130

до 126

преди 14 години

Анонимко, пак не си разбрал. ДС си има голям обръч от фирми.

129

И кво ся ?

преди 14 години

И сега какво ? Видяхме за 70 лв каква смешна псевдо-провокация може да се съчини ха-ха...

128

Анонимен

преди 14 години

Агентите на ДС биват гонени един по един от Атака, но дали е така с агентите на ДС в другите партии? В ДПС например почти всички са агенти на ДС, Костов и Мартинчо изгониха няколко от СДС, за ГЕРБ не знам - те там много от тях са си бивши служители на МВР - но може и там да има агенти на ДС

127

Анонимен

преди 14 години

лъжи , лъжи , ама декиш няма да хванат.

126

Анонимен

преди 14 години

Вече и за малките деца е ясно, че Атака е финансирана и подкрепяна от ДПС с цел да разбие дясното пространство, но el dorado фенове на Атака много трудно проумяват истината!!!Доган е еден от най-хитрите политици в България! Освен обръч от фирми вече си има и обръч от партиии: Атака и РЗС.

125

браво

преди 14 години

днес.бг прави реалити статистическо проучване на общественото мнениеЗа благото на народа, предполагам. ;-)

124

Анонимен

преди 14 години

Днес.бг какъв ви е проблемът с VBOX7, че триете линковете?

123

cherveni provkatori

преди 14 години

koi 3 glasa podkrepiha Stanishev- 3-ma ot Atakazashto v ataka ima chengeta ? - zashototo sa proekt na bkp, kakto e i dps (samo deto dogan se zabravya i moje da svurshi,kato lukanov)volen e marionetka i mu vijte dosieto- rabotil e za PR na bsp, ne e bil dopusnat do listite na ndsv...mnogo mu se iska da e do vlasta...glasuvaite razumno i protiv chervenite i tehnite proizvodni

122

ПРОБАЦИЯ

преди 14 години

Да бяха го осъдикли на ОБЩЕСТВЕНО ПОЛЕЗЕН ТРУД.Девет месеца да копае канавки до селото и обратно.Няма да има повече купил-продал-купил...

121

Псевдо журналисти

преди 14 години

Ако тея не съчинят няква такава псевдо-провокация няма да видим АТАКА в списъка на купуващите гласове след изборите. На комунистите и турците тва им е излезнало 70 лв. + някои лев за Златко Желев да я качи тука.

120

ПРОБАЦИЯ

преди 14 години

На какво са го осъдили, че 9 месеца няма да купува гласове за Атака ли?Със сигурност! :-))))))))))Изборите са в събота! :-))))))))))))))))))))Супер присъда!!!!

119

Анонимен

преди 14 години

Обаче като гледам коментарите, много агенти и провокатори се опитват да ни убеждават в тази партизанска акция на червените другари - само че е прекалено тъпо това червено деяние - че и забележете колко бързо новозагорския съд е изпълнил нареждането и е осъдил светкавично този *** - като с това се цели легитимирането на деянието му!

118

Анонимен

преди 14 години

това е лъжа и Волен би трябвало ги съди. как така кмет от ДПС ще купува за Атака.

117

6-то на ДС

преди 14 години

за 20 години заедно с нашите протежета мутрите и под мъдрото ръководство на социалистическия интернационал направихме България Швейцария на балканите,царо,доган ,гоце и т.н.т са си наши агенти!абе Мурад Ибрям ,мамина гугутко кой ти разреши да плескаш глупости като имаш мухи вместо мозък в кухата кратуна?воленчо пиле и твоя мозък е като на този,вземи разлай и ти кучетата и те пращаме при кофите за ***!вие сте кравичките а ние Ви доим!сега имате отново богат избор,***,гей или тиква!който не гласува ,няма да има шоколад за него!спокойно,социалния експеримент продължава!зам*о*де*ра*тор*четата няма да има шоколад своге сушард щом трият коментари!!!аре ,бегайте да бачкате без пари още не сте дорасли да мислите!!!

116

АБВ

преди 14 години

Точно това е грешката на българина.Много е наивен и много лесно се манипулира.Преди 4 години,същите тези манипулатори които стоят зад тази статия излъгаха народа да гласува за тях.Сега правят същото-лъжат го за кого да НЕ гласува.Стига сме били наивници.Дайте най-после да изберем промяната.А ако тя не дойде,поне ще сме оптали,а не като овцете само да стоим на едно място и да блеем.

115

anonimen

преди 14 години

Е в правовите държави сигурно дават пробация за убода на публично място а тук за купуване на гласове. Но се пак купуването на гласове нали било европейска практика  Със законите писани от *** е така: пробация условна присъда пффф

114

ДО 106

преди 14 години

ГОРЕ-ДОЛУ Е ТАКА. :-)))ПЕТЪР ПЛЕТ ПЛЕТЕ ПРЕЗ ТРИ ПЛЕТА ПРЕПЛИТА, ПРЕПЛИТА И ПАК ПРЕПЛИТА

113

Анонимен

преди 14 години

до 88 ДЕДОТО "В село хората знаят, че в двора си Костов има лаборатория освен за дъжд и за зло, където създава мрачните си манипулации и конспирации."Ти си създаден в червената вмирисана лаборатория на комунистите и затова си безмозъчно същество.

112

Oguz Han

преди 14 години

Атака се ***, *** се Атака...Атака се ***, *** се Атака...Атака се ***, *** се Атака...Хахахаа, Атакааааааа, БоклуциииииииииСамо ДПС, само ДПС, само ДПС...

111

kakvo se chudite??!

преди 14 години

Из интервюто на Волен Сидеров за в. "Труд":Разговор с БСП ще приемете ли?- Разбира се. Казвам - всяка българска сила, която е доказала присъствието си в политиката.