25

ПО СВЕТА

преди 14 години

МНОГО СИ ТОЧЕН

24

ПО СВЕТА

преди 14 години

НА РЕТ СА МАНДРИТЕ ТЕ НАЙ МНОГО КРАДАТ ОТ НАРОДА ЗА ДЕТЕ ДВА МИЛИОНА Е МАЛКО

23

az

преди 14 години

квото каза Гатанка, а ако е вярно написаното от Марина /като му гледам физиономията сигурно е/, май е по-добре да не го връщат убавеца... че като наследи татко си... вай, вай, вай!

22

Миро

преди 14 години

С Румката сме съученици. Всеки, който го познава отблизо знае що за стока е - самоуверен, нагъл, арогантен. Мисли си че като парите на баща му са зад него всичко му е позволено. Но Господ гледа и вижда по-важното. Забавя, но не забравя. Всеки рано или късно си намира майстора.

21

Марина

преди 14 години

Същият този хубавец, синът на великия Румен Гунински, заедно с приятелят си Боби през миналата година изнасилиха приятелката ми Валерия. Тя заведе дело за изнасилване, но мутрите на Гунински я заплашиха и бе принудена да оттегли иска си. Румен е едно лигаво мамино синченце, така че въобще не ми е мъчно за него.

20

до 5

преди 14 години

Е какво му е хубавото на тоя зализан грозник, че не разбрах нещо

19

до 13

преди 14 години

Ами да, те комунистическите отрочета са най-здравите и най-правите деца, защото татковците им имат пари за всичко, за разлика от много други българи, които не са били "приближени" на Столетницата.

18

P.djuf

преди 14 години

Не бе , вие сте болни от злоба и от омраза.

17

IST

преди 14 години

MAN ON FIRE - НАТАМ ОТИВАТ РАБОТИТЕ В БЪЛГАРИЯ. ВЪВ ВСЯКО ЕДНО ОТНОШЕНИЕ. САМО ДАЛИ ОБАЧЕ ЩЕ СЕ НАМЕРИ НЯКОЙ КАТО КРИЙСИ, КОЙТО ДА СЕ РАЗПРАВИ С ВСИЧКИ КОРУМПИРАНИ ЧЕНГЕТА И С ПРЕСТЪПНИЦИТЕ :( :( :(

16

10 до ТУРИПАЛЧЕТАТА

преди 14 години

Защо ми слагате минуси, след като това което съм написал е абсолютно вярно. Това че вие сте пропуснали да го прочетете не означава че не е така. Друг е въпросът че не ви харесва. Бойко мълчеше като Тиква на въпроса на журналистите, какво прави в хотела на ОЛИГАРХА ВАЛЕНТИН ЗЛАТЕВ? Отговорете вие, неговите фенове ако искате. Според мен това си е жива ДЕМАГОГИЯ.

15

joppiij

преди 14 години

е те комун. отрочета да не би да са болни и гърбави :))

14

P.djuf

преди 14 години

Ще *** от злоба и от омраза ей!

13

P.djuf

преди 14 години

Вие сте ненормални бе!"Комунистическо отроче".Виж снимката , здраво и право БЪЛГАРЧЕ.Няма ли да престанете вече с глупостите?

12

Венци

преди 14 години

тоя по скоро ми прилича на син на Румен Петков - същата противна мутричка има

11

Мелина

преди 14 години

На *** коментари и въпроси,отговори не давам

10

до 2

преди 14 години

Да, факт е че през лятото Бойко беше заснет в Хотела на въпросния Валентин Златев и не пожела да обясни, какво точно е правил в хотела на един от най-големите червени олигарси. А иначе на приказки воюва със същите тези ЧЕРВЕНИ ОЛИГАРСИ. Лошото е, че само на приказки, обаче ...

9

P.djuf

преди 14 години

А тоя случай да е обеца на ухото за всички, дето парадират с имане.

8

до 1

преди 14 години

Ти пък нещо много си се загрижила за комунистическото отроче, или и ти си от ония същите.

7

Анонимен

преди 14 години

Е много ясно, че ще намерят буса запален.. Дано с момчето всичко да е наред. Децата не са виновни за нито една постъпка на родителите. В тази държава нито да си беден, нито богат....

6

Иво - до 2

преди 14 години

Да, доста точно си описал нещата. Жалко че в България едва ли са много хората, които ще те разберат.