554

Георги Петров

преди 14 години

Най малкото съм наивник:).Намерил съм мястото си и за себе си живея достатъчно добре.Въпроса ми беше насочен към бясно защитаващите една или друга партия.

553

Анонимен

преди 14 години

герп пак правят грешка,да пратят някой от дпс да им разкажат игрта как се краде пари.....

552

ХОХО

преди 14 години

За посланик в САЩ???? Или консул в Чикаго???Там си имаме хубаво голо дупе тя си го хареса нищо че БГ -Чикаго не я искаха проблема си остана техен ,та и сега проблема да остане на Р.Желева в коя миша дупка да се скрие.С този резил май за никаде не става.

551

Доайен Воайор

преди 14 години

Въпросния преход беше процес на залъгване на такива наивници като теб, да се озъртат в погрешна посока и да чакат светлото капиталистическо бъдеще докато се гради истинската система, която функционира от 1997 г. насам. В тази система не е предвидено място за средна класа защото средната класа се манипулира по- трудно и се краде по- малко отколкото, по- ниската от средната класа. В България целта, която вече е реализирана, беше именно хората да бъдат на ръба на оцеляването и да потребяват стоки и услуги от външни производители, доставчици и консултанти. Затова се закриха всички значими производства и от ключови позиции бяха отстранени всички български фирми. Цялата ни банкова система изкуствено беше докарана до фалит, за да може тук да се настанят само чужди банки и печалбите от твоите кредити сега пълни каси и джобове в чужбина. Скоро и и цялата ни инфраструктура ще мине под контрола на чужди фирми, но първо държавата ще трябва да я изгради с нашите пари. Държавата плаща стотици милиони долари и евро всяка година, за да може чужденците да я консултират какво и как да бъде построено, за да може после да премине в техните добри ръце, а ние да им плащаме за това, че го използваме, нищо, че ние сами сме го построили.

550

Анонимен

преди 14 години

ами тя и тая има интереси.....от тръка на глог......имам седмо чуство че ния ще е отхвърлят

549

кончю

преди 14 години

Ае ние тия експерти от СВЕТОВНАТА БАНКА на кило ли ги внасяме уе хора????? Уф, сега се сещам... СБ си отглежда кадри и при удобен момент ги спуска от горе, за да могат да контролират всичко!!! Не си мислете, че нашите са гении и затова са там. Това е контингент и от всички страни тр. да има бройки :))) Дянкоф и Георг. са едни такива. Иначе политическия гаф на Борисоф е огромен, този човек НЕ НЕ иска да си признае, че сбърка. И какво лошо ако излезе и каже - ей хора,сбърках, така и така...

548

hoho

преди 14 години

К'во се чудите за тази Кристалина била лелка,зелка,стринка и т.н.ами каква да е на тази възраст като пенсионирането ще става до 90 години питам аз??????Ще ви питам още пишещите във форума какви ще сте вие като пенсионирането при вас ще става на 100 години и кой ще е лелката- зелката???Гледам предавнето на Марта Вачкова вижте публиката и все едни същи лелки зелки дето никой не ги иска на работа и са платената публика,там са за единия хляб не че се вълнуват от темата-нищо подобно!

547

Разказвача

преди 14 години

Това е началото на края на една измислена приказка ... Един медиен балон надуван вече повече от 10 години започва да изпуска ! Дано се намери някой да го пукне по-бързо, а да не чакаме да спадне от самосебе си, защото агонията ще е ужасна за целия ни народ ...

546

ivan petrov

преди 14 години

желева посланик в сащ????????????

545

Георги Петров

преди 14 години

Все още се надявам политиците да изхвърлят балканщината от мислите си!

544

varg1

преди 14 години

Ко ни занимавате с глупости

543

я

преди 14 години

комунистчетата пак са завзели коментарите :) а власта в държавата, уви не :)

542

я

преди 14 години

комунистчетата пак са завзели коментарите :) а власта в държавата, уви не :)

541

Mon

преди 14 години

Желева!Ако си чиста, осъди Първанова!Но, ако не я съдиш, затова че те обвини в лъжкиня, означава че си гузна и лъжкинята си Ти !!!

540

Пътник

преди 14 години

Ама то това е прехода ти какво си очаквал? Прехода свърши още през 90-те. Това което имаме сега е резултата.

539

я

преди 14 години

а сега да се сетим колко колеги от предишното правителство направиха това след като тяхните провинения се виждаха толкова ясно :)

538

Анонимен

преди 14 години

Разгеле!

537

tdd

преди 14 години

И каква отговорност поела бе върнали откраднатите пари от фирмите на мъжа си който има връзки със СИК И МУЛТИГРУП БОРИСОВ ЩЕ ГО ТИКНАТ ЛИ В ЗАТВОРА ЗАРАДИ ВИНЕТКИТЕ И СИБАНК И ВИП СЕКЮРИТИ КРАДЦИ ,ЧЕ И ЗА ТРИ ГОДИНИ НАПРЕД МАФИОТИ ДОЛНИ...

536

Venko

преди 14 години

Ei dano edin den nqkoi ot tiq upravlqva6ti vzeme 4e suglasuva upravlenieto s interesite na nas izbiratelite,a ne da si slaga koi kakuvto 4ovek si re6i.Jeleva e dostoen kandidat za evrokomisar,no Purvanova e edna mn tupa i zavistliva jena.Jeleva moje6e da bude izbrana,ala nali sme si bulgari dai da precakame Vute i da go upluem pred cqla Evropa.Nakaraxa Jeleva - edna dostoina jena da se ottegli,a na neino mqsto koi 6te doide?Poredniqt vu6livec koito 6te lapa pari i 6te se vodi 4e raboti.SRAM!

535

Анонимен

преди 14 години

те хората даже друга фирма са открили, регистрирана в Лихтенщайн - още по- компроментираща