919

:D

преди 14 години

бе той и Саддам така разправяше

918

Анонимен

преди 14 години

За първи път на тези парламентарни избори,изборът на депутати се определя чрез смесена система-чрез пропорционалната партийна листа и чрез мажоритарна листа.Защо се направи тази система,а не се мина изцяло към мажоритарен вот е повече от ясно-целта е да се откраднат още гласове в районите,в които преобладава турското малцинство или районите с компактно възрастно население,като това в Северозападна България! Или да го обясня с по-прости думи-едномандатен район Монтана или Кърджали да речем, изпращат по един мажоритерен кандидат,толкова колкото изпраща и едномандатен район Варна или Бургас!!! Дори самата София-град с почти 2 млн.население е разделен на три едномандатни района!Хитро,нали?Ако се повторят резултатите от евроизборите,то ДПС със сигурност печели мажоритарния вот в Търговище, Разград, Шумен, Силистра и Кърджали и е с много голям шанс да спечели в Смолян, Пазарджик и Бургас.БСП от своя страна със сигурност печели във Видин, Враца, Кюстендил, Ямбол и София-област и е с реални шансове да спечели в Монтана, Плевен, Добрич и Перник.Ето как БСП+ДПС имат възможност да вземат повече от 50 % от мажоритарните депутати,без реално да спечелят тези избори,дори и двете партии взети заедно.Но така или иначе този отвратителен начин за гласуване и приет и не ни остава нищо друго освен да успеем да се организираме и да гласуваме така, че гласа ни да не отиде напразно.Какво имам предвид?Гласува се с две бюлетини-едната е за мажоритарните кандидати,а другата за пропорционалната листа на съответната партия.В листата за пропорционален избор отбележете номера на партията,на която симпатизирате (до тук всичко е нормално).В ДРУГАТА бюлетина обаче отбележете НЕ името на кандидата,на чиято партия симпатизирате,а името на кандидата с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот от партиите,която ви е най-малко противна.Да вземем например град Пазарджик- кандидата на ГЕРБ е с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот,но своите шансове има и кандидата на ДПС.Дори и да не сте гласували в пропорционалната листа за кандидата на ГЕРБ,в мажоритарната е желателно да го направите,защото в противен случай гласа ви просто ще отиде на вятъра,тъй като гласувате за партия,която няма шанс да вземе мажоритарния вот в Пазарджик.Пазарджик го използвах като илюстрация,но реално това ще се случи във всеки един град,с изключение на Разград, Шумен, Силистра, Търговище, Кърджали, Видин, Враца.Във всички останали градове вашия вот за мажоритарния кандидат е решаващ!!!Помислете добре,преди да гласувате,за да не се чудите после защо партиите,които не понасяте са взели толкова много едномандатни райони,а вие сте гласували без всякакъв разум.Аз също ще избера в пропорционалната листа партията,на която симпатизирам,но в мажоритарната листа ще избера кандидата на друга партия,защото чисто и просто кандидата на моята партия няма шанс да спечели и гласа ми просто би се разпилял,за разлика от гласовете на ДПС!

917

Анонимен

преди 14 години

do DAN...razbiram glednata ti to4ka, no badi uveren 4e ako se stigne do tova, 6te im e po tevko na zapada, otkolkoto na islamskiq svqt, badi uveren....

916

Yoda

преди 14 години

Аре стига се пенявихте, че стана късно. Измийте си краката и по леглата. Утре ще видим кой кого. АТАКА ПОБЕДА

915

Dan_crv

преди 14 години

Каквото и да си говорим, населението гласуващо за ДПС е с ниско интелектуално ниво. ДПС не се цели да ги ограмотява, а да ги озверява. И това е защото *** народ лесно се поддава на маницпулации. До всички малцинства, които искат да променят нравите и обичаите на мнозинствата - знайте че всеки народ си има критична точка. Скоро в цяла Европа ще се надигне национализма и тогава тежко ви. Затова всяка жаба да си знае гьола и ще има мир и разбирателство.

