111

?

преди 14 години

незная турски значи нищо не мога да си купястига с тази политика на дпс тези като са овци и се мислят за турци свободни са да тръгват за анадола

110

Анонимен

преди 14 години

Преди месец министър-председателя на Австралия се обърна към имигрантите изповядващи ислям.........,,Ние не ви гоним , но който чувства ,че не може да спазва законите на християнска Австралия моля да напусне нещо от този род беше .....................................

109

българин

преди 14 години

Освен правист си ***, но с интелект. Да не си завършил ЮЗУ?

108

?

преди 14 години

да прочетат историята може и да разберат нещо от неядокато *** предизвиквате етническо напрежение нищо добро не ви чака ясно ли ти е?

107

Анонимен

преди 14 години

Пич ще ти го напиша пак. В Швейцария минаретата не са били не законни и за това се проведе референдум. С тая сграда нямаше проблем, просто беше незаконна. Не е нормално да се оргранизира референдум за да се реши дали да се спази закона! Решиха да я бутнат първо нея защото се провокира етническо напрежение. Ще се бутат и останалите незаконни постройки, не се притеснявай.

106

шоп

преди 14 години

Ами *** по Кърджелийско или другия вариант някъде по Разград и се поразходи по селата, пробвай да си купиш нещо от магазина и се върни да пишеш как е минало!

105

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Напьлно си прав/а !...

104

az

преди 14 години

Странно как ще накараш тия *** да спрат да твърдят, че Родопите са турски и да твърдят, че са български. Македонците твърдят, че целия македонски регион е техен, а по-крайните им, че цяла България е тяхна. Какво и тях ли да бесим и гоним? Я май най-добре да земем и да изгоним или избием всичко що не е българин. После като намалеем можем и по една войничка на съседите да спретнем, че там пък има етнически българи и да ги освободим. Това ли мислиш, че е пътя?

103

?

преди 14 години

като искате равенство и права защо само за доган гласувате бе? това не е ли етнически вот? ае марш в анадола

102

с.

преди 14 години

Че аз кога съм ревал бе!?Нито някой ме граби,нито ме тормози!Щото не съм мишок!А тия ***,*** и прочее *** да се научат да спазват законите на някакво приемливо ниво и да вземат да се държат като хората!Като не искат и правят само простотии като ги наритат ако обичат да не мрънкат че им нарушили не знам какво си!Всичко в тоя живот си има граница на търпимост!После почват задвратките!Нали съм ясен!

101

?

преди 14 години

а колко резани изреваха че това е нарушаване на правата? същата история имаше лятото във франция с буркините до кога фесовете ще реват за права? като искат права да се връщат от където са дошли.Аз ако отида в ислямска страна трябва да уважават тяхната религия и да не правя нищо с което да провокирам напрежение а те правят квото си искат в цяла Европа като не им изнаса да хващат пътя за анадола

100

Анонимен

преди 14 години

След като искате да се спре с глупостите защо гласувате за ДПС като по този начин давате власт на Ахмет Доган да провокира етнически конфликти?

99

Анонимен

преди 14 години

бутнат свинарника по ми харесва

98

qweqweqwe

преди 14 години

шибаш,шибаш и накрая се нашибан вървиш с болки в *** хахахахах бии си една *** и лягай да спиш че пак нашибан ще вървиш хаХХАххахахах

97

?

преди 14 години

абе заблуденпо националност може да си или Българин или турчни не и двете, а по вероизповедание може да си мюсюлманин това че си мюсюлманин не ти пречи да си БЪЛГАРИН но са ви промити мозаците и ви казват че за да си мюсюлманин трябва да си турчин искам да те питам арабите турци ли са?

96

az

преди 14 години

В Швейцария няма незаконно строителство изобщо. Решиха, че не искат минарета и като нормални хора в нормална държава проведоха референдум, хората си казаха тежката дума и държавата ще я изпълни.Тук незаконни сгради колкото щеш, но странно как точно тая толкова им пречеше. Какъв е проблема да се реши проблема нормално и кардинално - референдум. Едва ли ще тръгнеш да спориш какъв ще е резултата и ето ти решение не само на този, ами на още куп подобни проблеми. Да ама не, давай да действаме по мутренски, а после рев, че пак ще плащаме обезщетения.И не псувай само турците и *** за решенията на съда в Страсбург. За миналата година са постановени над 250 решения срещу Б-я, като само десетина са свързани с нарушения на правото на вероизповедания и незаконно задържане на *** в ареста. Останалите 200 и кусур са по жалби на нормални българи, които са станали жертва на държавата, правосъдието и изобщо цялата корупционна мафия. Рабзбира се по всички от тях сме осъдени.

95

kalmuk

преди 14 години

до reza4kata:Голям си балък,резако

94

До #85

преди 14 години

Е сега не разбрахме. Ти от Тел Авив ли пишеш, от Европейският съд или от болнично заведение???

93

Турчин с фес

преди 14 години

Аз за себе си знам какъв съм, както казах, първо съм българин защото съм роден и израстнал тук в България и след това турчин.Ти май въобще не знаеш какъв да се сложиш и те наболява че казвам истината.Време е да се спре с глупостите насаждани ни довчера от едни политици - ачкюпеци, няма аптали вече не го ли разбра!

92

reza4kata

преди 14 години

Shte va drandya vsi4kite tuka muhahahaha