125

ъ

преди 14 години

По между другото, ама корупцията е двустранно явление

124

Анонимен

преди 14 години

108,Хехе, *** той Ристу сигурно е бил от технолозите, затова така се изказва. А да беше учил Топлотехника, или АУИТ или КСТ да го видим какво щеше да говори.

123

Анонимен

преди 14 години

Какви изпити бе *** ? Нали ги гледам пресните студенти с КСТ от ТУ и Ректората - 10 реда код не могат да напишат като ми идват на интервю, да не говорим, че не знаят какво е Линукс. Залягайте на практиката.

122

54321

преди 14 години

Мен ***, които си купуват изпитите не ме интересуват - това са хора, които после няма да ми се явяват коненция в специалността ми в реалния живот. Освен да си обършат ... с дипломата за друго нестават.Всеки сам си решава.От 10-15 години съм "на пазара" и смея да твърдя, че некадърниците не се котират никъде. Така, че горното, което написах важи с пълна сила. Опичайте си акълите и учете, защото ще носите вар и тухли с диплома за висше образование в джоба.

121

jeko

преди 14 години

УНСС..кво друго да кажа. Всеки знае как се влиза и как се изкарва "диплома" там. Студент съм в СУ, информатика. Имам доста приятели в УНСС които ако учат за изпит, то е 1-2 дни и нак 5 или 6, или пък си преписват спокойно... А проверката на работите - как за 1 час проверяват 150 работи, всяка на по 3-4стр. Та на нас за 1 седмица и едва успяват да ги проверят... Не отричам, че и в СУ има корупция, но както някой се изказа - не е толкова много, трябват ти повече пари, връзки и т.н.

120

123456

преди 14 години

Ееее да ви се и не види на цензурата, днес.бг. Въ-прос защо го цензурирате?

119

Анонимен

преди 14 години

Корупцията е повсеместна, ако ДАНС и останалите подобни оргАни започнат да се ровят, няма да има място в Софийския централен, ако се подразбира, че ще бъдат осъдени. Този, например, съм убеден, че ще се измъкне, я с условна, я с 1 година лек режим, щото е съдействал. А като яде кюфтетата, не рева, нали *** мършава ? Вбесявам се от така нареченото "академично общество", които се мислят за богове, и те разиграват. Не искам да ви виждам повече, никога !

118

Анонимен

преди 14 години

Какво да очакваш, когато Ум Няма Студент Става (УНСС) се запише в Утре Носете Съответната Сума (УНСС).... А после се чудим защо дипломите от УНСС не се признават по света :-(

117

ъ

преди 14 години

Интересно е друго, дори и да си платие изпитите, да излезете с пълен 6, и на първото интервю като ви питат елементарни работ, какво ще кажете? Не за друго , ама при мен са идвали на интервюта доста народ, с дипломи , сертификати и други бумажки, а незнаят нищо. Помислете преди вие да давате пари за изпити!

116

123456

преди 14 години

Смяяях. Преди 3 години. Не става за ТУ, там схемата е ясна. Говорим за УХТ - Пловдив!

115

Angel Lesov

преди 14 години

Да всичко е супер като плюем по някого - само че лично аз два пъти съм се явявал при Петкан Илиев на изпити - веднъж в СУ и веднъж в НБУ и гарантирам на всички, че никога не е имало подобни неща, нито с мен, нито с моите колеги и нещо повече... няма такъв пич като него. Готов съм да свидетелствам даже, ако има нужда само дайте знак : lesov_angel***abv.bg

114

123456

преди 14 години

Именно, за това говоря от началото.

113

123456

преди 14 години

Глупости. За Техническия факултет ти говоря. Технолозите сте ми ясни.На едно 60% от изпитите преподавателите искат да им напишеш това, което са ти диктували на лекциите ДОСЛОВНО, с последната запетайка. И изпитите Техниците знаеш ли как се взимат? С преписване! Единствено. Където не става те късат по 5-6 пъти.И да уча в момента и във УНСС. Изпитите знаеш ли как се взимат? С учене, ама само 1-2 дни. Останалите се взимат с преписване, но преподавателя се прави че не вижда

112

Мишо

преди 14 години

Оценка на празен лист Отличен 6 може да се пише без никакъв проблем, защото тези листи после никой не ги гледа и никой не се интересува от тях. Знам за доста такива случаи - писал студента каквото си иска и нак ако е платил за 6 му се пише 6, пък другите после ако желаят да се оплачат и на арменския поп.

111

:)

преди 14 години

ДО ДАНС. Г-Н НАКОВ КОЙТО В МОМЕНТА Е ДЕКАН НА КОМПЮТЪРНИ СИСТЕМИ В ТУ-СОФИЯ, СЪЩО Е ЗАМЕСЕН В КОПУВАНЕ НА ИЗПИТИ. НЕ БЕЗИЗВЕСТНО НА СТУДЕНТИТЕ Е ЧЕ КУПУВАНЕТО НА ИЗПИТА ПРИ НЕГО СТАВА ПО СХЕМАТА ОПИСАНА В СТАТИЯТА. ДРУГА УСЛУГА КОЯТО СЕ ПРЕДЛАГА ОТ Г-Н НАКОВ Е "ОСИГУРЯВАНЕ НА ЗАДОВОЛИТЕЛНА ОЦЕНКА" НА КАНДИДАТ ДИПЛОМАНТИТЕ. БИХ КАЗАЛ , ЧЕ Г-Н НАКОВ Е ТВЪРДЕ КОРУМПИРАНА ЛИЧНОСТ. В ТУ-СОФИЯ ИМА МНОГО КОРУМПИРАНИ ПРЕПОДАВАТЕЛИ !!!

110

Мишо

преди 14 години

Ристу, много наивно мислиш, моето момче. Ако си си платил за вземане на изпита имаш няколко варианта. По-популярните са следните - или да се яви някой от твое име, което обаче ще бие прекалено много на очи, и за да го направиш трябва да се явиш на изпита с друга група, където не те познават, или още по-традиционният и лесен вариант - ако си си платил изпита да са ти дали решението на задачата, която трябва да реших, ти да го назубриш и готов. А може просто да ти пишат оценка на празен лист.

109

mi6osp

преди 14 години

"Нито ректорът, нито който и да е член на академичното ръководство на УНСС нямат информация за случая... Ами как ще знаят такова нещо? Което май всички останали знаят!

108

Има и изключения явн

преди 14 години

Само дето не се сещам дори и 100% преписано как точно ще ти помогне на изпита по електротехника, където трябва да знаеш абсолютно всичко, за да си вземеш изпита с три. Или пък препиши задача по математика - раздаваха ни ги индивидуално за всеки - преписвай де ако имаш откъде.

107

Защо злобеете?

преди 14 години

Защо масово хората по новинарските сайтове се изказвате неподготвени? Някога били ли сте в УНСС, но в силните специалнисти? Някога били ли сте на сесия в университета за да бързате да критикувате? Винаги ще има *** и навсякъде. Лично знам как се урежда влизане в Софийския университет, просто разликата с УНСС, е че в СУ е на по-високо ниво и става с влияние, но СТАВА. Вече извън СУ и УНСС няма какво да коментираме - това НБУ, ВТУ, ЮЗУ и там купищата свободни университети и псевдо колежи...

106

Анонимен

преди 14 години

Каква корумпирана физиономия има този асистент...