222

Noq^

преди 15 години

Ще се видим на парада... аз ще съм от страната на тези, които са против парада! И ако ме арестуват за това, че изразявам мнението си, ще съдя полицията.

221

69 до 214

преди 15 години

Хубаво казваш, само че в западните общества има правила, по които живеят всички, даже и закони за спазване имат, представи си, та в този дух на разсъждение в България кого ловят законите, дали крадливите роми и разни "бизнесмени" с мераци за депутати ?! На обикновените хора само правото да дишат не им е отнето, а той за гейовете се тревожи, сакън, да им не накърниме правата, горките! Дреме ми на голия х.. за гейовете и педерастите, искам си МОИТЕ права и най-вече правото да живея нормално !!!

220

Анонимен

преди 15 години

Не смятам ,че просперитета на една нация се определя от числото на *** и се радвам ,че повечето хора оценяват приноса на някои от тях в световното културно наследство ,независимо от наклонностите им в леглото . Не ми пречат , но и немога да се съглася, да ми натрапват социалните си ценности.

219

Анонимен

преди 15 години

ако бачкаш здраво , вършиш си работата добре.... и си отговорен и сериозен човек на никой не му пука каква ти е сексуалната ориентация..... а като искат гейовете да си ходят по гей баровете и да се натискат там....Какво ще ми демонстрират анормалното си поведение.... то ако е трябвало да е така нямаше да съществуват жените..... за мен тва вече си е извращение с природата и логиката на която се крепи съществуването на целия свят....

218

Анонимен

преди 15 години

Така е, но за разлика от гейовете, инвалидите не правят паради .Не мислиш ли, че е тъпо да парадираш как си бъркаш в задната дупка и децата да те гледат...копeле извратено.

217

Анонимен

преди 15 години

TOЧНО , ако си роден ром , можеш да крадеш безнаказано цял живот... да получаваш помощи , да продаваш децата си и тн... и накрая пак да излезеш и да кажеш пред европа че си дискриминирам.... чак на моменти ме е яд че не съм ***.... толкова много може (и се ) спеколира с това

216

Влад

преди 15 години

Очаквам да видя парадите на педофилите ,мазохистите и съдистите .Може и на депутатите .

215

непукист

преди 15 години

Интересно ... защо ако си обърнал резбата трябва да парадираш, а ако си нормален трябва да бачкаш като луд?! То май само води,че е кампания за равни права ... ама мене ми прилича повече като лозунг "Аз не съм нормален и за това съм повече от теб!" ... или "Като тебе хиляди,за тва и ние тряа да се покажем!" ... Ква е тая мания за показност бре ... кат ви е кеф,бъркайте си по дупките,ама у вас си!

214

Анонимен

преди 15 години

До 211, никой не иска да подкрепяш гейовете! Това което искат е да им подкрепиш правото да имат равни права! В България ако си роден ром, инвалид или гей определено нямаш равни права! За разлика от развитите западни общества, където малцинствата могат да живеят нормално в България е жива трагедия ако детето ви се роди инвалид или гей!

213

Анонимен

преди 15 години

*** и педофил едно и също ли е?извинявайте за тъпия въпрос, но аз съм на 12 и не са ми ясни тези неща.Мисля че е едно и също все пак.

212

Анонимен

преди 15 години

До 208,прав си но хората се изнервят от надслова и афиширането на сексуалната ориентация,никой друг не го прави,само те

211

Анонимен

преди 15 години

Аха!Значи,ако станем *** или ги подкрепяме ,тогава ще бъдем като САЩ и Холандия и тогава ще се гордееш,така ли!?

210

педерасист

преди 15 години

...Най-вероятно , защото все повече западняци се ''педализират" и тяхното мнение не ме интересува. Да съчувстват на братята си по легло , че никой не оценява на улицата ГЕЙроизма им...

209

Анонимен

преди 15 години

Пише се АФГАНИСТАН,А НЕ АВГАНИСТАН,БЪЛГАРИНО ))))

208

Анонимен

преди 15 години

До 206, хетеро парад има всеки ден! Достатъчно е само да пуснеш рекламния блок по телевизията! Защо 1 ден в годината да няма гей парад? Какво толкова ви пречи? Споко не е заразно, освен ако не сте скрити гейове! :-)

207

Анонимен

преди 15 години

Напълно съм съгласен! Българинът е с много изкривено мислене! Когато става дума за гейове е готов да излезе на улицата и да хвърля камъни! Когато обаче става дума за крадливи политици същите тези хора си стоят мирно в къщи!!!! Хора, осъзнайте се! Не гейовете са най големия проблем на вашия живот!!!!

206

Анонимен

преди 15 години

Хайде на 27-ми да направиме хетеро-парад:)))))))))))

205

Анонимен

преди 15 години

Чета коментарите и се ужасявам :-( Все по ясно ми става, защо много западняци не могат да ни приемат, като част от Европа :-(За съжаление България само географски е в Европа! Културно и като мислене сме на нивото на Иран, Саудитска Арабия, Северна Корея, Авганистан и т.н. :-(

204

Анонимен

преди 15 години

***, педофили, извратени жалки съществатакива трябва затвор и бой , това е решението.

203

Анонимен

преди 15 години

aми кога ние останалите с правилна и нормална сексуална ориентация ще си направим парад ?