20

Анонимен

преди 14 години

Out of any jurisdiction.

19

Проор

преди 14 години

Взаглавието на 17 се изгубиха 3 букви по трасето

18

Ужас

преди 14 години

***, това за пистолетите ако го е казал някой от МВР, направо нямам думи за какви шарани ни имат?!? *** Маргина...ами почива си човека някъде и се смее...при Мургина може да е :)Пълна пародия са тези "разследвания" и този прах в очите! По-добре да си мълчат и да казват, че нямат нищо! Само се излагат! Или пък е нарочно?

17

Проор

преди 14 години

Какво ще правим сега? Всичките престъпници сме ги пуснали навън. Кой ли е убиеца? Айде ще го помоля да се предаде сам, за да не ни излага. Моля ти се бе човек - който и да си!

16

Аз

преди 14 години

Как так Митьо е в затвора,а другите са на свобода?Защо?

15

Spiro

преди 14 години

"където фирмите на братята Маргини имат офиси са открити 2 пистолета.Разследващите допускат възможността именно с тях да е разстрелян Цанков."Ясно, очевидно пак нищо няма да открият. Щом са тръгнали да търсят пистолетите по офисите на Маргините, работата е ясна. Случайно да са намерили изпуснатата лична карта на малкия Маргин на местопрестъплението ?!

14

Аз

преди 14 години

Лелеееее,е аз ли да ви кажа къде е малкия Маргин?

13

ss

преди 14 години

Маргините явно са некви свръхчовеци бе, де що има престъпление се те са го извършили, докога ще ни поднасят подобни дивотии...

12

Анонимен

преди 14 години

е как какво вече си заподозрян

11

И аз не съм

преди 14 години

И аз не съм се предал. Това какво значи?

10

Анонимен

преди 14 години

ха-ха-ха тези ни взеха за пълни и "След снощното претърсване на сградата на Бул Инс и на комплекс Царско село, където фирмите на братята Маргини имат офиси са открити 2 пистолета.Разследващите допускат възможността именно с тях да е разстрелян Цанков".или Бате Бойко или журналистите ни взеха за пълни и май е първото :))))))))))))))))))))

9

Анонимен

преди 14 години

днес.бг в кой университет сте учили верно. вземете малко млади и кадърни кадри , а не некви свлечове и смотльовци.

8

boyan

преди 14 години

Dnes.bg, mnogo ste ZLE!!! Oshte snoshti kym 21h malkiaMargin beshe zadyrjan v park-hotel Moskva.Typanari smotani

7

Анонимен

преди 14 години

Боби Цанков който е работил да се среща с хора е на правилното място според мен, чакаме и останалите участници на същото място.

6

маргина

преди 14 години

Е къде е Маргина ? У дома ,къде!?

5

Бай Колю

преди 14 години

След снощното претърсване на сградата на Бул Инс и на комплекс Царско село, където фирмите на братята Маргини имат офиси са открити 2 пистолета.Разследващите допускат възможността именно с тях да е разстрелян Цанков.Колко *** трябва да си, след като всички медии в държавата гърмят за това убийство, да си държиш оръжието на престъплението в офиса?! Ако се окаже "вярно" това, със сигурност пистолетите ще са подхвърлени от ченгетата и тогава съвсем ясно ще стане, кой е истинският убиец на Боби!

4

otneseni

преди 14 години

Немедлено и по заказу Борисова да се пусне в производство от МВР сапунь с марка "Маргини", за да те ползва за всичко, което се случва в Родината! Няма ли други мечки, че за всичко в нашата държава в оборота се въртят 2-3 "героя"?!?

3

Били Дъ Кид

преди 14 години

Тия и пистолетите намериха вече. Май за големи шарани ни имат. Убийците стрелят, после тичат при Маргините и викат: Я ни пазете малко тия пищови.Сме-е-е-х!

2

първанов оглу

преди 14 години

Ще хванете малкия Маргин за топките полицейски ***.

1

Мариан

преди 14 години

АМА ТОЙ Е ФУТБОЛИСТЧЕ БРЕ, ТЪРСЕТЕ ГО ПО ТЕРЕНИТЕ НА БЪЛГАРСКИТЕ СТАДИОНИ! :)