528

hahahaaahmuuuu

преди 15 години

evropa ne ni iska 6tot ne i stiska:))))))))no i taka si e ba6 dobre:)))))

527

БЪЛГАРКА

преди 15 години

Турците са много прости е неграмотни.Типичен пример е Орхан Исмаилов, който взе фалшива диплома по право и едно изречение не може да напише с по-малко от 2 грешки.Този *** беше зам.председател в ДКСИ, а сега в комисията по досиетата. Та това скопено прасе се изказва, че 500 години турците са ни еб... и пак ще ни еб.. .Питам аз какъв българин е този нерез, който уволнява българки, защото не желаят да се унижат и да легнат със ***, като него. Този *** има жена и син, но въпреки всичко се натиска на всяка българка, независимо от годините и.Дори и на жени на годините на майка му налита това прасе. Така, че отворете си очите. Вие турския етнос,като гласувате за ДПС не гласувате за хора, а за прасета. Тези, които избирате не мислят и не се грижат за вашите интереси, а единствено за болните си амбиции да легнат с българка. Вие гласувате за незадоволени нерези. Нерези, които не се срамуват да паднат толкоз ниско, че да тичат и да се предлагат на българките и да им казват, че ако не легнат с тях "великите" света ще свърши и тези българки няма никъде да си намерят работа. Който твърди, че българките обичали турците, моля да попита нещастника на какви и на колко се е предлагал и се оказва, че и , които лягат със 60 годишни старци бягат, като от чума от този гнусен ***. Питайте въпросния *** на колко българки се е натрапвал и коя го е огряла досега. Аз ще ви призная-ДОРИ И НАЙ-ПРОПАДНАЛАТА БЪЛГАРКА ПИЯНА-ЗАЛЯНА НЕ ИСКА ДА ГО ВИЖДА ТОВА ПРАСЕ! Ще ви се турци *** и прости някоя българка да ви обърне внимание, но не може да оцените какви сте *** и трябва да сте благодарни на туркините ви, че са коне с капаци, инак българка не би търпяла такова прасе до себе си.

526

juji

преди 15 години

ROZANA..BRAVO...TI KAZA POSLEDNATA DUMA PO VAPROSA..:)

525

georgi

преди 15 години

Колкото и да са се организирали турските организации да пишат нещо по форумите не могат да заличат основни неща от историята и съвремието.Дивашките им деди, нахлули с оръжие да завладяват, грабят и унищожават много по-напреднали в развитието си страни.Неуспели да заграбят колкото им се иска сега правят опити за да влизат в ЕС. Размножаващи се като ***, плъзнали по европейските страни, създали затворени общества там, изискващи от плодовете на западната цивилизация, искащи сега и равноправно членство в ЕС, където важи принципа, колкото е по-голяма по население страната, толкова по-голяма квота има при взимането на решения. Как да не се натискат *** от туркията.И те се натискат, въпреки, че те самите още не са определени светска държава ли са или мюсулманска(непрекъснатите демонстрации в самата туркиа). Въпреки дивашкото си законодателство все още (чл. 301 от наказателния закон на страната). Въпреки нерешените си проблеми с почти всички съседни страни. И обвинявайки в недемократичност демократичните европейски страни. Защо да не опитат, а ако стане, колко сладко ще бъде за туркиата. Опитите за посегателство и завладяване на незавладяното от ДИВАШКИТЕ ИМ ДЕДИ продължава. Но и шамарите, които получават стават и ще стават все по-звучни.

524

juji

преди 15 години

NALI ZNAE6 ZA6TO..ZA6TOTO TURCITE SA PO RABOTLIVI I UMNI OT NA6TE...I ZA TOVA POSTIGAT VSI4KO...

