107

Жена

преди 14 години

НЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ МЪЖЕТЕ! АЗ МНОГО СИ ГИ ОБИЧАМ. ПРИЯТНО МИ Е ДА ОБЩУВАМ С ТЯХ. ПО-ЧУВСТВИТЕЛНИ, ПО-СЕКСИ И ПО-УМНИ ОТ ЖЕНИТЕ. КЕФЯ ИМ СЕ! КАКВО ЩЯХМЕ ДА ПРАВИМ ЖЕНИТЕ БЕЗ МЪЖЕТЕ??? КАКВО ЩЯХА ДА ПРАВЯТ МЪЖЕТЕ БЕЗ ЖЕНИТЕ???

106

Анонимен

преди 14 години

мъжете служат на жените да завиждат, че не са се родили мъже, и да се молят в следващият живот да са мъже

105

Анонимен

преди 14 години

колко си ***, всичко е под контрол. ако не бяха тези спорове къде ще иде агресията на улицата ли? от нея кой има интерес?

104

Анонимен

преди 14 години

паразитно стоят в течение на енергия на орела и лапат лапат

103

Анонимен

преди 14 години

хаха боли ги фара

102

Retro

преди 14 години

Мъжете винаги са били по-добрата и способна половина от човечеството... за да напишеш такава статия, трябва да си или *** феминистка, или абсолютен ***. Всъщност двете понятия се припокриват. :)Жена съм.

101

Анонимен

преди 14 години

не знам за какво служат мъжете, ама знам че жените служат за ибане :)

100

Безобразна олигарщин

преди 14 години

Моля , администраторите на Днес.бг да съблюдават и контролират коментарите.Забелязвам по различни теми възникват доста спорове съпроводени с агресия.Ще бъде подадено оплакване до съответните органи.Благодаря.

99

&

преди 14 години

Един баща завел детето си на баня. Детето се подхлъзнало и в последния момент се хванало за достойнството му. А бащата казал: "Видя ли бе, ако беше с майка си, щеше да се пребиеш..."Моля, не подценявайте възможностите на мъжа!

98

Анонимен

преди 14 години

.. все едно да пуснеш в спортен сайт статия против Левски или ЦСКА, започва се здраво пцуване и нареждане кой е по-добър...само че в този случай е малко по-брутално и леко малоумно. Явно редакцията на този сайт си правят гавра с народа, че да гледат сеир...ама айде простено ви е днес е петък може...

97

flabbergasted

преди 14 години

Напълно възможно е сам мъж или сама жена да отгледа дете.Също така възможно е да управляваш автомобил с крака, но това не го прави добра идея ;-)22-Тина ви го казва най-точно :-)

96

Даниел Вълчев

преди 14 години

айдеее, работното време привършва- закривам седянката! Марш при мъжете и жените си да им обяснявате как мина денят!!!

95

anim

преди 14 години

do 77ее сори ще трябва да те разочаровам ;)

94

male

преди 14 години

Служим за да дърпаме човешкия прогрес напред и за да водим войни за жени...ако не ни искате си наврете по един....в ......и отивайте на луната!

93

Виц

преди 14 години

Песимистът казал:"- Гадост, всички жени изневеряват..."Оптимистът:"- Аз се надявам на това...";)

92

Гришко

преди 14 години

Отглеждат сперматозоиди в епруветки, мъжете могат да забременяват (нали скоро имаше един, който си роди дете?)... абе, накъде вървим, накъде отиваме?! Айде няма нужда да променяме ПОНЕ естествените си и първични инстинкти... П.П. Има още много какво да се добави като плюсове за нас! :)

91

Анонимен

преди 14 години

мяу

90

ГЛЕДАМ СЕИР

преди 14 години

мъж вдъхновен от ЖЕНА

89

Истинска жена

преди 14 години

Приятелите ми не дават и косъм да падне от главата ми, а пък мъж ми, с който сме заедно повече от десетилетие постоянно ми заявява, че съм най-обичаната жена на което аз най-самодоволно отговарям "Знам!"Обаче да знаете-грозен, глупав и мързелив мъж няма!Само ги поизчеткайте малко и гледайте какво става.Просто цъфтят като цветенца.Котенца са всичките!

88

Анонимен

преди 14 години

абе да питам жените-компютъра, на който пишете кой го е измислил-мъж или жена? а интернета, радиото, автомобила, самолета, телефона,лекарствата?