53

Amenhotep

преди 14 години

Преди окончателно да изгонят ЧАНДАЛАТА от Индия, индийските управници са били забранили на ЧАНДАЛАТА да ядат готвено месо (защото ими изяждали свещенните крави) и да живеят в каменни къщи (защото им рушали храмовете, за да си строят къщи). Дали, ЧАНДАЛАТА са се променили от тогава - вие кажете!

52

Amenhotep

преди 14 години

49, какво предлагаш да правим? Още пари да им даваме ли? Или хептен да ги оставим да си правят каквото искат? Защото може да правим и така, както правят в Чехия и в Белфаст ... но тогава воят "расисти" и "дискриминация" ще се вдигне до небето. ....... а т.нар. "Роми" са способни да направят и от най-толерантния и най-либерален христянин - расист!

51

Анонимен

преди 14 години

Кои роми пишат пишат и какво въобще са писали дали знаят?

50

do 36

преди 14 години

Даскале, отивай да учиш мангалчетата ,а не нас белите хора.

49

Анонимен

преди 14 години

Говорим си *** вицове, говорим си за Хитлер, говорим си за ***, говорим си за ***. Но това говорене нищо не прави, не помага, не действа - ненужно е. Само това ли можем? Да се шегуваме със ситуацията, докато всички тези неща стават под носа ни... И не само с ромите де. С повечето неща сме си така - не сме доволни, но нищо не правим. Само се оплакваме и си разказваме вицове от време на време.

48

Анонимен

преди 14 години

Забрави да допълниш,че всичко напълно безплатно,а и сапуна си го бива.

47

ОБЯВА

преди 14 години

Предлагам материал за опити на фирми-производителки на нови оръжия и на лаборатории-изпробващи нови лекарства! Заплащане-не искам!!!!

46

Amenhotep

преди 14 години

Направо в Резиденция Бояна, да ги настанят, а?

45

marial

преди 14 години

Не ме защитава никой-понеже съм БългаринНе ме зашитава никой-понеже съм бялНе ме защитава никой-понеже съм здравНе ме защитава никой-понеже съм мъжНе ме защитава никой-понеже съм хетеросексуаленНе ме защотава никой-понеже съм млад...........Искам и аз да се жалвам.....на кого????????????????? Радвай се,какво по хубаво от това да си млад,здрав мъж.

44

Анонимен

преди 14 години

Ако европа защити ***,ние гражданите да вземем правосъдието в наши ръце и да идем да им съборим *** котури.

43

Васил

преди 14 години

Прави са си хората.Като им развалят бараките ,да им дадат апартаменти ! В Слънчев бряг има хиляди празни. Та тях им се полага. Или да им дадат от Евросъюза жилища в Брюксел.Ама на всичките БГ ***.

42

Нацю Байганефф

преди 14 години

Предлагам им да напишат жалба до ЕК за връщането на Хитлер-той е голям хуманист и строи за *** общежития с баня,огромна спалня и отопление на газ!Ще им е шукаритетно...

41

а3

преди 14 години

Едно малко *** попитало баща си-дъртия ***: Тате ,какво е демокрация? Това сине е когато никои не ни търси да си плащаме тока или когато ходим да си берем тухли. А каакво е дискриминация? Ами дискриминация е когато ни хванат. Та моя въпрос е АКО БЪЛГАРИН СИ НАПРАВИ НЕЗАКОННА ПОСТРОЙКА --КАКВО СТАВА? А тия *** са си построили цяло село.Че и се оплакват.

40

Анонимен

преди 14 години

Лелеееее нямали права!? Ако осъдят България просто това ще е най-голямата наглост. Ама като се замисля от *** какво друго може да се очаква - *** работа.

39

dalibor

преди 14 години

dokoga 6te si sedim mirno i 6te gledame kak ni smazvat durjavata tiq ***.trqbva da se vdignem vednuj za vinagi i da gi smajem.nqma malko nqma golqmo vsi4ko nared

38

Пурко

преди 14 години

Не ме защитава никой-понеже съм БългаринНе ме зашитава никой-понеже съм бялНе ме защитава никой-понеже съм здравНе ме защитава никой-понеже съм мъжНе ме защитава никой-понеже съм хетеросексуаленНе ме защотава никой-понеже съм млад...........Искам и аз да се жалвам.....на кого?????????????????

37

marial

преди 14 години

до: marialТова са 1, максимум 2 % от общото цяло. Дори и сред НЕИНТЕГРИРУЕМИТЕ има ИНТЕГРИРУЕМИ, но това съвсем не прави останалите НЕИНТЕГРИРУЕМИ - ИНТЕГРИРУЕМИ!Знам, че е така.Познавам от тези 1%-2% за това написах коментара

36

Анонимен

преди 14 години

Като ви чета коментарите, особено на тези 'подиграващи' неграмотността на *** и ме избива на смях. Присмял се хърбел на щърбел стана работата.

35

защо

преди 14 години

Боже,с какво заслужихме ние-нормалните българи такова малцинство и такива управници,с какво съгрешихме,та да сме роби на кръвопиици????

34

думбуднум

преди 14 години

30, Пиши до европейските институции. Ние тук само дъвчим на една и съща тема, докато ромите пишат(или поне тези от тях, които могат да пишат) жалби до ЕК. Ние не пишем нищо, стоим си и се оплакваме. Е как искаме да променим нещо?