438

до Cyrex

преди 14 години

Те искат да имат паметник, а не да се местят! Мен НЕ МЕ ИНТЕРЕСУВА ТОЗИ ПАМЕТНИК. Ако някой иска паметник - нека има паметник, какво от това. Факта че всички вие тук подскачате с/у този паметник показва че нещо ценностите ви са объркани в тоя свят. Ако се говори за този паметник много тогава той ще постигне целтта си, ако на никой не му пука за него тогава идеята му е провалена, но виждам че всички желаете противното :)

437

Анонимен

преди 14 години

Що се касае до език обаче, има и българи, които горят в просторечие , неграмотност и цинизъм, от една страна, и от друга страна, българските помаци, ще изостават още повече от всякога. И един ден в държавата ще има много изостанали хора и много беди. Политическите клюки са напълно безинтересни, един път да се чуе нещо, е съвсем достатъчно и не дава полза нататък. Но бедите ще се множат, даже когато спим, сме в беди заседнали.

436

К

преди 14 години

Илиане може и да не ти харесва, но е така. Те са родени тук, както и ние и не са дошли, а са си родени тука. Това 4е 500 години са властвали в/у тази територия е защото явно са били по-силни. Мести се тоя който не му харесват съседите религиите, работата, селенията, беднотията, мусюлманите и т.н. защо се чуставш като центъра точно ти се чудя..

435

ИМЕНИТ ПИСАТЕЛ ;)

преди 14 години

Сестра му е по-хубава :D

434

The Knight

преди 14 години

Що се пенявиме сега българи срещу български турци и обратно?Аз например като българин,заедно с моето семейство няма да гледаме интервюто с Юзеирови,нито пък новините на турски,щото не разбираме езика,а само отделни думи,които са останали в българския език.Обаче пък си гледаме"Перла"и"Брак с чужденец".Супер сериали са.Истинските турци са печени,като нас са,какво обръщаме внимание на тия провокатори Юзеирови.Ако в Турция ги набарат верно ще им скъсат пърделниците,те ги провокират и тях за ЕС.

433

Анонимен

преди 14 години

извинете моля, но това, което се вижда на снимката е дилетантство. не представлява нито архитектурен обект, нито може да бъде нещо конкретно. една безумица на безумен човек.

432

Анонимен

преди 14 години

поне се аргументира по добре от теб, който се изразяваш като неграмотен овчар

431

Cyrex

преди 14 години

A защо ТЕ НЕ СЕ ПРЕМЕСТЯТ? ТЕЗИ БРАТЯ И В ТУРЦИЯ НЯМА ДА ГИ ИЗТЪРПЯТ!

430

Илиян

преди 14 години

Аз ако дойда в твоя дом ти ще се преместиш ли другаде бе? Недей писа глупости! 500 години са ни клали като *** и за награда тука паметници ще им вдигаме! Не те знам какъв си, но за мен това е порнография.

429

до 428

преди 14 години

Принципно съм съгласен с теб! Това е официално призната религия (не секта) призната като християнството, будизма, юдеизма. Дразни ме това, че се вдига толкова шум около паметника именно в тази насока- да се провокират озлобени типове и да се насажда злоба. Паметника е недоумица, пълна изгъ*ица и няма нищо общо с признаването на свободата на вероизповедание, тва е лошото...

428

Анонимен

преди 14 години

напълно споделям също мнението, че тази картина , която виждаме тук, е чисто непрофесионално съобщение. не мога да зная, кой има интерес да отвлича вниманието на хората, не се занимавам с подозрения, но нито коментарите, нито съобщението може да бъде обект на форум.в някакъв селски двор някой е в безумие. помаците не знаят турски език, и не знаят български. децата им само ще оглупяват и изостават. което означава, че държавата ще има работа с изостанали.

427

к

преди 14 години

Всички които живеят в РБ трябва да свикнат с това че м/у 10-20% от населението на РБ изповядва религия различна от националната, именно ислияма! Тези хора ги има и те имат същото това право което има всеки друг ввтази държава! Зная че това не се харесва заради историята на държавата, но това е ФАКТ. Според мен нека си вдигат паметници хората, да си имат новини на турски/за турското малцинство само мир да има. Който нехаресва да живее с тях да се примести и да живее другде!

426

Анонимен

преди 14 години

и да си го потърсят от лудницата!

425

....

преди 14 години

Тотална гавра с Българите... Все едно в Германия да вдигнат паметник за Еврейте борилисе за нацизма....

424

The Knight

преди 14 години

Много ще ми бъде интересно тия братя Юзеирови какви точно мюсюлмани са,та чак на"ислямисти"се изживяват!Сунити ли са,шиити ли са,или пък уахабити?И дали въобще знаят какво е това и какви са разликите?И що не ходят в Истамбул да се правят на талибани и муджахидини.Нали са сербез!Там пред Ая София да крякат за"джихад",та първо да им развинтят ***,да им подпалят шалварките,после да им скъсат пърделниците без зехтин и вазелин и на финала да изчезнат завинаги в Анадола,или в Боаза(Босфора)!.....

423

Анонимен

преди 14 години

ами нищо няма да стане. за твое голямо учудване, в турция не се вдига толкова шум против построяването на църква примерно... ако се интересуваше, щеше да го знаеш. Да не говорим че като цяло подобни сравнения са неуместни, просто няма паралел. И аз мисля, че тва си е чиста провокация, но мисля, че е от страна на мъжкара Бойко... Не знам защо медиите обаче вдигат толкова шум - журналистите ли са ***, харесва ли им да подклащат гнусни спорове?! да му махат паметника на ***

422

da ama ne

преди 14 години

Все още се чудя,дали Б.Борисов "хвьрля око" на форумите,и по-точно в този?

421

Илиян

преди 14 години

Аз ако вдигна паметник на незнайният български войн в Истанбул да речем, какво ли ще стане? Нечувано- да се вдига паметник на поробителят ни!!!!!

420

Анонимен

преди 14 години

Отвличане на вниманието от истинските проблеми и насочване на народния гняв не към мафията,а към някакви турски *** - вероятно хора на Доган.

419

da ama ne

преди 14 години

Прав си!...