207

Мнение

преди 14 години

Планът е след такива тежки обвинения в некомпететност и конфликт на интереси и Бойко Борисов и Румяна Желева да подадат веднага оставки.Никаде не е казано, че Борисов като изобщо не спазва законите в България /имам предвид случая с винетките, поръчките за Стенли и всички видове търгове, конфликта на интереси на още 11 министри/ трябва публично да нарушава и Европейските правила, като петни името на България с всичките и институции.Оставки!

206

OSRANA JELEVA e simv

преди 14 години

Na kongresyt na Mutrite ot GERB provedn d endekato (NDK) sa im postavili im postavili diagnoza podkrepena s DNA, na bylgarski DNK, 4iftokopitni finansopitaesti ot mnoo ubava i umna izdynka.po pyrva to4ka sa resili GERB da osyvremeni nazvanieto is , syvremennite partii imat po edno S, naprimer DPS, SDS, BSP, RZS i tn.ta ot GERB na SERB= seri na evropejskoto razvitei Borisov.ATAKA systo sa se primenovali na SA TAKA, UTRE PO-TAKAsamo Rumito Jeleva e stanal OSrana Jeleva

205

Достойно поведение

преди 14 години

При така стеклите се обстоятелства Европейското политическо поведение изисква с подобаващо достойнство кандидатът да се оттегли. Това би извадило Барозу от неловката кризисна ситуация и би развързвало ръцете на Българския премиер своевременно да преложи друг наш сънародник, докато не е станало късно и ЕК не остави България без ресор изобщо ! Престанете да унижавате целия български народ !

204

Бивш Бойковист

преди 14 години

Бойко, Бойко.... Много се издъни, Бойко. Така си оака гащите, че цяла Европа се размириса на България...

203

Анонимен

преди 14 години

Единственото умно нещо, което чух от Б.Борисов за 6 месеца го каза на конгреса им-"най-големия враг на ГЕРБ е самия ГЕРБ".Това е .Няма какво повече да се коментира.И това е най-способната и знаещатата от ГЕРБ.А какви ли са тогава по-малко знаещите и можещите-ще разберем ,ама както винаги късно

202

Дразновен

преди 14 години

ами то с данъчната декларация всичко ще излезе ок ама мършите дето пишете глупости какво ще ви правим....

201

Харакири

преди 14 години

Ако беше в Япония до сега да си е направила сепуко!

200

anonimen

преди 14 години

Много се изложи нашия външен министър.Ако има поне малко достойнство би трябвало да се оттегли сама, а ББ да престане да хленчи как им пречат да се доказват, просто защото няма какво да покажат.

199

Антикомунист

преди 14 години

И сега възниква големият проблем. Къде в България да намерим човек, който е компетентен, владее езици, не е корумпиран, не е свързан с мафиотски кръгове, всяка сутрин прославя величието на премиера, няма собствено мнение, а винаги е съгласен с това на премиера и т.н и т.н. ......... Май че няма да се намери такъв. Бойкоооооооо, какъв си го нахендри, братко

198

Ура!

преди 14 години

Да живеят чалгата, мутрите и милиционерите от ГЕРБ !!!

197

Анонимен

преди 14 години

Браво на този, който го е написал!

196

Краси

преди 14 години

Бат Бойко след изборите се скъса лично да проверява всички и всичко, свързано със предните власти, в т.ч. и с какъв цвят са боядисани колите в един от гаражите на МО, а не прегледа фалшевите деклараций на Желева преди да я изпрати на Барозо за еврокомисар. Сега пак ще ни проглушава ушите, как някой от някъде му мъти водата и го саботира

195

Дразновен

преди 14 години

Ей Днес как така наши студенти.....кои са,как се казват и такива детайли би трябвало да споделите .....но защо ще ги направите известни,а не са ви платили.. хахах нормално..това е ваша политика..Статията прилича на разпостранение на клевети...или на клевета... именно заради горното...

