60

Анонимен

преди 14 години

То пък все едно от т.1 не се вижда - 6904185890 :-D

59

Пич

преди 14 години

За тези, които не са разбрали, от документа се вижда следното:1. Ивета Колева е с ЕГН: 83032384782. Светослав Донев е с ЕГН: 6908310644Браво на Днес.бг, велики сте :)

58

Дядо Мраз

преди 14 години

Така, в този търговски регистър,само мене ме няма, там може да си набавиш инфо за всичко и всички, стига да те интересува, въобще никаква защита на лични данни. Но желева не е права, нарушила е закона, по-добре си я отзовавайта, БухоМойко

57

Коментатор

преди 14 години

Къде отидоха коментарите ?

56

Анонимен

преди 14 години

че и адресите им дали... хаха :) Ами сега? Ако ви осъдят, *** такива?

55

Пфууу

преди 14 години

Каквото си го направи народа такова сърба . Честито на всички за по големите данъци и за също супер ниските заплати където едно нормално българско семейство едвам гледа едно дете българче . За сметка на толерирането на *** където имат по 20 лапета и не плащат нито един данък !!!

54

чичо

преди 14 години

Абе Мусти недей така бе чичовото ша стане некоя беля.Пак МВР то ша виновно.

53

yashinaki

преди 14 години

Рядко се случва по такъв тотален начин да лъснат лъжите на някой!Ако Желева има капка достойнство, следва да се извини, и да се оттегли от политиката!

52

Nobody

преди 14 години

На тая снимка просто блестящо са скрити личните данни на новите съдружници...

51

:)

преди 14 години

Верно бе, ЕГН-тата от 3 и 4 т. се виждат :). Ами сега ? :)))))))

50

Анонимен

преди 14 години

***, ЕГН-тата се виждат ;)

49

възмутен

преди 14 години

Дааааа обаче Първанова била виновна,че е представила документи за измамата.Абе от кога да разкриеш измама е оплюване на БГ?Значи щом се вадят документи за измама срещу хора от ГЕРБ така не може оплюваме БГ.ХМ...***.Ходете си вече срамите ни безнаказоно.Сега кой ще поеме отговорноста за най великия резил от 60 години насам.То и *** не са се изсирали тъй върху нас.

48

Анонимен

преди 14 години

Еми това е положението. Човек сам това което си направи и най-големия му враг не може. После всички останали виновни ,само не и Желева. Благодаря за новия морал. Благодаря ,че ме излъгахте ,че няма да се повтаря случая с батко и братко. При ГЕРБ явно всичко се умножава. Щото и жената на Бойко набъркана с винетките и приятеля на дъщеря му с Метрото. Май батко и братко са направо като първолаци пред Бойко и компания.

47

Dobroman

преди 14 години

Ако искате да видите оргиналните сканирани документи с мокър печат и подпис отидете на сайта на търговския регистър ***.brra.bg ,и всичко ще ви стане ясно.Тези документи са автентични и всеки може да се убеди в това.На Решение на едноличния собственик не е необходима нотариална заверка.

46

Ифчо

преди 14 години

По-некадърни управляващи досега не сме имали - тотално некомпетентни. А тази Желева е срам за страната!

45

чичо

преди 14 години

Абе Мустифа закри ми екрана с тоз коментар бе комшу.Ти да не си от проуратурата бе? Те хората си знаят работата бе.Всички разбрааме че има престъпление.Пиши накратко ша опраими работата спокойно.Остави жената да си намери адвокат и сичко ша йнаред.

44

ПРОФЕСТОРА!

преди 14 години

Дядо Мраз-ко, всеки начинаещ адвокат ще ти извади удостоверение от Агенцията по вписванията, както и от Регистър-а, но когато почне да публикуваш лични данни с ЕГН, нещата малко загрубяват! Защото после всеки мераклия може да злоупотреби и това е смисълът на някои закнови мерки. Ако един документ е изваден за да се приложи към документация за вансяне в институция или местна власт е едно, ако го "обнародваш" в Нет-а - съвсем друго! Последното влиза в категорията "нерегламентирани" дейности

43

Анонимен

преди 14 години

какво ви бъркат егн-та станахме за срам с тая лъжкиня,жалко за нас и най вече за ВАС *** от герб,преебаха ви яко

42

Анонимен

преди 14 години

ЗЪБАТ ***

41

Анонимен

преди 14 години

ДОЛНА ***