523

преди 15 години

Турците във форума явно са много агресивни. Голям страх ги тресе от Костов, понеже само при него ДПС бяха навряни там, където им е мястото. При Бойко ще е същото. Този път Доган с всичките му шашми, далавери, клакьори като вас, на които плаща, няма да е фактор в политиката. Ще трябва да се примирите с това, още повече че в Европа се отвращават от анадолския ви манталитет и не ви искат никъде. Българинът пътува само с лична карта навън, а Турция има да мечтае да бъде призната за равна на българина и на човешкия му ресурс.Така че само бидейки българи имате досег с цивилизацията. И вместо да сте благодарни за този шанс, вие плюете ръката, която ви е отхранила. Затова природните катаклизми бягат от България и все удрят на юг от южната й граница.

522

4avdar4e:)))))

преди 15 години

a za6to v istanbul mogat da jiveyat 2no pove4e hora ot balgariya,bez da umirat ot glad;)

521

Левски

преди 15 години

Най голяма грешка ще е отново Костов и Костовци да дойдат на власт..неговото повторно явяване и участие в политиката е дваж по уродливо явление от соц,строя в новата Българска история.А Бойко не става за никакъв .ур,мутра си е бил и мутра ще си остане. А до колкото до Доган той е политик с име и много мозък, доверие,подхват и мислене, личности като него никога немогат да тласнат социалния,политическия и икономическия живот в бездната както почти всички българи политици....лошото е че повече от българите са с дискриминационални възгледи и високомерие за да не отдадат значение и изява на можещите и знаещите...Костов, Борисов,Мартин Димитров,Сидеров, Янев,Арабаджиев,Каракачанов и тем подобните ,веднъж за винаги да се махнат от политиката(има куп свободни места за охрана или по из сергиите за прехрана).Или оправия и благоденствие ще има само с полезен труд, знание и мир...Обичай създадените заради обичта към създателя(бога)!

520

juji

преди 15 години

I KOY KAZAL 4E TURCITE-Za cqloto si sy6testvuvane ,prinosa na Osmanskata imperia kym 4ove6kata civilizaciq sa kaldaryma i nargileto tovae drugo izobretenie nqma.4OVEKA KOYTO E NAPISAL TOVA TRQBVA DA E MN ,PREKALENO BIH KAZALA,DA IDE V TURCIQ I DA VIDI,KAKVO E TAM I KAKVO E V BG.A I KAKVO SA NAPRAVILI NA6TE BALGARI...DORI EDNA KOLA NE SA USPELI DA NAPRAVQT,TO SE VIJDA KOI SA PO UMNITE I RABOTLIVITE...NQMA NUJD DA SE PI6E I SE GOVORI...

519

преди 15 години

Ами нормално е за едно турче, току-що навършило 18 г да гласува за първи път за ДПС с такава вяра и непоколебимост. Успех, момко :)

518

преди 15 години

И моля бъдещите туристи с автобусите, които пишат от Турция и нямат кирилица на тамошните компютри(в Истанбул, разбира се, в Анадола дори не са чували за компютри), да не пишат тук, клонирайки се под 100 ника или като анонимни. Ако ще действат така, разбира се. България е свободна страна и всеки може да си каже мнението. Но е недопустимо да пишеш от Турция, да пишеш откровени лъжи и да твърдиш, че си българин, а същевременно с всички средста да целиш уронване на престижа на една държава и подмяната на историята й....Не смея да си мисля какви по-далечни цели може да имат подобни хора. При това неграмотен турчин...да твърди, че църквата Света София била построена от османлиите. Ами има интернет, всеки може да му сложи двойка по история, ако провери набързо. И как същият този човек, който явно пише напълно тенденциозно, при това без никакво покритие с историческите факти, се надява, че може да изтрие истината и за безчинствата на турците в България и навсякъде, откъдето са минали.

517

преди 15 години

Glasuvaite za kandidaatkata na Slavi!

516

vlad

преди 15 години

Да аз ще гласувам за първи път за ДПС! Мисля, че на фона на останалите партии се държат най-умерено и професионално, а Ахед Доган за мен е най-добрият политик на България, опредлено в сравнение с ГЕРБ и особено с БСП са една класа над тях. Това е.

