49

111

преди 15 години

Овца си само ти! Срещу кого ше протестираш? И от къв зор? Хвани се на неква работа и свърши нещо полезно за себе си и за държавата, стига си крякал срещу всичко!

48

преди 15 години

БКП БКП УРААААААААААААААА - КОМСОМОЛЦИ ,ПИОНЕРИ ДРУЖНО ДА ВЪРВИМ НАПРЕД УРААААААААА БКП БКП

47

vapros

преди 15 години

ДРУГИ НОВИНИ НЯМА ЛИ ДА ИМА ДНЕС ИЛИ ЖУРНАЛИСТИТЕ ПАК СИ ПОЧИВАТ?!?!?!

46

Петър Делчев

преди 15 години

Призовавам всички да използвате български ток, а не руски газ и да подкрепяте този диктатор Путин. Нали има кампания "Подкрепете българското" - подкрепете българския ток !

45

Само знаете да пищит

преди 15 години

ОТИВАЙТЕ НА РАБОТА ПОСЛЕ КАТО СЕ ПРИБЕРЕТЕ СЕ ПРАВЕТЕ НА ГЕНИАЛНИ ПО ФОРУМИТЕ

44

Чукундур

преди 15 години

украинците и руснаците че ML е окрала ПАК държавния резерв?Я вижте другите държави- отвориха си резервите и сега имат газ за по 2-3 месеца, само ние пак нямаме нещо! Аман! Къде са държавните резерви- нали за това ги пазят, да реагират с тях на такива кризи? Къде бяха СМЕШНИЦИТЕ, когато им казваха да се пусне и втора тръба, а те ПУТИН НАШ РУЛЕВОЙ? Аиде сега в шепички да се стоплите и лятоска пак под строй с червената бюлетина напред данеби случайно да останем в ЕС и да заживеем нормално! Мухльовци смотани, на Русия вечно някой друг й е виновен, че са некадърници.

43

Всеки може да отиде

преди 15 години

Според мен всеки може да пропусне 1 ден работа или 2 часа от работния ден.

42

европеец

преди 15 години

мечтая за деня когато никой няма да купува от русия газ и петрол и въобще между тях и нас трябва да има санитарна зона.в началото ще ни е трудно поради голямата ни енергийна зависимост от нея но само така може да станем нормална европейска страна

41

Просветен

преди 15 години

Обаче само не мога да разбера протеста защо е в работен ден - 14-ти е сряда! Ако го направят събота или неделя ще се съберат къде-къде повече хора! А така ще бъдат само беработни и нискоинтелигентни хора... е и тези които са сериозни, ама повечето хора ще са на работа и ще следят през нета кво става, което не е ефективно!!!

40

Гордия пенсионер

преди 15 години

Чичо Путин, ти прости им,Молим ти се от душа,С ум и разум надари ги,Да не могат да грешат.Запази ми ти сърцето,От зли мисли и неща,Всичко виждаш в КГБ-то,Зло до нас недей праща.Дай на мама, дай на таткоГаз и сила и животМир, любов на всички братяИ добро на наш народ.

39

преди 15 години

Komunistite obratno v Sibir ! ! !

38

преди 15 години

на 14 с метли и лопати чистим снега!!!

37

Koch

преди 15 години

33 ще протестира срещу недалновидните и крадливи маймуни, които управляват държавата и седят в Парламента. ВРЕМЕ Е НЯКОЙ ДА ИЗМЕТЕ *** !!

36

Koch

преди 15 години

Брато, кефиш ме на МАКС !! Много точно го казваш и то съвсем кратко !! Евала !!

35

преди 15 години

И срещу какво ще протестираш?срещу блондинките или срещу ,,апартейда и ***''?.....пълна глупост.....

34

X

преди 15 години

"Газовият студ тласка Европа към Студена война" - това е истината. Кой има интерес - нито ЕС, нито Русия. Единствен интерес има банкрутиралата еврейска клика опитваща се от САЩ да управлява света. В Украйна има марионетно правителство, самата страна е политически и икономически дестабилизирана, така че лесно се управлява с някой и друг милиард пуснат от еврейската клика чрез международния валутен фонд. Лошото е, че никой не вижда очевидното, а то е че от операцията най-много пострада България - една от малкото страни, където въпреки кризата нямаше сериозни сътресения. Спорът между износители и потребители на енергия няма как да не се реши, но в това време ще рухне и икономиката на България. Вярвам, че това е целта на операцията, колкото и странно да звучи. България от години имаше потенциал в хайтека, който системно беше душен, но оценената на 40 млрд $ миналата година българска технология, заради която Microsoft искаше да купи Yahoo, явно е доста сериозна заплаха за същите еврейски кръгове. Международната процедура по патентоване минава през Русия, ако минаваше през Европа, САЩ можеха икономически и политически, та дори и чрез лобиране по линия на НАТО да корумпират процеса, както се случваше много пъти до сега. Вероятно това, което виждаме в момента е единственото, което са родили главите на анализаторите от ЦРУ, с което да блокират падането на американския монопол в хайтека. Спирането на газта наистина води до политически проблеми, до студена война и най-пострадала е България точно в момента, когато съдбата й се решава в Русия, а съдбата й не се определя от газта, а от няколко странички, които могат да превърнат България, ако не в Швейцария, то поне в Хонландия /защото ще си имаме български аналог на Филипс/.

33

ПРОТЕСТ

преди 15 години

СТАВАЙТЕ ОВЦЕ - 14ТИ ЯНУАРИ - 11 ЧАСА ПРЕД ПАРЛАМЕНТА !!!

32

jorj

преди 15 години

ТРЯБВА ДА ГИ СЪДИМ ДО ДУПКА И ДА БЛОКИРАМЕ ПРИЕМАНЕТО ИМ В НАТО И ЕС....ЦЕЛИЯТ ПРОБЛЕМ Е ОТ ТЯХ-ПРОСТО СА СВИКНАЛИ ДА КРАДАТ И ИЗНУДВАТ И НЕ ОБИЧАТ ДА ПЛАЩАТ

31

наивник

преди 15 години

Изводът е, че е крайно време бизнеса и всички хора да поискат да се извадят засекретените открития за енергията и да започне да се използва енергията на светлината, вятъра, движението. Така ще спрат да се гаврят с човечеството собственици на петрол и газ, а и ще се спомогне да се противодейства на глобалното затопляне или изстудяване. Да се извадят всички открития на Тесла и други учени. Това трябва да се изиска от ЕС и от ООН.

30

Vesso

преди 15 години

Факт е, че е изтекъл договор и този който продава не е съгласен това да става на цена в пъти по-ниска от колкото всички останали купуват и то при условие, че куповачът му играе "немци в тила" по свирката на САЩ. Дори комисари от ЕС признаха, че Русия има солиден аргумент. "Е, но не трябва цената да се променя от веднъж". Ами то и на руснаците не им изгодна украйнците да си променят така политиката. Когато Ирак отказа да продава петрол на американски и английски фирми, американците и англичаните го окупираха заради оръжия за масово поразяване. Някой до днес да е открил тези оръжия на територията на Ирак.