222

123

преди 14 години

Тоя ме копира пак!

221

Анонимен

преди 14 години

съвсем ясно е, че тук трябва да се аплодира на Лисицата! Да бъде даден на Върховен съд ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ НА СМЪРТОНОСНО ОГНЕСТРЕЛНО ОРЪЖИЕ !!!ТАКА Е В ЕВРОПА

220

Калин

преди 14 години

Активно милиционерско мероприятие!

219

....................

преди 14 години

Да! Тука има подготвена програмка в подкрепа на един убиец. Има хора в България, които са убивали и даже имат и държавна пенсия. За да го кажа, значи зная!!!

218

Едит

преди 14 години

ЯВНО Е, ЧЕ ТУК ИМА АКЦИЯ В ПОДКРЕПА ЗА ЛИСИЧКОВ. ПРОСТО Е ДОБРЕ ОРГАНИЗИРАНО. В ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ ТРЯБВА ПРАВОСЪДИЕТО ДА ГО ИЗПРАВИ ПРЕД СЪДА И ПОСЛЕ ЩЕ СИ ГОВОРИМ ЗА ТОВА - ДАЛИ БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА ИЛИ БАЛКАНСКА ЛУДНИЦА.

217

Калин

преди 14 години

Нация от маргинали това сме, Няма да ме изненадат ако му направят всички вкупом по едно фелацио на УБИЕЦА ЛИСИЧКОВ!*** не ми дреме те утре вас ще стрелят!И тогава няма да има кой да ви чуе:)

216

Тео

преди 14 години

До 211: много правилно! С какво е по различен от жертвата ? В държава в която се действа с желязо и се харесва, не е свободна държава. Този който се възхищава на убиец, независимо за какво става дума, става същият, от една натура !!!По време на социализма ни принуждаваха да се възхищаваме на литературни герои, борби и смърт.

215

абдула

преди 14 години

Напомпаните идиотчета с адидасите пак купират руските "браточки"-само,че там го дават малко по-скромно,щото могат да налетят я на "афганци",я на бивш спецназ...и там са ставали грешки,като с Лисичков,големи грешки...Лошото е,че нашите мишоци тъпчат 15 години след руските си идоли.Свобода за Лисичков!!!!!

214

до 2112

преди 14 години

ЛИСИЧКОВ НЯМА НИЩО ОБЩО С ДУПНИЦА! ТОВА ЧЕ Е РАБОТИЛ ТУК ЗА ИЗВЕСТНО ВРЕМЕ, НЕ ОЗНАЧАВА НИЩО. НЕ ГО ПОЗНАВАМ, НО АКО ИМАШЕ ПОДПИСКА ТУК ЩЯХ ДА СЕ ПОДПИША!

213

ссд

преди 14 години

подписвам се веднага!!!

212

кдс

преди 14 години

Ако подписите са събирани в Дупница , то те са твърде малка за една феодализирана област.

211

Калин

преди 14 години

Убиец!Изпълнител на мокри поръчки!С какво е по различен по добър от жертвата?Айде номера!

210

ДО 203

преди 14 години

ДА ГОСПОДИНЕ С ЖЕЛЯЗО - ДРУГА АЛТЕРНАТИВА НЯМА. КОГАТО Е ЗАСТРАШЕНА ДЪРЖАВАТА КОГАТО Е ЗАСТРАШЕНА ДЪРЖАВНОСТТА ТОВА Е НАЧИНА ЗА ПРОТИВОДЕЙСТВИЕ. БАРЕТАТА ЛИСИЧКОВ - ПЕРФЕКТЕН ПОЛИЦАЙ С ПЕРФЕКТНА ПОДГОТОВКА ОТ ВСИЧКИ СТРАНИ. ВЪЗХИТЕН СЪМ.

209

meden rudnik

преди 14 години

evala na policaq!

208

един лаик

преди 14 години

Лисичков е професионалист и като такъв е трениран да възпроизвежда поне по два изстрела , а от такава близост адреналина може да задържи на крака един млад и здрав човек достатъчно дълго време за да направи един куп поразии стига да не е засегнат жизнено важен орган (и това е относително) . Питам аз, ако беше пуснал само един изстрел в главата , тогава "САМООТБРАНАТА" вмества ли се в закона ???

207

lyubo

преди 14 години

Има много хора които заслужават същото. Гаврят се с обикновенните хора и никои не може да им каже нищо.

206

Анонимен

преди 14 години

trepane na tezi ZADNIZI vsi4kite da gi iztrepat dano sulio i pulio se pravi na mutra daim e na zazidanie na drugite ,kato nyama zakoni v tazi darjava ,samo korshum gi opravia .

205

lyubo

преди 14 години

Човека се е защитавал бе хора и аз и всички вие в такава ситуация бихте постъпили по същия начин. Това *** си го заслужава. НЕВИНЕН !!!

204

Анонимен

преди 14 години

Ами да! по същия начин може да се каже и за онзи дето умъртви баща си с бухалката, че се е защитавал.

203

W. S.

преди 14 години

Ами престъпника също си защитава собствената си екзистенция. И така Лисичков гони престъпник, стреля пръв.... БУМ <>И ОБЪРНЕТЕ ВНИМАНИЕ престъпникът става от тук нататък жертва. Значи се сменят ситуациите, от престъпник е станал действително ТРУП, ЖЕРТВА.Е КАКЪВ Е ЛИСИЧКОВ ВСЪЩНОСТ ? Герой ? Луд? Болен? Защитил е остатъкът отекзистенцията си. И от герой на простолюдието стана явен Кандидат за съд! С желязо ли ще изчистите България? Дивашка работа!!!