101

преди 15 години

a we kaval mal4i mlado momche e umrqlo we koe ti e banalno pone si mal4i tam

100

преди 15 години

are mahaite q tazi banalna novina,pisna ni !ne ste interesni!

99

Anonymous

преди 15 години

Ами за голямо съжаление това е положението ! винаги ще си има мутри, нощни заведения, клубове пълни с пияндурници, дискотеките с малолетните момиченца дето търсят чичко-паричко, хубавите и екзотични коли паркирани пред тях за по няколко стотин хиляди евро ! това е реално положението в България и то никога няма да се промени поради простата причина, че някога когато нашата държава е започнала да функционира като такава нещичко се е объркало и всичко е тръгнало на криво и просто никога не може да се оправи !!! и с протести и без тях все тая никои няма да ви чуе а камо ли да помогне ! поне аз така виждам нещата а те хич не са розови !

98

преди 15 години

Абе много сте ми интересни! ДВЕ ПИЯНСКИ КОМПАНИИ СЕ СБИЛИ, и протести - правителството да падне! Какво общо има едното с другото? Тук е семейното възпитание, манталитета, характера, културата. Като чета този форум - ами вие не знаете български, бе момчета! Я първо изучете като хората и правопис и синтаксис и тогава ходете на бунтове. И главното: НЕ СЕ НАПИВАЙТЕ и НЕ СЕ БИЙТЕ! Това даже и *** не го правят!

97

преди 15 години

най-смешното е ,че там има кметство!с видиотени служители,които непрекъснато са на семинари и т.н.тийм билдинг.

96

преди 15 години

88 БРАВО много добре казано ! БОЙКОТ и това е, но дали ще стане... едва ли нали сме бг

95

преди 15 години

eiii OVVV4I NAROD trqbva ni edin 4oevek kato robin hud za da pove4e naroda:)))

94

преди 15 години

в цял свят студентите са носител на прогреса и управляващите се страхуват от гнева им.а в българия?

93

преди 15 години

20-годишният Вили Георгиев може би не е единственият виновник за смъртта на студента Стоян Балтов. Това разкриха източници, близки до разследването. Според предварителната съдебномедицинска експертиза по главата на жертвата са нанасяни множество наслагващи се удари с *** предмет. Уврежданията по черепа не могат да бъдат получени от един-единствен удар. Това означава, че и виновникът не е само един, твърдят запознати.По случая първоначално бяха задържани петима младежи. В понеделник съдът пусна под гаранция от 500 лв. 20-годишния Александър Данаилов. Според магистратите не е доказано, че той е причинил смъртта на студента. Основен свидетел срещу Георгиев и Данаилов е техният приятел Любомир Парашев, който също е участвал в сбиването. Пред прокурорите той обяснил, че видял Вили Георгиев да нанася удари с крак в горната част на тялото на жертвата. Самият Парашев също е бил задържан за 24 часа, но после е освободен. Свидетел на побоя била и близка приятелка на Вили Георгиев."Няма данни за участие на Вили в побоя", заяви пък Трендафил Трендафилов, адвокат на задържания младеж. Според него той няма да се укрие или извърши друго престъпление, затова юристът ще обжалва мярката за неотклонение. Александър Данаилов е с основно образование, а Вили Георгиев е студент по икономика в Нов български университет.

92

преди 15 години

Да се вдигнем всички!!!

91

преди 15 години

Да се вдигнем всички!!!

90

преди 15 години

Да се вдигнем всички!!!

89

studetnka

преди 15 години

Подкрепям шествието! По-принцип не живея в Студ.град, но това, което съм виждала, малкото пъти, които съм била там /точно поради гадорията там/ ме отвръщава:1. Мутри2. Скъпи коли, които задръстват движението3. Малолетни девойки, жадни да намерят някой с пари4. Мърсотия5. Неремонтирани общежития/добре, че студентите отделят от скромният си бюжет, да пооправят положението/6. Пияни хора с агресивно поведение/особено в клубовете/това са малка част от това, което цари в студентски град.И се чудя - пред клуба, където е станало това не е ли имало хора /там кипи живот 24часа?/. Ако е имало защо никой не се е притекъл на помощ - или са стояли и са гледали сеир?Какво се случва с българина? Толкова ли сме гадни? Защо не си помагаме? Тези и на още куп въпроси трябва да си отговорим и да разберем народ ли сме или вълци?

