Ето Желева за пример. А комунист да се е отказал сам от пост? А?

53

Да питам

преди 14 години

А кога ще направят едно препитване и на Б.Б. в Европейския парламент?

52

гольо

преди 14 години

Форумът изобщо не е препълнен от цивилизовани коментари, което е най-голямата трагедия. Ами ако се наложи логично да разсъждаваме за онези, които съсипаха живота на няколко поколения, а в мозъците им има ТКЗС-та, червени знамена и Бузлуджа, какво бихте написали? В случая има един провалил се политик, един грешен ход и какво толкова? Май повече приличаме на стадо. Но проблемът е стар и започва по времето на Лев Давидович. Просветените знаят за какво иде реч, а другите да мълчат и да четат.