515

Karaman

преди 15 години

Много депутати искаш бе *** нещастен, по ще ти подхожда раиран костюм в централния софийски затвор , аре скривай се гадино !!!

514

преди 15 години

Планът за разорение на БългарияПроектът "Ран-Ът"1990 г.

513

преди 15 години

Видно е, че ДПС организациите са се организирали да пишат из форума, представяйки се за българи или турци и пишещи какво ли не, но е безсмислено. Че то един германец, французин или какъвто щете европеец са наясно турчинът що за човек е, камо ли ние да не сме наясно за духовната ви нищета(както е отбелязано по-долу). Аз често излизам в чужбина. Говоря свободно немски, английски. И понеже пътувам не като гастербайтер, съм имал възможност да комуникирам с доста чужденци, а не само с един работодател или с други гастербайтери. Споделяли са ми, че допреди 10 години са мислели, че всички българи са ***(не с тая силна дума, понеже са възпитани хора, но това им беше на езика), понеже навън са виждали предимно *** и български турци и всички те са казвали: българи сме. Същите тези хора обаче в Бг се бият в гърдите, че са турци, а не българи, също и ***, спрямо които тече възродителен процес в момента и срещу няколко свински кебапчета започват да твърдят, че са турци, докато в един момент вземат, че повярват в това. Сега обаче много нормални българи излязоха в чужбина, видя се какви студенти сме, какъв манталитет носи българина и имиджът на България не е като преди. Макар че всеки *** или турчин от България отиде ли навън, който тук твърди, че е турчин, навън пак твърди, че е българин. Понеже ако каже турчин навън за западноевропеецът той ще е *** в очите му. Аз също съм се сблъсквал с това(преди години, когато пътувах навън) да ме питат как може да съм такъв бял българин с такова мислене и манталитет...заобиколно разбира се, да не ме засегнат...вече не ме питат такива неща, представата за България стана по-реална, вече не се гради само на изпаднали етноси, живеещи по колиби и бараки и гледащи като скотове, когато полицията отиде да им направи паспортна проверка. Бъкгаринът е оцелял при все западналостта на една напълно ретроградна империя, каквато е Османската империя. И в момента българинът учи навън, изглежда като европеец, мисли като европеец, има манталитетът на европеец и въобще визията в най-широк смисъл на думата. А Турция почти изцяло е от хора, които са 2 века назад...в Анадола особено. И ако някой иска да ме опровергае, нека да види реакциите навън за това Турция да бъде приета в европейския съюз. Това за европееца, е каквото е за турчина *** в джамия. Защо е така? Нали Турция има силна икономика...с американска помощ или не, не това е тема за разговор. Защо при все силната си икономика Турция е извън европейския съюз и още дълги години ще бъде? А България в условия на валутеб борд, в условия на ДПС в управлението и куп проблеми в държавата бе приета така бързо. Ами разликата е огромна, тя се състои в човешкия ресурс на населението. Успешен ден на всички!

512

toi

преди 15 години

в шумен нямаме толкова продажни ку4ки-ако е гризвала салама,то е било на някои арабин сигурно....и наи вероятно,това женско из4адие,просто никога нее опитвало сладоста от истинския секс,за да прави сравнения...

511

преди 15 години

Доган (агент Сава) е предавал "свойте" по време на т.н. Възродителен процес.

510

ORELA

преди 15 години

6tom turtsite sa koleli jeni i detsa ,kade sa bili balgarskite maje,v balkana pod nekoy hrastalak kat div zaek.bratu6kite:))))maloumniko otvori nekoya literatura da vidi6 kolko voyni sa spe4elili bratu6kite i kolko ba6ibozutsite,sednal bezdelnika pred kompa i razdava saveti a kat stane nape4eno v gorata pod hrastite,,,,,za tova sme v tova polojeniye

509

anonimen

преди 15 години

ve4na drujba sas turskite mladeji,nie sme tuk turskite mladeji.......bravo na balgarskite jeni vinagi sa bili sas turtsite.....