543

...

преди 14 години

За мен истината е, че са слезли от колата и са тръгнали към него с ножове. Ако не го бяха направили, нямаше да я има тази новина. Просто един малък урок за всички които "мутреят" по пътя.

542

do ...

преди 14 години

Samata az zhiveya v Burgas. I ima i edna druga malko po-razlichna istina. Ako gospodata policai, koito sega vsichki skochiha da zashtitavat, iskaha da go hvanat Rizhaviq zhiv dosega 1000 pyti da sa go napravili. Taka e, 1 *** po-malko sega, no vyprosyt e kak stana tova?

541

Анонимен

преди 14 години

добре ,не ми се спори истината винаги е нейде по средатано според мен стрелеца ще бъдеоправдан,защото умисъла е единственоза защита на собствения живот

540

jiko

преди 14 години

smeshna mutreno-chalgadjiiska korumpirana darjava, tva napravihte ot BG gospoda preboiadisani "politici"

539

Hell Awaits

преди 14 години

До 527Ако държавата иска ще отърве достойният българин!Стрелял е от упор, като куршумите не са концентрирани в една точка, а доколкото разбрах са хаотично т.е. може да се приеме, че е стрелял панически в пристъп на стрес и уплаха от въоръжените ножари, по най-близкия. Знаеш ли какъм ъгъл трябва да заеме ръката ти от упор, за да стреляш в крайниците? Ще видим как ще тълкуват закона, но ако го осъдят аз се махам от тази държава. Не искам мутри да ми диктуват как да живея.

538

...

преди 14 години

А когато той е пребивал случайни граждани, когато се е правил на мъж и е скачал на бой на всеки който го погледне на криво... кой е защитавал другите тогава ? На каквото си постелиш на такова ще легнеш. Истината е, че живеешите в Бургас се радват на едно нищожество по-малко!

537

Анонимен

преди 14 години

Тя маАйката ви отдавна е жална,защото четеш прословутия чл.12 от НК ама не дочиташ и не знаеш! Никога не си влизал в съдебна зала,не си разговарял с прокурор,не си беседвал с добър адвокат,не си споделял с ченге и най-важното не си чел наказателно право!

536

Bravo na Kalin

преди 14 години

Vsichki sa zaslepeni ot kompleksi i zhazhda za myst. Absoliutno e prav, Kalin! Prosto pomislete malko i imaite predvid, che nikoi ne zashtitava Kaloyan.

535

Анонимен

преди 14 години

СЕГА Е МОМЕНТА ОБЩЕСТО ДА ПОКАЖЕ ЧЕ ГО ИМА ИЗЛЕЗТЕ БУРГАС И ЗАЩИТЕТЕ НЕСАМО ПОЛИЦАЯ АМИ И СЕБЕ СИ АКО СИ ЗАМЪЛЧИТЕ ВЛАСТА КОЯТО СА ГЛАВНИТЕ МУТРИ ЩЕ ПОТУЛИ ВСИЧКО ЩЕ ОСЪДЯТ ЧОВЕКА И ВСИЧКО ПОСТАРОМУ СЕГА Е МОМЕНТА ДА ПОКАЖИТЕ ЧЕ ПОВЕЧЕ НОМЕРА НЯМА ДА МИНЕ ДА ПОИСКАТЕ ВСИЧКИ СЕЛСКИ ХУЛИГАНИ В ЗАТВОРА!АКО СИ ЗАМАЧИТЕ ЗНАЧИ НАПАЛНО СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ДА ВИ ТОРМОЗЯТ ТАКИВА ***!

534

Temerlan

преди 14 години

Orden Stara Planina za Lisichkov !!!samo zalko che ne e ubil i drugite

533

Калин

преди 14 години

Ако извършвате полицейска дейност , ще ще да е по различно, към по добро. Но вашето не е полицейска дейност. Сам го каза не съм запознат. Ти оправдаваш един преднамерен престъпен акт ,като полицейска дейност! То едното изключва другото.

