133

Наташка

преди 14 години

Оо....великолепен пост, поздравления за Вашата смелост! Няколко пъти акцентирах вниманието на съфорумците над биографията на тази жена и функциите на тази "банка", но не съумях така открито и точно да го напиша! Уфф....кофти е изненадата...нищо непредопределяше връзките на ББ с този клас хора и с тази институция преди изборите...

132

Маргин Мургин

преди 14 години

Много българи в тая Световна банка, бе. Да не се окаже накрая, че Световната банка е българска и е източена до последния цент.

131

Аврора

преди 14 години

Излагацията вече е пълна. Най- добре да идват руските танкове и самолети и да ставаме автономна република.

130

Банкер Подводни

преди 14 години

Не забравяйте че е служител на световната банка която е креатура на МВФ, атя от своя страна е рожба на федералвата резервна банка на САЩ (ФЕД), която е частна банка и принадлежи на ............... Продължете Вие

129

Ь

преди 14 години

Световната банка е една от институциите, които поддържат глада в 3тия свят, стопират развититети на държави като Българи, подкрепяйки и лансирайки правителства на престъпността и корупцията. Те докараха ЧЕЗ, ЕОН, Софийска вода, турци и португалци да ни строят магистралите. Идеята е да присвоят всичко, което имаме и да плащаме баснословни цени, за да ползваме собствена си инфраструктура. сега като вкараха и генно модифицираните храни ще видите кон боб яде ли.

128

Priest

преди 14 години

Освен това всички знаят, че е човек на американците, както и нашето недоразумение, министърът на финансите. Борисов прави втори колосален гаф като се опитва да вкара в правителството на ЕС (каквото представлява Европейската комисия), американски агент. А САЩ и ЕС са преки конкурентни във всяко едно нещо!!! И ако в България се цвили от кеф на всеки, дошъл от чужбина, в ЕС не си падат много по американци!!!

127

Priest

преди 14 години

Абе, пак се повтаря мутренско-просташкото говорене. Може ли тази жена да казва такова нещо "взех решението за пет минути" ??? С това не показва висок професионализъм, нито дипломатичност. Нормалните хора биха се замислили:1. Дали не е повърхностна? 2. Дали не подценява работата като Еврокомисар ? Помните сигурно онова мнение на ББ - "Че то било много лесно да си премиер!" Аман от мутри!!! И тая не е по-различна!!!

126

Анонимен

преди 14 години

na novo prasence, nov Premier i nova Komisarka ne se radvaite, zastoto neznaete kakva svinia ste isleze nakraia, kaza baba radka onzi den kato klahme praseto

125

Карина

преди 14 години

реших за 5 мин., за шарани ли ни мисли, а недей така отначало, че до края има много

124

дядо петко

преди 14 години

А бе мяза на дялан камък,*** знае ли човек!?

123

Наташка

преди 14 години

"А и като банкер, ще разпределя парите и помощите по-добре..." Това някакъв майтап ли е? Ахаа.. един постадала да не получи 1000 евро, а друг по-тежко пострадал 10+ парля напоена с риванол за промивка на раната...тя какво е завършила всъщност, навярно знаете? " Спрете най-после да сте злобни, че затова сме на този хал." Оставете хората да изкажат СВОБОДНО вненията си, това им е и останало, аз дебатирах с част от тях по руско-българските въпроси, но никога не обидих, зад всяко мнение стои душа!

122

баба Хакерка

преди 14 години

Точно за това е подходяща нейната кандидатура, защото е взела решението за 5 минути, а не е умувала дни и седмици. За Комисар по хуманитарните помощи трябва решителен човек, който реагира веднага, за минути. Иначе, ще виждаме още трагедии като тази в Хаити, дето една седмица след заметресението храните не достигат до нуждаещите се от храна нещастни хора... А и като банкер, ще разпределя парите и помощите по-добре...съвет: Спрете най-после да сте злобни, че затова сме на този хал...

121

Анонимен

преди 14 години

abe neuvrehte li be. v statite sa zakriti nad 100 banki, za malko i samite stati da se zakriat i da stanat poslednata kitaiska provincia. vie mi falite usacki mangis-specialisti.Ot boiko po-golem finansist nema. ski kolko dupki zapusi w sofia. Na otkrivaneto na zakritite dupki e prisystvala i Ceca ot Pleven. tia gorkata kato 4ue za dupki 4e ste razkrivat se za sredeniat pryst misli

120

Калин

преди 14 години

Да бъдем признателни, като общество и да се надяваме и на следващите 5 минути лицето и да не бъде от към гърба, че както ги решава, (ако ги решава тя тези работи) кой знае, какво я чака Европа.

119

maraisgr

преди 14 години

Пожелавам й успех!

118

Анонимен

преди 14 години

комунистите цъкат яко минуси на де все не е червена ***... айде сега и тази не ви харесва, сектантка била..вице президент на световната банка !че комунистите не могат и да си мечтаят за такъв човек сред техните редици ! Най-великия им вожд Сергей се е родил премиер, горкия, роден научен..

117

Наташка

преди 14 години

Любопитно ми е защо ли като стана въпрос за биографии на тази жена, някои хора се скъсаха да пускат минусчета, какво искате да не се знае за тази "банка" и работещите там "българи" горящи от желание саможертвено, пламенно и мн. любов да помагат да братята и сестрите си да се борят /справят/с кризата. най-вече като им свиват каиша..

116

ха

преди 14 години

Тази дама е неосъществената тъща на Коцето от фолка

115

Сашо

преди 14 години

Мутрите и мутресите - вън от политиката !!

114

Анонимен

преди 14 години

BuBo, napravi slagaj Jenata i Vynsen Ministyr. Ski kolko e opravna!towa e dobro kon4e. ste davali t neniat izpit, be hora na jivo?