12

Жо

преди 14 години

АКО СИ ВНЕСЕМ ТЕРОРИСТИ в затворите, то трябва да очакваме техни "братя", които ще дойдат да ги освобождават! Не ми се мисли , какви ужасии могат да се случат! Стези фанатици шега не бива. А Специалният пратеник Фрийд ще каже "Сорри, Много сорри!"

11

Уточнение

преди 14 години

няма да бъдат изратени затворниЦИ, а един затворник - символично, така да се каже. Да засвидетелства един вид България БРАТСКА ЛЮБОВ към Новия ни голям брат - САЩ.

10

Alex Popov

преди 14 години

Аз малко се пообърках... В тази статия хем пише, че ше пращат затворници... хем използват и израза "бивши затворници" (първото изречение)... надявам се това не значи, че бивши затворници ще се се разхождат свободно из българските градове и села...

9

Тодорчо

преди 14 години

в България ще бъде изпратен един затворник и той ще бъде настанен в един от 4-те апартамента, които министър Цветанов си купи миналата година, неизвестно с какви пари. Но това са подробности. Сега произходът на парите му ще остане още по-неизвестен, тъй като вече НИЕ сме на власт, а ни избрахте ВИЕ (балъците)

8

Добри

преди 14 години

Абе да му го начукам на Обамата, баси наглия ***, чуди се как да се отърве и да ни ги натресе на нас терористите. Цецо няма да се съгласяваш лесно, кажи му на Обамата ако даде по 100млн. на терорист може да помислим.

7

Анонимен

преди 14 години

Много готино, сега вече наистина ще сме цел за терористите. Досега не ни обръщаха внимание защото сме последната дупка на кавала. Къде си бе СТРАНДЖА?

6

Анонимен

преди 14 години

МАЛКО СА НАШТЕ *** ВЗЕМЕТЕ ОЩЕ

5

Анонимен

преди 14 години

Нямаме ли си достатъчно *** у нас, че да вземаме и тези от Щатите???

4

Адолф

преди 14 години

"Франция, Испания, Холандия, Ирландия, Румъния и Унгария вече са приели между един и четирима задържани в "Гуантанамо". Повечето от другите държави, към коитоса се обърнали американците, също са поели ангажимент да помогнат."В подобна на всички други държави...

3

Лошо, Седларов!

преди 14 години

то бива дирниколизачество и наколенки, ама това пък вече на нищо не прилича

2

Анонимен

преди 14 години

Физ-кул ураааааааааа-.

1

Анонимен

преди 14 години

malko sa ni na6ite zatvornici,da vzemem o6te....v kakva darzava ziveem,GOSPODI?