50

преди 15 години

Калинчо, незнаеш колко си прав ... но това озверелия от бедност българин няма как да го разбере

49

Калин

преди 15 години

Опростачването на нацията от страна на комунистическите развратни човеконенавистни бацили е прогресивно!Тая страна е обладана от комунизъм!

48

преди 15 години

da ssaberemm druvcheta i da go sapali toz parlamet weee

47

преди 15 години

da ssaberemm druvcheta i da go sapali toz parlamet weee

46

btv

преди 15 години

За тези, които плачат, че не сме се ориентирали към други алтернативни газови източници - такива просто няма. Ако имаше и Европа щеше да ги предпочете, вместо да ги взима от Русия. Приказките за румънски газ, Набуко, гръцки газ и тем подобни са ала бала. Някой трябва да поиска да минат газови тръби през България, или поне да стигнат до границите й, а това са огромни инвестиции непосилни за една държава като нас. Обаче ние се репчиме на Русия, пуснахме американските бази у нас, ами сега Америка и Европа да ни достави газ. Докато Русия ни даваше без пари гориво разбра целия народ, а сега парите от разни фондове на европейския съюз отидоха в шепа хора, и не случайно.

45

преди 15 години

"Може да се окаже, че тя ще бъде единственият източник на газ за България"...-дълбокомъдрено рече министърът...Господииии

44

преди 15 години

Май щем не щем ще просим от Турция:( Дали още долюбват в Анкара Доган, за да посредничи или сега е на мода Касим Дал? Ако директно Путин /който също е болен от мания за величие/ не пусне газ за България, остава единствения вариант Турция. Иначе ще мръзнем по площадите след 10-ина дни, защото температироте ще са еднакви на улицата и вкъщи. По-добре навън, за да искаме обяснение от управляващите ЗАЩО ДОКАРАХА НАРОДА СИ ДО СМЪРТ? Което е престъпление отвсякъде!

43

преди 15 години

Костов носи основна вина. нареди на Бакърджиев да откаже откаже преди 10 години строежа на руска тръба до България защото руснаците отказаха да му дадат комисионна и подкуп. тръбата можеше да е по дъното на Черно море от Русия директно за България и оттам за Турция но през територията на България а не както е сега 3 пъти по-дълга по дъното на Черно море до Турция но без България

42

преди 15 години

Тоя министър е пълен . Имаше едно време един Нейчо Неев, тоя е същия ***.

41

Не забравяйте "

преди 15 години

Станишев,Доган,Симеон,Овчаров,П.Димитров и останалата комунистическа пасмина - ВРАГОВЕ НА НАРОДА!

40

Бозко

преди 15 години

14.01.2009 !

39

преди 15 години

минаха 11 г. Знаеш ли колко тръби можеха да се пуснат през това време. Всички спаха. За стратегия не може да се говори. За такова нещо се иска мозък, а те го нямат.

38

Р. Овч

преди 15 години

АЗ САМ НАЙ ВЕЛИКИЯ И САМ МИЛИОНЕР -ВИЕ СТЕ БЕДНИ СМЕШНИЦИ

37

преди 15 години

В предаването на 4 очи Васил Филипов каза, че газ не може да има от Украйна по технически причини - ПРОСТО ТАКАВА ТРЪБА НЯМА! А Иван Костов ТРЯБВА да даде обяснением защо още през 97 г, не се е съгласил да пусне тръба през Турну Мъгуреле /Румъния/?! Сега нямаше да бъдем зависими само от Русия. Още тогава е имало предложение, но той не се е съгласил. Това е истината за И. Костов, съжалявам, че щв трябва да се разочароват поддръбниците му! Нека да се знае истината - как от една недалновидност сега страда целия народ, който го иска обратно в политиката. И защо ние той? Да продължава да върши дивотии ли? Прогледнете хора! За сегашните П. Димитров и сие просто нямам думи. Той не знаел, че тръба НЯМА, представете си колко компетентни хора са в отговорни министерства, станаха за посмешище. ПОЗОР!

36

преди 15 години

Само лъжат и мажат гадините. Хайде хора, елате на 14 пред НС. Все от някъде трябва да се започне.

35

преди 15 години

Наистина ... тези хора са или адски некомпетентни или просто не им пука ... или и двете.

34

Жоро

преди 15 години

И*д*и*о*т такъв, Костов ли подписа договора с руснаците за газа?!? Май беше червения б*о*к*л*у*к Р.Овч. и цялата *** около него!

33

jorj

преди 15 години

ЧЕ ТИЯ ДОЛНИ КРАДЦИ УКРАИНЦИТЕ НИЩО НЯМА ДА ИЗПРАТЯТ,ПРОСТО НАЙ-НАГЛО ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ЛЪЖАТ ВСИЧКИ

32

преди 15 години

Костов има много грехове,но не е съсипал нещо,което си беше съсипано от комунистите. Ква икономика ,кви 5 лв. *** в Щатите да видиш икономика! Ние сме манифактура от 18-ти век.

31

cam

преди 15 години

Такава некомпетентност от енергиен министър е престъпна.Цинично е в един и същи ден г-на да лъже цял един народ,че до 24 часа ще има газ от Украйна и малко след това да опровергае сам себе си с факта,че въпреки създадената организация!!!няма технологична възможност за доставка на украински газ.Че какво толкова организирахте тогава бе хора.Банкет ли??? И не трябва ли да хвърчат оставки след този пореден гаф или по-точно след тази поредна гавра с хората