73

снега

преди 14 години

Днес реших да заваля по късно, че миналия път кметицата неможа да ми смогне!

72

(((

преди 14 години

докараха ляба даже е нарязан на филийки

71

замръзнал

преди 14 години

Проблема не е в обилния сняг,а в навяванията от силния вятър.Малко сле почистване положението е същото.Не знам при кмета как е,вероятно по-добре,особено ако си стои на топло.

70

Iznervena

преди 14 години

@ 64: В София прехвърчат снежинки, пътят е почистен - сигурно е имало 2 см сняг макс. - но тук се бият в гърдите, че са се справили със ситуацията. Хайде сега стига спам, не се мъчи да предизвикваш излишни, ***, изтъркани скандали.

69

:)

преди 14 години

Моля некой да докладава дали у кварталиния докараха ляба!

68

баба Яга

преди 14 години

В Столицата вали като за "Бог да прости" :)

67

А

преди 14 години

АМИ В СТОЛИЦАТА СТЕ УМРЕЛИ ОТ СТУД

66

МаТа

преди 14 години

Еиии...как бре :)))) ...в София е най-добре :)

65

sn0wflake

преди 14 години

*** сме да - пълни сме с идеи!Най-хубавата идея, която ни идва в идиотските глави, е да слезем и да си изчистим пред блока!Да си струпаме купчинките сняг настрана и да си спретнем два окопа, които да послужат по-късно за боя със снежни топки!:)))

64

Nino

преди 14 години

Ха, ха...Нали знаете, че на снега се радват само децата и лудите ;-)

63

Анонимен

преди 14 години

стига с тая източна България, кажете сега в столицата как е времето, сняг има ли чистят ли кво правят, няма по важно нещо от това цяла България да знае какво става в София...

62

киро

преди 14 години

номера ми е с пет единици !!!

61

сняг

преди 14 години

ХВАЩАЙТЕ ЛОПАТИТЕ

60

до Варненци

преди 14 години

Накарайте *** да ви изчистят града. Нали са бъкани са пари-какво ги бърка да направят малко добро за града. Кирчо нали е техен човек- кара мерцедес С класа с еднакви номера- четири единици-той мутра ли е? Кмет ли е? Или две в едно? :)

59

Боко Тиквата

преди 14 години

Cнег нема. Условията са напълно европейски. Все пак ако някъде вали - Станишев е виновен.

58

Бисера-Варна

преди 14 години

Все сме недоволни. Аз сутринта в 6.45 се качих на 148 за Възраждане, стигнах в 7.05 и след това в 8.00 хванах 20 до центъра. Нямало транспорт, не се чистело. Ама никой не хваща лопатите да поизчисти пред входа си поне. Иначе за учениците наистина можеше още снощи да се реши да не учат.

57

sn0wflake

преди 14 години

Хайде стига сте негодували!Аз приветствам снега и мисля малко по-късно да сляза пред блока и да направя поне 2 снежни човека!(Варна)Вижте хората в Англия и взимайте пример от тях!В медиите вместо да показват злобни мрънкащи хора - показват кой какъв снежен човек е направил пред дома си, хора които се забавляват с шейни и деца, които се целят с топки!Хората извличат хубавото от ситуацията, а не ходят да "смърдят" напред-назад!

56

Боян

преди 14 години

Предавам от Силистра - 40 санта

55

ГРЕШКА

преди 14 години

чичо кирчо къща има-спи си вътре цяла зима варна е навън заспала и когато заваляло станала от черна-бяла чичо кирчо се събудил гледал и се чудел кой варна по погрешка е облякъл с бяла дрешка

54

:)

преди 14 години

А в Добрич учат! Нищо не може да ни спре тук!