110

Анонимен

преди 14 години

Не виждам какво ви шокира толкова много... Тя си го казва жената - 2 градини = 8 000 000лв ... ??? Те от злато ли са ? 2 000 000 евро на градина и в чужбина не дават... Но това както и да е ... Бюджета на София е 1милиард ... Къде и в какво отиват тези пари за да трябва да си доплащаме за детски градини ? ... ББ маза години наред но сега всичко ще лъсне ... за наше съжаление...

109

скапана "Държав

преди 14 години

Абсолютно скапана поредна политика от страна на " Държавата" България. Дават се смешни пари за заплати и пенсии на хората и веднага след това тези заплати се вливат обратно в държавата на 105% по формата на такси, сметки, данъци.Държавата събира много повече пари от нейните граждани от колкото дава. А най- лошото е че ги събира предимно от социално слаби и старци а не от Мултимилионери които са си декларирали Бентлитата като баничарки !!!! БАВО ФАНДЪКОВА ГЕНИАЛНО !!!!

108

до 104

преди 14 години

Тия твоите приказки съм ги слушал още в далечните 70-те, 80-те години на миналия век.

107

Кали

преди 14 години

Да даваме повече, но какво получаваме - за следобедна закуска - вафла "Боровец" ( напълно здравословна). Най- честият обяд - боб и леща!

106

asd

преди 14 години

добавен от: Частник преди 9 минути +1 Отговори В частните детски градини таксата е между 800 и 1400 лв. Ако искаш - места има. ==================Корекция - места НЯМА

105

До Тони

преди 14 години

"Факт е че просто нямаше за кой друг да се гласува"Именно. Но ББ и тя са управлявали София, не са били другаде. Защо в града, управляван от тях се оказа, че не са осигурили условия да има такъв човек?

104

До 98

преди 14 години

Поне според мен идеята е таксата да се вдигне, за да не те карат така или иначе да си плащаш поотделно. Дали ще е така времето ще покаже. И пак казвам - частните детски са много по-скъпи, а предлаганото рядко е по-добро. По-голяма такса - повече градини, повече деца при равни условия.

103

liliana

преди 14 години

До кога тези журналисти ще наричат детските градини " забавачници"

102

Пералня

преди 14 години

Виждаш ли - $ перачите се обадиха. Да не говорим само че в хазарта се въртят 100-ици милиони а ние тука се дразгаме дали детската градина да е 40 или 60 лв и как ще ги платим с нашите заплати от 300лв. И с какво хазартната дейност помага на БГ и поважна ли е тя от децата ни?

101

До Тони

преди 14 години

"... строеж на нови градини, а не за подобряване условията на децата в тяхната си градина. Тогава питам кой пак ще е ощетен??? ".... един форумец пита. Сега става ли ти по ясно. ще разбереш постепенно....

100

Анонимен

преди 14 години

Да закрием държавата.

99

Тони

преди 14 години

До 93: Факт е че просто нямаше за кой друг да се гласува. Дали е компетентна ще се види до даречем година. Просто не мисля, че трябва директно към всичко да се подхожда с негативизъм. Българина е отличник в плюенето и трагедия в открито отстояване на позиция.За бюджета - на столицата той винаги е бил нисък и недостатъчен. Къде наистина къде от корупция. Само че това се дължи на цялата стълбица, а не само на върха на пирамидата.Всеки гледа да се скатае или да отмъкне, а затова сме си виновни ние

98

До Тони

преди 14 години

Тони сам си противоречиш като казваш "Да не говорим, че в София малко хора работят за споменатите 300-500 лева, смешно е. " Сметни сега 225 лева + 20 английски, 20 футбол (защото са посредата на деня в самата градина, а детето ти може да плаче ако не отиде) + 20 вода + 4 театър + 20 други пособия за гардината + 100 за ремонтитеФандъкова или е долно същество, или просто е неграмотна професионално, не знаме кое е.

97

cs

преди 14 години

Под натиска на един неуравновесен министър финансов и на един откровен лъжец и бащата на корупцията в България Иван Костов, се осъществява геноцид върху българския бизнес. Това не е само върху хазарта, а върху целия бизнес в условията на криза се осъществява геноцид", е заявил Божков пред телевизията."Евробет" организира числовата игра "Лото шанс" с нейните разновидности: "Еврошанс", "Лотоджакпот", "Лотомания" и "Шанс". Мажоритарен собственик в компанията е Васил Божков, който е акционер в букмейкърската агенция "Еврофутбол".

96

CS

преди 14 години

Акционерът в "Еврофутбол" и собственик на числовата игра "Евробет" Васил Божков обвини финансовия министър Симеон Дянков и Иван Костов, че осъществят геноцид над българския бизнес. В свое съобщение ТВ каналът PRO.BG анонсира интервю с бизнесмена, което ще бъде излъчено тази вечер. Коментарът на Божков е по повод днешното решение на парламента да вдигне данъка върху хазартната дейност до 15% върху целия оборот при сегашни 10%."Под натиска на един неуравновесен министър финансов и на един откров

95

G

преди 14 години

... строеж на нови градини, а не за подобряване условията на децата в тяхната си градина. Тогава питам кой пак ще е ощетен??? Когато жизненият ни стандарт е по-висок на никой от родителите няма да му е проблем такса от 225 лв. А тези допълнителни занимания реално не са към градината - те ползват базата и, но са си частници и реално тези пари които се дават не отиват в градината. И се чудя защо са нужни всички тези допълнителни занимания за деца на по 3-4 годинки, вундеркинди ли отглеждаме????

94

До частник

преди 14 години

Има и за 450

93

До Тони

преди 14 години

Тони, тя няма ДРУГИ идеи. Тя просто механично като папагал дъвче едни и същи неща. ББ я направи кмет, никой реално не беше я чувал да говои нищо свое преди това. Ако тази жена бе имала трибуна да се изказва по-често по-рано, никой дори не би помислил да гласува за нея.... Защо да е смехотворно? Никога не се е твърдяло, че това са всички пари за градините. Има си бюджет и принципите за формирането му са други. Но с руска филология, без нито един час математика тя повече НЕ МОЖЕ.

92

До 83

преди 14 години

Че тя тази номеклатура "много бе". Горко Ви щом номеклатурата ще Ви управлява...

91

Стимули

преди 14 години

Държавната политика трябва да се фокусира малко върху подпомагането на семействата с деца - вкл. адекватни субсидии за детските градини. Пари има предостатъчно но в народа са малко.