135

Анонимен

преди 14 години

116- Боже, каква омраза лъха в думите ти, пълни с лъжи!Как живееш с тази омраза?

134

до цвете

преди 14 години

Можеш ли да ми кажеш как мога с честен труд да изкарам едни 500 млн и после да си купя и банка /сибанк, капиталбанк,.../ ?

133

Бончо

преди 14 години

Хо хо ... само в това не го бяха обвинявали, предумишлено убийство! Браво бре мОме. Ти се оказа голям шегаджия. Къде блея 9 години сега се сети да ръсиш глупости. Хората си казаха думата, въпреки "итересната" анти Костов пропаганда, която струи от ефира и зад него. Занеш куде е стразбург, отивай да се жалваш ;)

132

цвете

преди 14 години

А колкото до БСП, имаха възможност да покажат на какво са способни. При всяко управление на БСП, кризата и хиперинфлацията ни бяха в кърпа вързани. Добре че се разкараха, че за малко да издънят валутния борд... И тогава кашата щеше да бъде пълна.

131

само Костов

преди 14 години

Няма по-честолюбив и властолюбив от Костов. Не може да допусне дори мисълта, че е обикновен смъртен.....Е, няма да бъде финансов министър, ако не му не харасва, да скочи от Аспаруховия мост!

130

hahaha

преди 14 години

kakvo e stanalo prez 1989 4e sega iska6 da se povtori

129

цвете

преди 14 години

Остава ни да се надяваме, че партията на Бойко ще са първите, които ще си вършат работата след 1989г. и първите, които няма да ни разочароват. Стискаме палци!!

128

цвете

преди 14 години

Най-добре щеше да бъде ако ГЕРБ имаха достатъчно гласове, за да управляват сами. Сега на жалост се налага да правят коалиция с Костов, който се е доказал какъв е. Може би Атака отклониха доста гласове от Бойко. Дано поне ГЕРБ стъпи на врата на ДСБ, които са готови на всичко само да са във властта. Най-важното, обаче е че т.нар. "тройна коалиция" е вън от сметките. Не им оставадруго освен да си замажат следите и да залагат мръсни капани за бъдещото управление (което вече най-вероятно е сторено).

127

viki11

преди 14 години

А и ако не бях аз как иначе такива заспали п.Щяха да се включат в дискусията! Сиирджиите се появиха. ПРазноглавци с нагон.

126

вики

преди 14 години

до вики11 : съжалявам за теб , но ве пак ти не си единствената болна.не съм запозната колко хора са умряли заради костов но съм сигорна че при управлението на станишев са измрели много повече хора и си задай а защо????да се надяваме че при сегашното правителство бъде решен а със здравеопазването и не само с него

125

Един Луд

преди 14 години

В постовете на някои (накоя) тук си личи почерка на БСП+Доган :) Но "халал да ви е". Да сте живи и здрави все пак. Доган ефенди да Ви пази. А това, че: "Иван Костов изяде пенсиите, ще изяде и пенсионерите. И децата им. И внуците им. И вас. И държавата. И ... Бойко Борисов ще му помогне..." Това го слушахме преди изборите. Вземете сменете плочата! Няма по-лошо управление от това на БСП! Факти: Виденов=криза. Станишев=криза (дори и да е внесена, сегашното БСП нямат желание да работят за народа)

124

evil

преди 14 години

А!!! Е така те харесвам повече !!!

123

viki11

преди 14 години

СБогом, ебливки. Вас ще е... Костов, аз мога да замина по всяко време.

122

viki11

преди 14 години

evil докат ти се праскаш, някои хора мислят, разсъждават и упражняват контрол над живота си. Така че нека ебливите българки да не ме занимават с комплекса си. Всеки път като нещо не ви се хареса и намесвате секса - единственото, което сте правили в живота си, като кучетата. :)

121

viki11

преди 14 години

Ако на Бойко му разбираше главата от мадами нямаше да е там,където е. Мадамите обичат насилие, така че гледам...защитават Костов! Щото изглежда недосегаем и силен. а не е. Ром е по-вероятно! Пипи, аз не развивам теории, а споделям опит на жена, живяла в България по времето на Костов. Ти тогава си смукала биберон, вероятно. А би трябвало да знаеш, че себеподобните ще те спасят, а не Костов. Ще дойде ден дано Костов те вкара където трябва.

120

evil

преди 14 години

Вики, сливке прекрасена, да не ти е дошло днеска че праскаш отрова като за рпоследно бе душа? Кажи на мъжа си да вземе мерки, не се трае вече. Ако починеш от вълнение вече няма да чета коментарите с такъв трепет....

119

viki11

преди 14 години

dobria , някой те е излъгал. Костов разбира от кражби, не от истинска икономика да съживи България. ИНаче нямаше да стане така с Балкан и прочее. Той е клептоман. Има достатъчно икономисти. Костов е учил само Хитлеризъм. Икономиката му е чужда, защото тя се занимава с хора. А той не. Само с пари и кражби.

118

меги

преди 14 години

много знаеш ***!! *** някъде си развивай тезите тука не вървиш!!!

117

меги

преди 14 години

да права си Бойко му разбира главата от мадами.......... икономиката е за Костов ок!

116

viki11

преди 14 години

Костов изнудва. Той събира компромати срещу своите - Софиянски, Александър Божков и другите. Затова те са принудени да го слушкат, да не кажа Софиянски в какви измами участва, но по-малко от костов. И го хвалят, защото ги е страх за живота им. Тоя е луд. Фондацията на Костова Бъдеще за България е направена за източване на пари. И не е само тя. А софия ленд се говори , че е на Костовица и ще го прави офиси, защото вече е изпрала парите, а дацата са евтини, офисите са по-изгодни. Тя мрази деца.