532

Калин

преди 14 години

Застрелял го е с умисъл преднамерено. И не ви вярвам. На вас вяра не може да се има и не трябва да се има. По коментарите и очерците касаещи случилото се излизащи от медийте може да се каже , че смърди на активно мероприятие. Да ви имам вяра , че да ви чета и чета сводките. Сбъркал си адреса!

531

ДО 529

преди 14 години

МНОГО СИ ЗЛЕ , ПО-ДОБРЕ МЛЪКНИ. ЛИЧИ СИ ЧЕ С НИЩО НЕ СИ ЗАПОЗНАТ , ОСОБЕННО С ПОЛИЦЕЙСКАДЕЙНОСТ.. И КЪДЕ ВИДЯ ПРОИЗВОЛ ?

530

Анонимен

преди 14 години

до Анонимен ,репликиращ калин,ако ти си магистрат жална ни маайка ,ако ли не що се опитващ да умуваш по тема кояято явно не е от твояятакомпетенциякъде в закона е посочено в коя част на тялото трябва да се стреля, и колко пъти там се говори за защита от непострествено противоправно нападение,като се допусука и причминване на свърта на нападателя,а за твое сведение човек дори и в крайниците ранен пак може да довършизапочнатото все пак ножа се държи в ръка а не с крак все пака единствен

529

Калин

преди 14 години

Не защитавам Рижавия, няма какво да ви се обеснявам. Просто това което вменявате е пълно несъстоятелни аргументи. Притеснен съм случащото се, още повече съм притеснен от очертаващото се. Няколко дни след реанимирането на ГДБОП се случват притеснителни неща. Колкото и да недолюбвам обладаната от ДС ДАНС. Тази агенция внасяше някакв порядък в нашите условия. Милиционерщината ще беснее с пълна сила и това е плашещо. Развързани са ръцете на произвола.

528

Анонимен

преди 14 години

със чиста съвест го казвам ,че ако попадна в такава ситуация и ими е застрашен живота моя или на блиските ми ,нема да му мисля много ше ги отсвиря като гергьовски аагнета,пък сетне ако трябва ще ги лежа ,но то и затова е такава полицията ни щото чл.12 от нк е католокум мазен и растеглив,но си мисля ,четози стрелец с един добър адвокат ще избежнепанделата ,щото от така изнесеното не виждам да е нарушил закона,просто посдтрадалия е търсил смъртта си, и е получиил хубаво е този случайда с

527

Анонимен

преди 14 години

***,именно заради това ще го съдят за превишаване на пределите на неизбежната отбрана,защото е стрелял в тялото,а не по крайниците! При това положение се твърди ,че е искал да го убие и е предвиждал рижавия да умре от куршумите,следователно е налице умисъл за убийство в състояние на крайно раздразнение при превишаване на правата за самоотбрана!!! Такова е и обвинението!Вземи прочети малко,пък после пиши!

526

Анонимен

преди 14 години

За отнето предимство да скача на бой и да вади нож показва, че този се чувства безнаказан и е над закона и може да прави каквото си иска. Кой нормален ще толерира такова поведение??? А колко ли пъти го е правил и пребивал хора кой ли знае. Такова самочувствие и агресия е резултат от неедна безнаказани прояви. А ако за момент човек си представи, че е заобиколен от четирима такива *** с ножове, как би реагирал - естествено първо ще си спасява живота. Така че аз оправдавам полицая напълно!

525

Анонимен

преди 14 години

Наистина идеята за подписка в защита на екс-полицая е добра.Моториста е ГЕРОЙ. Ако позволим да си отмъстят мутрите значи не сме никакво общество. И тоя *** кмета на Бургас да вземе да направи нещо.

524

Калин

преди 14 години

Да може и така се запише в милиционерския доклад. Все пак живеем в една съвременна държава така популярна с демократичните порядки в нея:) Интресно е и мястото на инцидента. Нищо добро не чака през идните две години тази страна. И много жалко подобни случай ги има.