35

леля Ема

преди 15 години

Господ да пази България от ББ и от неговите избиратели!

34

r

преди 15 години

ном 30 е м тиси *** ти неси за БГ тиси спионин тиси мафиот ясна е работата отивай при петков .

33

преди 15 години

Погледнете тази снимка. Този човек изглежда ли ви нормален? Това лице изразява някакво психическо недоразумение. Като слугинаж се проявява добре, но даже и чорбаджията му не го зачита за нищо.

32

Фарс

преди 15 години

Тоя *** и 100% да гласуват за него, няма да стане премиер. Хубаво ми запомнете думите.... , но не знам след това у правление на София, какъв ще да е тоя софиянец да гласува за това неспособно недоразумение......Той си е един хашлак, който ходи през работно време на тенис и си прави мачлета, като един съвременен безотговорен тинейджър. Какво може да се очаква от един такъв човек с акъл и манталитет на 12-13 годишен пикльо.Тоя страхопъзльо с право не е сигурен в себе си и в способностите си и ще избяга, както го направи на предишните избори.....Да си премиер и да водиш държава е отговорност, трябва най-вече акъл и да можеш., а той като кмет доказа, че не може да ръководи, а и че няма акъл и способности..

31

aman ot lyjite na dp

преди 15 години

моето дпс искам да умре защото ни излъгаха вече 10 пъти само за тях си мислят апък като поискаш нещо веднага ти казват след изборите ако гласуваш за нас ,товае на всички избори така ни лъжат цялото село вече минаваме за герб там поне ще има на кой да се оплачеш а тука ялова работа поши на ledy а го търси на пясъка аман бе стига тилкоз баттъм.

30

ИЗБИРАТЕЛ

преди 15 години

Кой е наистина той? ...........Ами момче- вифаджийче. И цял живот щеше да си остане даскал по физическо, ако не беше баща му. А баща му беше шофьор на вътрешния министър по Татово време- Димитър Стоянов. Та, Цецо след дълги молби на баща му, постъпи в МВР. В Изчислителния център в Лозенец зад хотел "Хемус". Всички служители там бяха по щата на ДС, нищо че не правеха почти нищо. Но, след няколко месеца се видя, че изчислителните машини са прекалено сложни за "умната" му глава и за да не го уволнят, го натовариха да отговаря за четиримата старшини, които редувайки се пазеха входа. И...сутрин да записва в една тетрадка на пропуски, кой кога идва на работа. И в това срещна затруднения. Изпратиха го в управление Кадри" в учебния отдел, където цели 13 години преписваше от предходни години планове за обучение, които никой не чете. През 2001 год. по случайност го прикрепиха към Бойко, защото не може да мисли, но добре слугува... Абе, въобще- шеметна кариера...хе-хе...

29

лъчо

преди 15 години

всеки народ заслужава управниците си като ви чета глупостите се сещам за тези думи продължаваите да гласувате за БСП иДПС и се радваите на спрените фондове това ващо си е мазохизъм

28

преди 15 години

Ето резултатите на Галъбмай 2009ГЕРБ -14,3%БСП -13,8%АТАКА - 4,3%ДПС - 3,7%Синята коалиция - 2,9%Други - 4,2%Няма да гласувам - 56,8%За подробности вижте и чуите в саита на бтв.

27

****

преди 15 години

Трябва толкова убедително да победим на предстоящите избори за Европейския парламент, че избирателите на БСП и ДПС дори да се откажат да гласуват"Ами че то това за да стане,трябва вместо предизборна кампания,да тръгнете по домовете на хората и да ги спуквате от бой,за да се откажат да ходят да гласуват,главо проста,като говориш поне чуваш ли се какво казваш,или ти така по инерция,Бог да пази България от такива пишман политици.

26

преди 15 години

Ехо днес.бг що не публикувате изследването на Галъб. Ако беше нещо в полза на герб щяхте да го пуснете в 7-8 вариянта. Сега пасувату що ли? Вероятно от любов към обективизма.

25

преди 15 години

Иван Костов да направи полити4еско изявление по темата. НЕЗАБАВНО !!!

24

преди 15 години

и

23

антигерб

преди 15 години

този е голям *** и ,личния шут на турската *** ББ!

22

преди 15 години

Glasuvaite za GERB ako iskate promqna,ako li ne slagaite 4almite i podkarvaite tramvaq

21

Биг Пич

преди 15 години

За този *** народ, наистина трябва да дойдат Боце и Ванчо "Гаргамел и Маркуч", за да оценят после истински БСП и Станишев.Да, но резултата ще е 1, 2, 3, или 4 години застой и разруха.Примери не далечни - Ванчо, Царо, а сега и Пъдаро.....

20

преди 15 години

Виждам,че си разумен и добронамерен българин,но повярвай - ГЕРБ и Бойко Борисов няма да свият сърмите на Доган ... Сам се сети защо ! САЩ - сещаш ли се ?! Така че за всеки друг,но не и за тях ....

19

преди 15 години

Целият този цирк е да бъдем отвратени наужким от ДПС и БСП и ГЕРБ да оберат гласовете. А после пак същите ще командорят! ГЕРБ са абсолютно некомпетентни да бъдат във властта, но са Троянския кон на сегашните! Мислете сега, за да не дойде денят за размисъл на другия ден след изборите!

18

преди 15 години

ti vred li si ,be???????????????

17

kyky

преди 15 години

абе.... тоя уж демократ взе нещо на фашизъм да избива....що ще лишава от право на глас български граждани?бива ли толкова да е комплексирано това бивше ченге, то че е просто като грамофонна плоча всички разбрахме, ама бива би да е наистина толкова тъпо и комплексирано?

16

преди 15 години

Всички които тук във форума плюят ГЕРБ, давайте алтернативи, а не само да оплювате, така е коректно, щото някой от вас може и да са за Доган !!??