914

Анонимен

преди 14 години

Списък с над 200 гласоподаватели с двойно гражданство от Турция беше открит в кола с 50 кг хероин, влязла у нас през Капитан Андреево"Списъкът е бил заверен от изселническата организация в турския град Гебзе. В него освен трите имена фигурират и ЕГН-тата на хората и конкретни дати около вота, когато те трябва да отпътуват за България и след това да се върнат", съобщи шефът на хасковската полиция комисар Атанас Ненков. В ареста са 3-*** - шофьорът на колата, получателят на дрогата у нас и организаторът на канала.Листовете с имената били сред личните документи на трафиканта на хероина при акцията на митничари и антимафиоти."У Сабахтин Ахмед Мустафа са открити и данни на лица, които трябва да получат по 500 турски лири за изборите. Той е декларирал, че носи подаръци за общинския шеф на ДПС в Хасково Мюмюн Искендер", пише в сигнал на главния секретар на СДС Иван Сотиров до МВР. "Никой не ми е носил подаръци. Не познавам такова лице. Не съм ходил в Гебзе, нямам контакти с тамошната изселническа организация", каза Искендер."Разпоредена е проверка дали няма нарушение на изборния закон, схема за купуване на гласове или опит за двойно гласуване в чужбина и у нас", каза комисар Ненков. Все още трафикантът не е обяснил какъв е произходът на списъка и каква е връзката с днешните парламентарни избори.Автомобилът, в който пътувал 45-годишният Мустафа, бил спрян за проверка на ГКПП Капитан Андреево завчера. Двойният гражданин скрил 100 пакета хероин под стелките пред задната седалка и в кухината на резервната гума.В Хасково бил закопчан вчера и 40-годишният организатор на трафика А. Б. от Момчилград. Той трябвало да плати 15 хил. евро на шофьора за услугата. По обяд в Кърджали бил хванат и М. Ю., получател на дрогата за над 5 млн. лв.

913

Анонимен

преди 14 години

Vsi4ki vi e qd 4e turcite darjat na naroda si za razlika ot vas melezite, i glasuvat... Kato gledam komentarite mi se struva 4e dosta ne6ta trqbva da se promenqt v u4ebnicite po Istoriq, stiga ste balamosvali tozi narod....neka da znaqt proizhoda si...

912

до 1103

преди 14 години

И това може да стане,защото това е целта на БСП и ДПС !!!! Разкъсана от турци и руснаци България е отговора на Русия към ЕС и НАТО !!! Целта им е да ни изгонят от ЕС и НАТО и до сега провеждаха тъкмо такава политика - кражби на еврофондове,мутренски кръгове,промяна на конституцията и законите...и т.н.За да не успеят,ТРЯБВА ДА ГЛАСУВАМЕ КАТО БЪЛГАРИ-НАЦИОНАЛИСТИ !! В ЕДНА РОДОЛЮБИВА ПАРТИЯ - АТАКА !!! ЗА БЪЛГАРИЯ !!!!

911

ADO

преди 14 години

500 godini ne sa Vi stignali kato che li xa-xa-xa-xax-ato i sega produljavame da Vi ........

910

Анонимен

преди 14 години

DO Avstriykata....A be lor4e 6to za omraza e tova be 4edo, may ne si qla t....i h.., ili posledno vreme nqma6 mnogo rabota v Avsriq, uj za pros....kite ne bi trqbvalo da ima kriza, no znam li.....

909

erko

преди 14 години

A we ey Avstrieco zatova li izbqga, kato e tolkova lesno da o4isti6 turcite ela go napravi.... Ako ne bqha turcite 6te6e da se hrani6 s racete si i to gol. Kaji mi edni va6e dostoynstvo ve *** grozno. S kakvo moje da se gordee6 be budala?

908

*88

преди 14 години

БРАТЯ БЪЛГАРИ обеденете се на групи и излизаите да им се побием малко ***

907

Гражданин

преди 14 години

И аз съм за АТАКА !Всички други са доказани крадци и нагаждачи !За Доганя, Гоце и "Вервайте ми" даже не коментирам ... те са за пребиване

906

Анонимен

преди 14 години

българи дайте гласа си за да спрем доган и сички турски el dorado,които се довличат!време е се замислим за държавата в която живеем и в която ще живеят и децата ни!