194

Слави Ангелинов

преди 14 години

Факт е че Желева се изложи по ужасно глупав начин.Незнам защо не беше подготвена .... може би си е мислела , че назначаването и е даденост?! Да ама не ! Там е Европа , а не България и Бойко не може да удари с ръка по масата и да и даде поста , както поста на външен министър.При такъв беден речник защо въобще реши да отговаря на английски ?!!За произношение няма какво да се коментира, самите евро депутати нямат такова. Ударчето на Първанова беше подмолно , но правилно.Ако по-късно се разбеше

193

Б.Б

преди 14 години

бил съм ги,и пак ще ви бия.нащо момиче беше спец по енергетика.по аварии щеше да е,ако обърка нещо...*** тя много бързо аварира..............*** аз пак ще ги бия комунистите..

192

Евгения

преди 14 години

Мили студенти европеисти, моля ви не се опитвайте да бъдете забелязани от ГЕРБ, за да влезете в правителството. Щете-нещете с този лидер ще заприличате по някакъв начин на Р.Желева. Моля ви, постъпете по-перспективно и по-добре сами направите правителство. Дайте надежда на България!

191

О, свещена простота

преди 14 години

Радио "Ереван" отговаря на запитване. - Кой е Министър за понавънка на България? - Един неуспял кандидат за еврокомисионер.

190

Вяра

преди 14 години

Статията е добра,и моето усещане е същото.И днес цял ден се чудим кой беше този ,който даде този съвет на г.Желева да говори на друг език а не на български.Който е официален език в еврозоната.Колкото по малко се чува българският език в Европа,то ще си оставаме все така на опашката.Ако не ние,кой да говори и представя езика ?Как да бъдем разпознавани?Много е важно ,хората които ни представят където и да е по света,да имат самочувствието да го правят,иначе не можем искаме нищо,иначе сме нула.Отначало съжалих г.Желева ,като я видях да се гърчи под свирепите погледи на евроДепутатите и журналисти,особенно озлобени от лъжата и /както само те еврпейцитеМогат да гледат ако хванат някой че ги лъже/.И да продължават упорито да я питат едно също нещо,хиляди пъти, настоявайки за конкретен отговор.Но след като размислих си казах,че тя си го заслужаваше,както и всички онези ,който си мислят че хората извън България лапат мухи,и не разбират от далавери и измами.И нека всеки ,който тръгва да прави каквото и да е свързано с Европа,знае че това ще е неговата участ,да бъде заплют в лицето,пред света.Както за съжаление стана с нашата бедна кандидатка за Европа.Тя е пълното олицетворение на това,което като като цяло е в момента страната ни,самовлюбени управляващи,/не само настоящите ,но и миналите.и по миналите,./Отчаяни и объркани хора ,които незнаят на кой да вярват-на очите си,или на ушите си,на това какъв пример с поведението си им дават политиците,или на това в което се опитват да ги убедят,разказвайки им приказки от хиляда и една нощ,за нашето прекрасно бъдеще,което е напът ,само дето малко остана.Ето това уважаема публика е нашето положение,това което показа и г.Желева,.Това е мade in Bulgariaaa!

189

анонимен

преди 14 години

"Някой се опита да заобиколи правилата, но на Запад формулата на Достоевски "престъпление и наказание", слава Богу, работи."За съжаление аз лично не разбрах горното сравнение.Според екипа от студенти, на Запад хората, които извършват убийства, преминават през няколко етапа на мислене и вътрешна борба, стигайки до крайни фази на душевни терзания и накрая споделят престъплението си. Как стигнаха до този извод и как свързват произведението точно с изпита за еврокомисар на г-жа Желевa?

188

бг

преди 14 години

мда, добре казано, само последното изречение не съм сигурен дали е вярно за всички области :) а че не е вярно за "политическата класа" - всеки извън нея ще се съгласи :)))