15

преди 15 години

4engeta svine, Mikov prase a Stanishev k*4ka na Putin ! ! OBRATNO V SIBIR VSI4KITE ! ! ! I BOI !

14

Lili

преди 15 години

Представете си мили хора, когато се задушава човек какви конвулсии, гърчове, стонове като умиращ човек ще издава. И на фона на умиращия и гърчещ се човек - милиционерите до него - ни лук яли, ни лук мирисали. Убийци сте вие другари МИЛИЦИОНЕРИ и не ни пробутвайте подобни версии, че ставате не само смешни и жалки, ами вие сте просто и ясно - едни патологични типове облечени във власт. Линч за вас, недостойни милиционери, линч за всички в по-горната йерархия, които ви защитават, линч за теб Миков - Смешников! Дано Господ и на теб да ти помогне, както "милите милиционери" на този нещастен човек!

13

преди 15 години

ще чакам да те уволнят после няма да хабим качулки а с найлонови торбички, като в КАМБОДЖА преди години ,ще ти правим нещастен случаи . ЩО ТО ПАК НАПРАВИХТЕ МАЗАЛО ЗА ДА КРИЕТЕ ТОЯ И ОНЯ ЕДНАТА БАНДА КРИЕ ДРУГАТА

12

преди 15 години

Stanishev i Mikov SVINE !

11

преди 15 години

A taka, vinovnite sega 6te sa ultrasite na Litex.

10

преди 15 години

Предлагам в знак на протест всички депутати да се самоубият.

9

Ралица

преди 15 години

тъпите ченгета много започнаха да ги защитават,а там (в системата на МВР ) отдавна няма професионалисти.А най-*** и некадърни са в пътната полиция

8

преди 15 години

policiata go e obila za da ne progovori srehto podzemen bos i

7

Дани

преди 15 години

конвоиращите са се постарали да почине. Не е от качулките - има си конкретни хора, които са се постарали това да се случи. През качулките може да се диша - те не прекъсват притока на кислород. Ако и този път не намерят полицаиите, които цицат от две бозки - предлагам да им вземем скъсаните кубинките. Да ходят с джапанки - толкова могат. И също заплатите да им станат такива, че да не могат да пушат. Тикви продажни!

6

преди 15 години

чиста екзекуция сега ще я направим нещастен случаи

5

---

преди 15 години

Такива директно да ги застрелват, що само цапат качулки! Браво на полицаите !

4

SERGEI STANISHEV

преди 15 години

Bиновен за всичко лошо, което се случва в България = ИВАН КОСТОВ !

3

Той

преди 15 години

Гледайки репортажите от протестите на 14.01. ми направи впечатление,че двама трафик полицаии(!?) бяха повлекли човек от протестиращите пред парламента,незнайно накъде.....(вероятно да му съставят акт за ПТП....?:) ) Този кадър,наистина показва,че милицията(тя не е полиция)си действа както при Тато,стига да и наредят и тя с удоволствие изпълнява тези действия,защото само това умее....! ,20 год. никой не успя,а и нежелаеше да я промени в полиция.....?Въпроса ми е към някой отговорен шеф от ентропичната им система:"Това тяхно самоволно действие ли е....?Работа ли е им на тези полицаи(вместо да бъдат по пътищата и кръстовищата)да се занимават с обществения ред при положение,че там бе изсипана цялата соф.жандармения и други спец,подразделения....? " Когато стане ПТП минумум 2 часа се чака да пристигнат трафик полицаите...!И какво излиза от този репортаж,че тези полицаи си нямат работа по длъжностната си характеристика(!?) и за това са отишли да се разкършат безплатно(за фитнес трябва да се плаща)на площада...! МВР е тотално опорочена система....!Хаоса там е крештящ.....!Никой от досегашните министри не успя(а вероятно им е забранено....!?)да промени статуквото в тази деградирала структора.....!И три пъти да им увеличат заплатите,те ще си останат милиционери,защото смарт чипа им е такъв, а и никой(воля няма...)от политиците не желае да промени статуквото....!.Вероятно им е изгодно те да си останат такива.....!?Заб.Това го пратих на БТВ,когато бяха протестите,но те дори не желаеха да го четат и го триеха.....така че не се сърдете на Днес.бг,има медии,които въобще не желает да общуват с "простия"народ....Не се доверявайте на БТВ....!

2

Сергей

преди 15 години

Министър Миков би трябвало да отдели малко от ценното си време и да си подаде оставката. Много съвпадения станаха. Голяма фантазия трябва да има човек ,за да приеме два смъртни случая за случайно стечение на обстоятелствата.

1

Кобург Велчев

преди 15 години

Какво очаквате при 100% РЕкомунизация ?? Корупция, мързел и некадърност управляват МВР и държавата. Бой, кражби и лъжи, които стават все по-нагли. Пълна ГОЦЕ-визация, като форма на малката ПУТИНизация. Разпад на държавата и благоденствие за червените милионери - мафиоти и трафиканти, крадци и лъжци. Които се пазят и покровителстват от ВСИЧКИ институции, на всички нива. Пламен Куцаров е починал от липса на кислород, т.е. бил е УДУШЕН ?? Защо ли ?? Възможно е също - полицията да е свързана и с тези убийства, за да прикрие връзките си с мафията.