52

Анонимен

преди 14 години

i zashto samo te, zashtoto sa turtsi ..... za tova li ?

51

Анонимен

преди 14 години

Доган, Местан и сие в затвора и никава омраза няма да има

50

Азъ

преди 14 години

Тези са особено нагли защото им позволяват, но в една друга страна вижте как стоят нещата, В Австралия бе публикувано постановление прието на 20 септември, в което се посочва, че мюсюлманите, които искат да живеят в Австралия съгласно законодателството на шериата, трябва да напуснат страната, защото правителството чувства тази категория граждани заплаха за националната сигурност.Постановлението е адресирано до арабско-мюсюлманските имигранти. На следващия ден, след като група умерени мюсюлмани на специална среща с австралийски премиер Джон Хауърд се закле във вярност към Австралия и кралицата, Хауърд и министрите му направиха недвусмислено изявление в смисъл, че към екстремистите ще бъде приложена цялата тежест на закона.Финансовият министър Питър Костело, считан за наследник на Хауърд като премиер намекна, че някои радикални духовници може да бъдат помолени да напуснат страната, ако те не приемат факта, че Австралия е светска държава, в която законите са приети от парламента.Ако нашите национални ценности не са ваши, ако искате да живеете в страна, в която се управлява според шериата, то Австралия не е за вас каза Костело по държавната телевизия. Бих казал на духовниците, които твърдят, че в Австралия има две правни системи на Австралия и на исляма, че това е лъжа. Ако не могат да се съгласят с парламентарното законодателство, независимите съдилища, демокрацията, и предпочитат Шариата, те могат да отидат в друга страна , това е най-добрият вариант . Костело обяви още, че притежателите на двойно гражданство може да бъдат помолени да напуснат и да идат в страната на другото си гражданство.От своя страна, министърът на отбраната Брендън Нелсън заяви пред репортери, че мюсюлманите, които не искат да приемат местните ценности трябва да си вървят. В действителност хората, които не искат да бъдат австралийците, и които не искат да живеят в съответствие с австралийските ценности е необходимо да разберат, че трябва да се махнат . Хауърд вбеси местните мюсюлмани, когато каза, че подкрепя наблюдението на джамиите на Австралия от службите за сигурност. Имигрантите, а не австралийците, трябва да се адаптират. Приемайте или се махайте.Уморен съм, че страната ни трябва постоянно да се тревожи за това, дали обижда някои хора и тяхната култура - заяви Брендън Нелсън. Ние говорим главно на английски, а не на испански, арабски, китайски, японски, руски или друг език. Ето защо, ако искате да сте част от нашето общество, трябва да научите езика ни! Повечето австралийци вярват в Бог. Това не е някаква християнска политическа доктрина, но е факт, защото християните- мъже и жени са построили тази страна на християнски принципи, като това е ясно документирано. Със сигурност е подходящо да го покажем на стените на нашите училища. Ако Бог ви обижда ви предлагам да помислите за преместване в друга част на света, защото Бог е част от нашата култура , подчерта той.

49

Анонимен

преди 14 години

47 s tozi marzel, koyto Vi e nalegnal i s tova prazno 'djafkane' li ?

48

Анонимен

преди 14 години

i Adam i Eva sa bili bulgari :-)))

47

Брама

преди 14 години

България е свещенна и българите са най-древния народ на земята! За съжаление феса разтълкува предишния ми пост като лична нападка за,което той не виновен,защото и хабер си няма от окултните науки

46

Анонимен

преди 14 години

Сус,бе, търбух:) Остави България на нас, Б Ъ Л Г А Р И Т Е!!!!! Без вас щяхме да стигнем недостижими за вас висоти! Вие разрушихте държавата,мизерници жалки!

45

Анонимен

преди 14 години

наскоро ходих в дълбоката южна провинция на България. Имайки предвид, че ДПС държаха ключови министерства, които трябваше да излеят стотици милиони в тези райони, останах потресен от мизерията в която живеят тези хора. Това е някаква картина от 19 век от сърцето на Африка, в която реално милионите се изляха в замъците на Доган, а местните живеят като ***. ТРЕВОЖНО Е НАИСТИНА МЕСТАН!

44

мир и тишина

преди 14 години

Референдум за забрана на партиите в България!Омраза, ненавист, глупотевици, простотии, гнусни лъжи като питони и тритони, крадене до посиняване, корумпираност и в червата - това са резултатите от всяка партия. Колкото партии, толкова мафии. Докога?

43

Анонимен

преди 14 години

А Иван Костов да се скрие вдънземя, че ходи и да им се извинява:(:(:(:( Ето, вижте резултатите...за България! Всички са просто отвратителни!

42

Анонимен

преди 14 години

lajesh se priyatelche .... i az kato tebe mislq badeshteto na detsata si !

41

Анонимен

преди 14 години

38 - ne si obektiven, Брама se zakanvashe s prekasvane na roda .... i az na nego mu otgovorih.

40

Анонимен

преди 14 години

държавата е слаба в момента, а ДПС е политически труп и са готови на всичко.бързо турците забравиха коя партия ги изгони от тук, в Турция им напълниха главите с бръмбари и ги изритаха обратно, отнесоха се с тях като с ***, защо не поговорим за това? Ужасно нещо изживяха тия хора. И вместо да се осъзнаят, продължават да подкрепят бизнес-интересите на няколко ***, насаждащи омраза

39

Анонимен

преди 14 години

вие имате само едно право-да гласувате за доган,с ръка на корана,че иначе ще ви изкорми. вие дори не знаете за какво се борите и се ежите. хайде,лека нощ,че стана скучно.

38

Анонимен

преди 14 години

абе,вие,турците,дето много ни се каните тук,каква слана ще ни попари,и какво ще ни се случи-я кажете:ако стане така,че нас вече ни няма,с вас какво точно ще стане? доган ще ви покани на баклава в сараите?трици!колкото ние ще пием уиски със станишев в бояна.така,че,си поравяйте отношенията с управниците си,не с нас.ние тук се лаем,горе си клатят феса...

37

Анонимен

преди 14 години

navsyakade kadeto imam prava, bih si gi potarsil

36

Анонимен

преди 14 години

otrichayki neshto ne mojesh da go reshish tozi problem

35

Анонимен

преди 14 години

не ми отговори,щеше ли да търсиш толерантност в германия ,развявайки знаме с турски полумесец?щеше ли да ти стиска там?

34

Анонимен

преди 14 години

mnogo si otvoren, no tazi slana i tebe moje da te opari

33

Анонимен

преди 14 години

ами като няма минало в друга държава,защо не уважава тази,в която живее?той под полумесец не е живял. сега какво му става?