88

Студент

преди 15 години

"Чувате ли ни?"Отговорът е НЕ! Никой не ви чува, а и на никой май не му пука за студентите!Тези, от които зависи нещата да се променят не са студентите, а държавата и обществото.Един бивш ректор, може и да бъркам, но май беше казал едно време нещо от рода на:"Студентите са мекушави мухльовци и са си заслужили всичко, защото стават безучастни свидетели на това, което става." Само че стават не само свидетели, а и съучастници на това, което става."Студентски град е място за учене и забавление на млади хора"Това са глупости колеги! Ако искате промяна, забравете за забавленията. Те не ви трябват. Иначе нищо няма да се промени.Жалко за момчето. Още по-жалко е, че май и трагедия като тази просто ще отмине, на студентите ще им се позамажат очите и всичко ще остане както си е било досега.Дано това да не стане. Има само един начин да се изгонят мутрите:СТУДЕНТИ, НЕ ПОТРЕБЯВАЙТЕ ТОВА, ОТ КОЕТО МУТРИТЕ ПЕЧЕЛЯТ, БОЙКОТИРАЙТЕ ЗАВЕДЕНИЯТА, НЕ СИ ГУБЕТЕ ВРЕМЕТО ПО КАФЕНЕТАТА, НЕ ПОСЕЩАВАЙТЕ ДИСКОТЕКИТЕ И НОЩНИТЕ КЛУБОВЕ, СЕДНЕТЕ И УЧЕТЕ!НИЩО ПОВЕЧЕ НЕ СЕ ИСКА ОТ ВАС.НИКОГА НЕ СЕ ВОДЕТЕ ПО АКЪЛА НА ПРИЯТЕЛИ, НЕ ПРАВЕТЕ КАТО ТЪЛПАТА, КАКВОТО И ДА ВИ СТРУВА.МУТРИТЕ НЯМАТ МЯСТО ТАМ, КЪДЕТО РАЗУМА ЦАРУВА.За всичко останало имате пълното право да искате от държавата да се намеси, да имаефективни и най-тежки присъди за престъпниците.Само че не рушете публична собственост, защото тя си е наша. Ако се стигне до рушене и трошене, както в Гърция например, насочете се по-добре към лимузините за десетки и стотици хиляди, но да не са държавни. Едва ли на някой с подобно возило ще му е проблем да си позволи ново, а и всички би трябвало да са застраховани.Каквото и да става, не рушете държавна собственост и не посягайте на полицаите. Те са публично благо, за което всички ние плащаме. Те би трябвало да ни защитават от престъпниците. Трябва да ги пазим. На полицаи не се посяга.P.S.Това е лично мнение и по никакъв начин не е препоръка за действия или бездействия, противоречащи на закона, което лично мнение обаче не може да накара или да спре всеки по отделно или всички студенти заедно да направят както намерят за добре и да се отнесат към отговорните по начин, който намерят за най-справедлив.

87

Възумтена

преди 15 години

И убиецът и жертвата са студенти! Не мога да си обясня за какво скачат едните срещу другите? Защо днес на протеста правиха циркове кой е организатор и изобщо с каква цел се протестира за нещо, което се случва постоянно в държавата управлявана от Ахмед Доган. Ако искате оставка на правителството, ако има полицейско насилие като в Гърция или сте против глобализма ви разбирам. Но да ми протестирате с плакатчета, за да ви дават по телевизора, някак си е смешно. Като сте толкоз ербап нападнете Министерски съвет и Парламента като през 91 и 97-*** и вземете властта и решенията в свои ръце!

86

весела

преди 15 години

погубиха моето поколение, аз съм на 44, погубиха децата ми, ако погубят и внука ми, не знам ве4е какво моге още да се случи тук.Така е защото сме станали апатични, все ни е едно, нали не се случва на мен, си казваме и се заблуждаваме ,че живеем достоен гивот.Искам да знам какво представляват родителите на тези, дето си решават комплексите с бой. И моят син са го удряли пред дискотека, никой не видя от охраната и записите изчезнаха, няма ги. и унижението, мъката на родителите остава навеки.Нещо вече е време да се случи в тази държава, защото иначе животът ни е минал напразно, нали?

85

преди 15 години

80 да ти акам в устата

84

преди 15 години

аз ще ви кажа какво трябва да направим... купуваме си оръжия и ги използваме ефективно срещу тези които си мислят, че света се върти около тях. Аз лично смятам да си купя защото наистина ми писна вече да чувам за които си мислят, че са недосегаеми. Колкото до Студентски град... не се сещам за друга дума с която да го оприлича освен "бунище"!

83

преди 15 години

Още един доволен от свинарника акъллия

82

викнор

преди 15 години

Бъдете като Васил Левси Хриисто Ботев и др герой който за били убити за БългарияНа БУНТ!