252

Еми..

преди 14 години

Всичко по реда си ще има закони и за хората и за кучетата. Вземете ги спазвайте закони си има! Само дето всеки ден се спасявам като по чудо от кухи *** с джипове, дебеловрати с лимузини и кучета които се опитват да вечерят с мен. Стой си вкъщи гледай си NG Wild ili Animal Planet и цъкай с език това можете повечето!

251

Не на мастиите

преди 14 години

"Животното е организирано живо същество, притежаващо сетивност и способност за волеви движения и размножаване. Всички животни дишат." - уикипедияТи наистина ли никога не си убивал животно!!! Я да ти се напълни къщата с ***, мухи, комари, мишки и други вредители ще те питам не ги ли убиваш? Кучетата не са ли един вид вредители?И нещо хумористично към всички природозащитници: Защо не си завъдите за домашни любимци и малко ВЪШКИ :D Сигурен съм, че ще сте добри стопани :D

250

qusi

преди 14 години

Ама защо да не се убиват животни, още от праисторията човека го е правил за да оцелее. Щом се е стигнало до тук, че за да отидем до работа или децата ни до училище се налага първо да оцелеем аз съм ЗА ликвидирането на животните които ни заплашват здравето, понеже тия пумияри са точно това - заплаха за нас. На оръжие братя....

249

Анчо

преди 14 години

За кучеманите сегашното положение е решението. Уви! Бездомни *** да щъкат по улиците и никой да не им пречи. Дори искат със закони да се спрат хората, който не са доволни от статуквото.Проверих и нещо друго за Ирландия. Там годишно 17000 бездомни кучета са умъртвявани в общинските приюти, защото не им се намира стопанин. Местните природозащитници, вместо да вият като нашите, подхождат съвсем разумно и имат кампания за осиновяване на бездомни кучета. Раздават листовки, агитират хората и т.н.

248

сико

преди 14 години

до човеквземи има и по 700 лв.само трябва да внимаваш на кого я изкарваш да не ти я наврат някаде

247

Pesho

преди 14 години

Tiq ku4eta trqbva da ims e nameri mqsto nqkade no ne samo na ulicata,taka kato gledam ima baz baq horq za otvarqne na priuti

246

Човек

преди 14 години

Не ме разбирай погрешно, смятам че агресивните и опасни кучета трявба да бъдат ПРИСПИВАНИ, както разбира се , аналогично да се постъпва с АГРЕСИВНИ И ОПАСНИ ЧОВЕЦИ: убиици, изнасилвачи и т.н. В крайна сметка се чудя защо да не взема една пушка и не се саморазправя с долни *** като гореспоменатите убийци, и .н. Няма закони за хората , вие животните сте тръгнали да избивате!

245

Еми..

преди 14 години

Каква жестокост те гони бе "Човек"? Ти в саксия ли си расъл?? Иначе трепеш сигурно врабчета, кокошки и *** наред. Сигурно не си чул че естествените хищници във Витоша се броят на пръсти заради любимите ти ***! ***! Преди да защитаваш природата я разбери! Ще оставиш дивите животни да измрат за да си спасиш пършивите ***.

244

сико

преди 14 години

анонимен осазнаи се малко

243

Данъкоплатец

преди 14 години

А ИНАЧЕ ДО ТОЗИ КОИТО СЕ СРАМИ ДА ЗАСТАНЕ ЗАД ИМЕТО СИ И ЕГОЛЯМ ВЕЛИКАН ,КОГАТО Е АНОНИМЕН ! ТИ ДЕИСТВИТЕЛНО ЗАСЛУЖАВАШ ДА МЕ СРЕЩНЕШ ! ДА ТЕ ВИДЯ ЩО ЗА ВЕЛИКАН СИ ! АКО ИСКАШ НЕЩО СРЕЩИЧКА ДА СИ ЧУКНЕМЕ ?!?!

242

Pesho

преди 14 години

zemi otidi na negovoto mqsto 4e kato te slu6am mi miri6e na pomiar

241

Анонимен

преди 14 години

Така като гледам, все ще се намери някой да те пребие. За нищо не ставаш!

240

Човек

преди 14 години

Реално, ефективно и икономически обоснованото решение е всяко друго РЗАЛИЧНО от жестокото избиване на животни!Честно казано съм напълно потресен от битуващата злоба и жестокост у БЪЛГАРИНА. Естествено, че проблемът е сериозен , разбира се че трябва да има мерки, но нима искаш да ме накараш да УБИВАМ животни??? Съжалявам , не съм убиец! Решението е да се намали популацията, а тя се намалява след като се кастрират кучетата по улиците и не се крадат парите , определени за тази цел!

239

Не на мастиите

преди 14 години

От едната страна на спора се дава ефективно и ефикасно решение на проблема, а от другата се казва че това решение е грешно и трябва по друг начин (какъв никой не казва и не знае)Явна решението е едно !!!

238

Еми...

преди 14 години

Аз Предлагам ти специално да им купиш един блок да ги храниш, решиш и гушкаш, а ти да спиш вънка на поляната и да ровиш в кофата за какво ти е тоя живот, като си имаш цял блок бездомни кучета? Нека си *** негърчетата по африка тука нали храним мастиите с хляб, масълце и ги черпим кока-кола. Пумиярите сте Вие -това са просто бездомни кучета. Кучето прилича на стопанина си хаха

237

PEsho

преди 14 години

Zemi se skriii 4e si sme6en....

236

Pesh0

преди 14 години

xaxaxxa i az 6a doida za mene podarak ima6 li?

235

Анонимен

преди 14 години

Ти си просто едит ***. Не се напъвай, щото ще се насереш от яд, че има хора, харесващи животните.

234

Анонимен

преди 14 години

Ами така си е, някой клошар може да хване кученцето, да си го сготви с картофки, лук, да си го хапне човека. Имате ли нещо против. Човекът ще се нахрани.

233

Не на мастиите

преди 14 години

какво е решението!?само ревете че не е това решението!кажи какво е!Реално, ефективно и икономически обосновано!