104

Фенка

преди 14 години

Билети не са се продавали, а се раздаваха чрез лотария (може да е имало спекулации на черно, но това го има винаги). На пог.р.***.н.и.е.т.о на принцеса Даяна (а и не само на нейното, на всички известни личности, които са допринесли с нещо в световен мащаб се правят такива изпращания) пееше Елтън Джон, с колесница се минаваше през целия град за да могат дошлите да си кажат последно сбогом. Това е в чест на личността на починалия и заради хората, които ОБИЧАТ тази личност. Аз, ако имах възможност да присъствам на панахидата на Майкъл Джаксън щях да бъда много щастлива, за мен щеше да бъде чест, даже трябваше да бъде още по-грандиозно, защото милиони фенове искаха да пресъстват. Това, че някой вижда кич и пошлост в такава церемония си е за негова сметка.

103

някой

преди 14 години

Къде продаваха билети?

102

Р@до

преди 14 години

Знам че господ няма, всичко от християнската религия е заимствано от по-стари религии.Просто без аргументи се пишат неща от сорта: "*** дано, тоя мръсен ***, дето е надраскал тая долнопробна статийка!бавна и мъчителна смърт му пожелавам и на цялата му рода" .Просто да се каже кое не е вярно ,може би факта че погрнието се превърна в цирк . Мамка му ,за погрнието се продаваха билети, БИЛЕТИ .

101

някой

преди 14 години

а за такива като теб има closet:)

100

Анонимен

преди 14 години

За такива като теб за които няма истински Бог, има измислени богове като Майкъл Джексън.

99

до Фенка

преди 14 години

защо не се придържаш към темата за Майкъл, вместо да занимаваш света с атеизма си?!?

98

Zhivko

преди 14 години

Abe, ***, kompleksar si ti - mahai balgarskoto zname, slagai tova na kamerun i otivai v afrika da te ebat maimunite v djunglite. ne6tastnik.

97

някой

преди 14 години

с цялата статия не съм съгласен..защото няма грам истина в нея"Който обаче остана затворен в безграничната амбиция и не можеше да понесе, когато се говореше, че Елвис си остава Краля или че Мадона е заслужила "Грами" за някой албум..." с тази глупост пък хичНикога не е казвал нещо лошо за Мадона или за Елвис,факт е даже че беше женен за дъщеря му!

96

Фенка

преди 14 години

Радко, господ (библейски) няма моето момче. Ако се приемат досегашните постижения на официалната науката - всичко се дължи на законите, които действат в Космоса, нашата Вселената, нашата галактика, нашата система и в частност Земята. Ако зависеше от мен щях да забраня със закон всички религии, защото те са използвани за противопоставяне на хората по между си. Ако хората разбираха достатъчно от наука нещата щяха да са по-лесни. Действително човечеството живее в заблуда, но не и по отношение на личността МАЙКЪЛ ДЖАКСЪН, защото тя е реална. Всички ние приемаме ДЖАКО с добродетелите и с негативите, защото е ЧОВЕК, но ЧОВЕК, който искаше светът да стане по-добър, по-чист, изпълнен с любов и уважение между всички хора, без значение религии и раса. И това са посланията, които той изпращаше, ът е кой ги възприема и дали човечеството е готово да ги изпълни.

95

Анонимен

преди 14 години

Защо не оставите Р***до на мира и не се аргументирате с какво не сте съгласни в статията и защо?

94

Р@до

преди 14 години

Пишеш че си Фенка ,ако ще се мъчиш тука да ме затапваш на години ,недей се мъчи-детинско е. Всеки има право на собствено мнение ,защото всеки е различен. Ти имаш една представа за Майкъл Джексън аз имам друга.Просто смятам че статията съвпада с моето мнение и че всичко от днес за Джексън ще се превърне в кич и бизнес.Също както стана с Елвис Пресли.

93

Рали

преди 14 години

АБЕ КОЙ *** СИ Е НЯМАЛ КОГО ДА ПЛЮЕ , ЧЕ СЕДНАЛ ДА ГЛОЗГА КОКАЛИТЕ НА МЪРТВЕЦА

92

някой

преди 14 години

я се чети и се смей..достатъчно сополи намята вече в поста..и никъде не твърдя,че Майкъл е Господ..просто статията е тъпо написана..

91

Р@до

преди 14 години

Мдааа, господ явно за вас е един и неговото име е Майкъл Джексън. Абе направо незнам да плача ли ,да се смея ли? Жалко за вас ,съжалявам ви всички които живеете в заблудата.

90

Фенка

преди 14 години

Колко си годишен?

89

някой

преди 14 години

Никъде не споменавам,че Софи Маринова е умряла тъпоъгълнико:)научи сде и да четеш:)

88

някой

преди 14 години

аз слушам само и единствено рок и хард рок....просто ти разсъждаваш елементарно и се опитваш да сравниш джексън със Софи ,тя така издържа родата си..

87

тя

преди 14 години

Що за заглавие има тази статия?!?

86

veda

преди 14 години

Що се отнася до поп-а,че минавал на милиметри от кича - явно статията е писана от един естетически глух и душевно празен човек. Една изключително *** статия, пропита с некадърна ирония. Лъха на злоба. Срам ме е за тези които са публикували и се радват на тази статия. Майкъл е това което вие никога няма да бъдете, независимо дали ви харесва или не!

85

Р@до

преди 14 години

Софи Маринова е умряла:):):):) Я кажи виждам че си падаш по просташка музика.