905

qwerty

преди 14 години

utre ve4er pak 6te slu6ame vsi4ko kakto stava obiknoveno za kupeni i prodadeni glasove i kakto sega e tiho utre 6te ima mnogo vrqva :( KUPUVANETO I PRODAVANETO NA GLASOVE E PRESTYPLENIE!!!!

904

Анонимен

преди 14 години

Колкото повече плюете по Атака, толкова повече се убеждавам че ще гласувам за тях!!! Българиа над всичко, *** и комунистите вън!

903

Анонимен

преди 14 години

За първи път на тези парламентарни избори,изборът на депутати се определя чрез смесена система-чрез пропорционалната партийна листа и чрез мажоритарна листа.Защо се направи тази система,а не се мина изцяло към мажоритарен вот е повече от ясно-целта е да се откраднат още гласове в районите,в които преобладава турското малцинство или районите с компактно възрастно население,като това в Северозападна България! Или да го обясня с по-прости думи-едномандатен район Монтана или Кърджали да речем, изпращат по един мажоритерен кандидат,толкова колкото изпраща и едномандатен район Варна или Бургас!!! Дори самата София-град с почти 2 млн.население е разделен на три едномандатни района!Хитро,нали?Ако се повторят резултатите от евроизборите,то ДПС със сигурност печели мажоритарния вот в Търговище, Разград, Шумен, Силистра и Кърджали и е с много голям шанс да спечели в Смолян, Пазарджик и Бургас.БСП от своя страна със сигурност печели във Видин, Враца, Кюстендил, Ямбол и София-област и е с реални шансове да спечели в Монтана, Плевен, Добрич и Перник.Ето как БСП+ДПС имат възможност да вземат повече от 50 % от мажоритарните депутати,без реално да спечелят тези избори,дори и двете партии взети заедно.Но така или иначе този отвратителен начин за гласуване и приет и не ни остава нищо друго освен да успеем да се организираме и да гласуваме така, че гласа ни да не отиде напразно.Какво имам предвид?Гласува се с две бюлетини-едната е за мажоритарните кандидати,а другата за пропорционалната листа на съответната партия.В листата за пропорционален избор отбележете номера на партията,на която симпатизирате (до тук всичко е нормално).В ДРУГАТА бюлетина обаче отбележете НЕ името на кандидата,на чиято партия симпатизирате,а името на кандидата с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот от партиите,която ви е най-малко противна.Да вземем например град Пазарджик- кандидата на ГЕРБ е с най-големи шансове да спечели мажоритарния вот,но своите шансове има и кандидата на ДПС.Дори и да не сте гласували в пропорционалната листа за кандидата на ГЕРБ,в мажоритарната е желателно да го направите,защото в противен случай гласа ви просто ще отиде на вятъра,тъй като гласувате за партия,която няма шанс да вземе мажоритарния вот в Пазарджик.Пазарджик го използвах като илюстрация,но реално това ще се случи във всеки един град,с изключение на Разград, Шумен, Силистра, Търговище, Кърджали, Видин, Враца.Във всички останали градове вашия вот за мажоритарния кандидат е решаващ!!!Помислете добре,преди да гласувате,за да не се чудите после защо партиите,които не понасяте са взели толкова много едномандатни райони,а вие сте гласували без всякакъв разум.Аз също ще избера в пропорционалната листа партията,на която симпатизирам,но в мажоритарната листа ще избера кандидата на друга партия,защото чисто и просто кандидата на моята партия няма шанс да спечели и гласа ми просто би се разпилял,за разлика от гласовете на ДПС!

902

Един Българин

преди 14 години

Ей спрете да се дърляте, ами ОТИДЕТЕ ДНЕС ДА ГЛАСУВАТЕ!Стига 500 години турски гнет!

901

Анонимен

преди 14 години

Ей спамер , мисля че си 101% луд.Ако бях *** щях да те блокна по макадрес и аипи поне за месец.Такива побъркани трябва да стоят далече от клавиатура.

900

Анонимен

преди 14 години

ще гласуваме против ...изедниците и дупедавците !!! ДО УТРЕ , ДО ПОБЕДАТА !!!ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!