279

света се насра

преди 15 години

Вече няма известни актьори като ,арнолд,жан клод,силвесър,де ниро,пачино кой ще ги замести киното обедня,а сега и музиката остана само една мадона,а мръсните чалгаджии и селендури да го духат прасета турски тв планета,мангало-турско-курварска телвизия ***...

278

666

преди 15 години

знаеш ли ,колко престъпници остават ненаказани,но това не означава,че не са извършили престъпление,а знаеш ли колко богати хора плащат на съдилищата ,за да не ги осъдят,може да не ти се вярва,но е така,никои незнае със сигурност кви ги е вършил,но във всеки слух може би има капка истина

277

F1

преди 15 години

Michael Jackson - Give In To Me (rock) http://vbox7.com/play:c4b0abd0

276

Мими

преди 15 години

и фреди е бил извратен (поръчал си е тон свиснки черен дроб за рождения си ден да му доставят в хола, за да си правят оргия върху него) но никой не може да оспори ненадминатия му глас и талант!

275

Мими

преди 15 години

защото дали ти харесва или не музиката му и дали ти харесва или не живота му си е твоя работа, имаш право на мнение, но е супер гнусно да плюеш мъртъв човек!!!!!!!!!!!!Освен това не си му бил под чаршафите и никой от нас не знае дали е истина или стремеж на някой мързеливец да си осигури финансово мързел до края на живота си на чужд гръб,единственото което е факт, е че Майкъл Джексън няма присъда по нито едно от делата, завеждани срещу него!

274

Petya

преди 15 години

Po4ivai V Mir,Obi4am Te ;(;(

273

666

преди 15 години

защо бе миме,защото не почитаме извратеняците ли

272

Az

преди 15 години

Почивай в мир! ПОКЛОН!

271

666

преди 15 години

напълно те подкрепям

270

Жоро

преди 15 години

Heal The WorldMake It A Better PlaceFor You And For MeAnd The Entire Human RaceНезависимо от несъвършенствата му Джако остави диря не само в музиката но и в сърцата на всички. Почивай в мир Джако !

269

vlady

преди 15 години

Браво на Джексън. Най-сетне направи едно добро дело за хората след всичките му извращения и престъпления.

268

Мими

преди 15 години

666 и джако, как може да има такива хора, просто ума ми не го побира!вие сте сбъркани *** морално и емоционално осакатени същества!

267

Петя

преди 15 години

Почивай в мир! ПОКЛОН!

266

Боби

преди 15 години

Не съм фен на Майкъл Джексън,но това е една много много тъжна новина не само за феновете му,но и за целия свят.Той си отиде,но остави музиката която ще напомня за него колко е велик и колко ще си остане такъв.Каквото и да се каже за него все ще е малко,защото той беше не просто велик,а нещо повече.Почивай в мир.

265

music man

преди 15 години

NE SAM GO HARESVAL , NO VINAGI E KOFTI , KOGATO SI OTIVA EDNA LEGENDA ..... REST IN PEACE !!

264

666

преди 15 години

da,edna otka4alka po malko

263

Джако

преди 15 години

Джако е мъртав спете спокойно деца!!!

262

мм

преди 15 години

просто съм искрен човек,и след като не ми е мъчно,защо да се преструвам

261

Мими

преди 15 години

Гениален музикант!огромна загуба за света на музиката и всички хора, които обичат качествена музика, за близките му, приятели и семейство!Нека не дълбаем в миналото и личния му живот!Вашият личен живот си е ваша работа, оставете правото и на известните да имат личен живот!Каквото и да е, неоспорим факт е, че е невероятен талант, не осквернявайте името му, когато не е вече сред живите.И без това достатъчно понесе приживе!Поклон пред паметта и гения му!R.I.P. Michael!!!!

260

sad

преди 15 години

Black or WhiteDeath or AliveHe always will be in our hearts