114

Йово

преди 14 години

Ами сега тя отива до Италия да преговаря с Коза Ностра по бизнес дела на братята си че те не могат да отидат лично.

113

loca

преди 14 години

"По думите й те нямали телефони, пък и се занимавали с бизнеса си, а тя си гледала децата"....хахаха по - тъпо нещо не бях чела скоро:)))

112

107

преди 14 години

Тодоре, ясен си ми, написах си коментара без да прочета твоя.

111

auu

преди 14 години

dokazva kolko e glupava.... koi e kazal che te sa go ubili ?! AXAXAXAXAXAXAXA

110

загорел

преди 14 години

Харесва ми, особено кривото носле, ще питам братята дали не мога да я взема за жена. Ще се грижа за децата като мои собствени.

109

КРИС БЪРОУЗ

преди 14 години

ЗАБЕЛЕЖЕТЕ: "БРАТ МИ (НИКОЛАЙ) НЕ Е УБИЕЦ." ЗНАЧИ ДРУГИЯТ (КРАСИМИР) Е.

108

Гледач

преди 14 години

само забравих да спомена.. града се казва Барселона.

107

Анонимен

преди 14 години

Тодор си е купил машинка за стригане и се работи сам - не му трябва екстрата фризьор, а зъбите сам си ги вади и ги дава на феята на зъбките. Но важното е че колата е евтина.

106

Тодор

преди 14 години

Кви *** бе? Не ти говоря за Дерби кола, а ти говоря за кока кола за спрайт за фанта и т.н. Постригвам се 1ви номер от много години и не ходя на фризьор, а имам машинка. Не имам за цел да говоря за красивия капитализъм имам за цел България да стане като страните в западна Европа! Комитети и прочие има в България и по точно във Велико Търново. Има хора от всички градове в България, но лошото е, че са малко и голяма част от българите са заети със еврофутбол, да гледат турски сериали и т.н.

105

Гледач

преди 14 години

Тя ако не знае, аз мога да й дам жокер. Улицата се казва Диагонал Авеню, точно с/у централата на една от най-силните банки в Испания. Обзалагам се, че в момента си седи кротко, хапва си пилешки шитс на Хепито в Испания и ни се смее.

104

Анонимен

преди 14 години

С твоите пари ти да не падаш от марс дори и ченгетата не живеят с заплатите си само !

103

Гео Милев

преди 14 години

Прав си ... Гражданско общество се ражда трудно.. Особено като го бият добре подковани полицаи по площадите. Това не Ви дава право да ме облъчвате с пропаганда от 39 стотинки, а да премълчавате истината само защото Вие сте се прецакали вече.. Народа обаче, както казах не е ***.. Хамстера дето пусна да бият хората вече е история точно заради това.

102

Анонимен

преди 14 години

"Не смея до бакалията да отида, всички ме познават и ме спират да ме разпитват за братята ми", каза тя............"Как е малкия? Как е големия?"

101

Анонимен

преди 14 години

Този бутик с какви пари го откри ***,а??Като та гледам на колко години си все ми е на акъла че си ги изкарала с работа! Дано само да не са кървави!

100

Анонимен

преди 14 години

Аман от класификатори като вкараха наглите в затвора престъпноста намаля на половина сега като ги вкарат и братята и край с престъпноста! Тогава ще трябваслед като няма да имат работа да съкратят половината полиция

99

bez

преди 14 години

Ami kato si byah v Bulgaria iskah da zakaram moite priyateli na protesta pred parlamenta (poslednya). Edinya mi vika aa murzi me, drugia mi kaza, che shtyal da gleda nyakakav mach shtoto igral evrofutbol, a tretia otvurna "Ti si lud" i otide v nekvo kiselo kafene da kove vruzki s elita na Sofia, za da se izdigne v slbata. Semeistvoto mi otide. Imashe malko hora i nishto ne postignaha. Kvi komiteti v BG, kvi 5 leva. Tova ne e narod a sbor ot kusogledi individi.

98

xph

преди 14 години

Точно така скъпа ми Марианче, те случайно попаднаха в полезрението на МВР и какви ли не други външни организации за борба с организираната престъпност. Те никога не са крали, никога не са лъгали, те са самата светена водица. И за това ти си с такъв скъп часовник, и какви ли не други подобни. Защото те са честни и трудолюбиви, плащат редовно данъците си, а гадните граждани на България са лъжци и убийци, и ти и братята ти страдате от този факт."Колко Лошо". Дали има ирония в думите ми?! знам ли :)

97

x_X

преди 14 години

xhahxahxhaxxaxxa napravo me izti s toz komentar

96

Гео Милев

преди 14 години

Остави ги зъбите.. Питай го колко му излиза да се постриже и да си измие колата. Колкото заплатата на една детска учителка. Народа вече не е *** да става жертва на пропагандата за красивия капитализъм

95

ники

преди 14 години

Тогава да направим филм по примера на Холивуд за добрите хора...гангстери