93

JD

преди 14 години

Много добър ход. Браво за решението!

92

гуньо

преди 14 години

CV-то и изглежда внушително, по презумция английският и е перфектен и няма конфликт на интереси.Толкова ли беше трудно да се номира такава кандидатура още първия път ?Или пробваме ако мине номера ... Да ама не!

91

Анонимен

преди 14 години

На фона на сериозното брожение по отношение на банките и банкерите с оглед финансовата криза, лично на мен не ми се струва удачна номинация на банкер. Но силно се надявам да е компетентна по отношение ресора на Еврокомисаря за хуманитарната помощ.

90

Gesha

преди 14 години

Ami zashto ia krihte do sega?A iskahte da ni natrapite onazi 4uma?

89

***

преди 14 години

не четете ли -най-високопоставеният източноевропеец в Световната банка-само кажете че не знае добре английски или е не компетентнастига сте измиляли бе хора глупости за хората, никой не ви харесва, много пък знаете кой червен а кой зелен, себе си вижте, вие какво сте постигнали

88

бесправен

преди 14 години

Наистина, най-добре да е някой американец!?Така ли?!

87

belle

преди 14 години

Успех!

86

kyky

преди 14 години

брех, толко ли няма хора бойко, че почна да праща директно покровителите си?обаче мадам като излезе от банката дянков ептен ще олекне....яка издънка...

85

анти

преди 14 години

Ти как мислиш, че е стигнала до там? Нали трябва някой от тук да и тури едно рамо! Всичките са комунисти, без изключение! Скапани номанклатурчици! До един!

84

До хъм

преди 14 години

Само това, че е по-успяла от теб е достатъчно! :)

83

хм

преди 14 години

И как ,ще ме убедите,че Крисето не е крала и е с чисти ръце,нека не забравяме,че е расла, възпитавана,учила и работила в комунистическите времена и се питам родителите в коя ли партия са членували????

82

до червените блогъри

преди 14 години

в другите сайтове пожелават на жената успех, след резила с желева, но вие искате още кръв, понеже 60 години на "комунистите" не им стигна!

81

Е, това е вече

преди 14 години

сериозна кандидатура - вряла и кипяла в тези среди, пък било то и на ниво Световна банка ! А не онова дето само се зъбеше и се провали с гръм и трясък !

80

песимист

преди 14 години

Егати селската мутра има тая....Кой я знае и тая от къде е произлязла...Сега ще я рекламират и ще й правят ПИАР, само и само да си сложат герберче!

79

Алиса

преди 14 години

Така си се казва комедията - "Мисис Даутфайър". И да - прилича.

78

Анонимен

преди 14 години

Приятно ми е, Кристалина. На галено - Сталин.

77

До 70

преди 14 години

Е на позитано трябваше да се хванете за нещо все пак, и това че е Леля на дянков е най-големият ужас. Сега само трябва да спретнете Компроматче до ЕК че има конфликт на интереси - "ДО ЕК. MОЛЯ НА ВНИМАНИЕТО ВИ! ТЯ Е ЛЕЛЯ НА ДНЯНКОВ. ВАШИ ИСКРЕНИ ДОНОСНИЦИ ОТ ПОЗИТАНО (HUGS)"

76

Червената помия

преди 14 години

Прав си , едно време и дядо ми така казваше-комунистите измряха много преди 9 септември 1944.Останаха тези, чиито деца и внуци сега виждаш навсякъде по ръководни постове в държавата-генномодифицирани клонинги на БКП-БСПот всички цветове на дъгата, от ляво и отдясно, че даже и в центъра на парламента.ИК не преподаваше ли политикономия?ББ как е влязъл в Симеоново, ако е имал дядо убит от комунистите?Нещо не се връзва...

75

Анонимен

преди 14 години

Поне физиономията й е приятна.Ще е първата приятна физиономия при тия гербери.

74

13

преди 14 години

ПРИЛИЧА МИ НА МИСИС ДАУТФАЙЪР ОТ ЕДНА КОМЕДИЯ ЗАБРАВИХ И ИМЕТО,НО ТОВА НЕ ПРЕЧИ ДА Е КОМПЕТЕНТНА И ДА СИ ВЪРШИ РАБОТАТА