93

a

преди 15 години

vsichki bulgari karat piani!

92

a

преди 15 години

tochno taka vsichki karate piani - ne se samozalugvaite

91

преди 15 години

Колкото и смешно дазвучи, да държавата му е длъжник до някаква степен. Лошото, на България е, че не сме патриоти! Всеки си гледа *** и прави какво ли не за да ималична облага отвсяка една ситуация. А никой не проумява, че всички живеем в тази държава!

90

BG

преди 15 години

да, анонимнико, и вас! *** карай пиян в Европа да видя къде ще стигнеш!!!

89

a

преди 15 години

niakoi tuk se vuzmuti ot upotrebata na treva?!...aman ot negramotni

88

преди 15 години

Така, айде сега вкупом всички които искат да линчуват Максим да си сложат ръка на сърцето и да кажат дали те някога не са се качвали на колата си след като са изпили едно или две питиета. Такива хора са безкрайно малко.Ами ако тогава бяхте направили проишествие и вас ли трябваше да линчуват??!!

87

Mac

преди 15 години

Кое може да се случи на всеки????????Да кара пиян?Айде съвземи се, моля!

86

Plamen

преди 15 години

Този път да ви кажа не помогна това че е известен!!! Напротив точно затова го съдят. Всичко щеше да се размине, ако беше някой мутра колко щяха да му дадат, николко прави сте. Митьо Очите колко ще лежи какво е направил. Няма справедливост в тая държава. Ако има медиен шум всички си вършат работата. Ако е за Бай Иван от Сунгурларе никой нищо няма да каже ще си плати на който трябва и готово!!! Не разбирам АЗ, защо така?!?

85

преди 15 години

Абе хора, аз пък мисля че не трябваше да го развалят така.... като го тикнат зад решетките при цялата тая *** където са в затворите. не го подкрепям за делата му, на всеки може да се случи. Никой от нищо не е застрахован, но да си нормален гражданин или пристъпник си го избираме ние. Мислите ли че от световен шампион след като е пракарал 2,5 години в затвора, когато излезе ще си остане същия като човек. Ще види живота от друг ъгъл там и не е гаранция до колко ще промени живота му за напред. А той носеше гордост на България, един от малкото Българи които са способни да го првят и го правят. Можеше и да се избегни затвора, пари, условни присъди, обществен труд и т.н.... пак щеше да си изплати греха. Пак повтавям, в никакъв случай не го подкрепям, не ме разбирайте погрешно.

84

Ралица

преди 15 години

kъм 83

83

Ралица

преди 15 години

Тъй,тъй,тъй-добре са решили магистратите-увеличили сумата.Ами нали на жлостастното дете в кома баща му трябва да си лекува мъката с хазарт вместо да запретне ръкави и да почете повечко,за да помогне на детето си.Нали в края на краищата е по-лесно да се вайкаш(типично по нашенски) и да предизвикваш съжалени отколкото да се понапънеш да помогнеш преко сили за избавлението на най-милото си.А съдът е взел решението си за да угоди на злобарите и комплексарите-те може би са безгрешни!

82

Адам

преди 15 години

Деца! Станете известни и ще имате право да убивате хора без да ви се размине!

81

11111

преди 15 години

stigate s taia lihnos stavinski kakav e tozi izmikiar napravil e obistvo i triabva da se sadi tova e tapi balgari i rasajdeniata e zatova taia darjava e edna ot polednite v sveta na ravno s HILI narot slaba darjava . e neka dasam grehen .

80

преди 15 години

колкото и да му отсъдят ще му е малко, но важното да си ги излежи

79

Д

преди 15 години

Дайте да го разчекнем между четири коня!!!Да му отрежем ушите, да му изстръгнем ноктите, да му извадим очите....Да лежи до живот, пък Мануела от това ще оздравее, оня, другия ще стане от гроба, баща и-комарджията ще вземе всичките пари и ще замине за Монако да си отиграе...Не съм предполагал, че толкова злоба може да има у нас, българите! Не мога да разбера, как може нещастието за някого да ви доставя радост?! Кажи-речи всички инстанции на съдебната ни система се занимават с това дело, променят присъдите, обезщенетията, преразглеждат, доразследват... въпреки това, докато не получи смъртна присъда, всеки път ще има недоволни?! Възмутени, поставящи се на мястото на близките на жертвите... Моите уважения, към тях, но от друга страна защо не се поставите на мястото на другата жертва?! А на всеки, който пожелава моето или на Максим детето да пострада при катастрофа с пиян шофьор, бих могъл да пожелая, нека твоето дете е този пиян шофьор! Няма да го направя, не ви го желая, разбира се, но все пак, помислете... Никой не е застрахован! От нищо! Хората грешат! По какви ли не начини! А другите хора, т.е. ХОРА, не злобни демони, прощават! Защото евентуална смъртна присъда за Максим, освен че ще донесе някаква демонична радост на тези изтъкани от злоба същества, нищо друго няма да промени. Нито ще върне умрелия, нито ще изцели болната...нито пък ще откаже комарджията от порока му. Няма как едно зло да се поправи с друго зло!

78

преди 15 години

Тук няма място за злоба, както пишат преди мен (не на български...) - става въпрос за справедливост - той е с ясното съзнание, че се качва пиян на три тонната си машина, и може да очерни много съдби - както и направи. Не ме интересува дали е известен - трябва да си понесе наказанието, а не да рони дебели сълзи, точка. Щото утре ако убият вашето дете ще пеете друга песен, само си помислете за Мануела.... Аз съм баща на едно малко дете, и не искам утре това да се случи на детето ми, за бога ! Не може да се убива безнаказано, това е предумишлено убийство, въпреки, че закона твърди друго. Спрете, моля ви, с безмислените коментари.... и това му е малко.

77

zzz

преди 15 години

Че то имало правосъдие бе!Сигур щото цяла Европа сега назе гледа!

76

до 69

преди 15 години

е и като е успял какво,има право да убива безнаказано хора ли?

75

преди 15 години

MASATA TUKA STE ***, TO4EN POKAZATEL ZA PROFANIZACIQTA NA OB6TESTVOTO NI, MALKI ZLOBNI 4OVE4ETA!!

74

Ivo

преди 15 години

za ubiistvo polu4i zatvor s lek rezim!!! da go biaha pratili v slyn4ev briag na plaza da ia lezi taia prisyda! tam 6te6e da mu e po tezko!