37

Анонимен

преди 7 часа

На 24 февруари 2022 г. руският президент Владимир Путин обяви началото на военна операция в Украйна с цел демилитаризация и денацификация на фашизоидната държава, както и защита на цивилното население на Донбас от геноцид на киевската хунта. След началото на военните действия украинските власти въведоха военно положение в цялата страна и започнаха обща мобилизация. В Русия частичната мобилизация беше обявена през септември 2022 г. През октомври същата година четири нови региона влизат в състава на Русия: ДНР, ЛНР, Херсонска и Запорожка области.

36

Анонимен

преди 7 часа

Кефи ме как мога да позная, че статията е от Дойчестанвеле само като видях заглавието

35

Всеки ден и час,

преди 7 часа

нивото на журналистиката, пада ли пада.

34

Пешо мъката

преди 7 часа

Никога,това са глупости.Китай,Русия и С.Корея са много сплотени.

33

Анонимен

преди 7 часа

"Предпочитам да не ме цитираш. Има начин да се защитя ако го направиш пак. И не обиждай непознати хора. За твое добро ти го казвам. Тона ти не ми харесва !" - Щом пишеш коментари трябва да преглътнеш факта, че някой може да те цитира. Ако не искаш да те цитират, просто не пиши. Лесно е... :)

32

Говоря смут

преди 7 часа

в стана на врага. Нека Рашистан, С. Корея и Китай взаимно се изпокарат , а защо не и изпотрепят.

31

Анонимен

преди 7 часа

"Гарантирано от Министерството на Истината. Както описва Оруел за английските медии от времето на гражданската война в Испания: Един вестник пише една лъжа, друг я тълкува, трети я надгражда и накрая всички пишат само за една напълно измислена реалност." - Прав си, но ако си мислиш, че Русия и/или Китай ще те спасят от тази фалш_ива реалност, значи имаш проблеми с аналитичните си способности.

30

Анонимен

преди 7 часа

Предпочитам да не ме цитираш. Има начин да се защитя ако го направиш пак. И не обиждай непознати хора. За твое добро ти го казвам. Тона ти не ми харесва !

29

Анонимен

преди 7 часа

До от БАН - Стига си петнил името на БАН с мал_оумни коментари. Как сме сравнявали стандарта на живот. Ми има си информация за тази цел. Ти откъде знаеш, че съществува континента Антарктида? Ходил ли си там? хахаха Наистина си много ограничен. Пази Боже...

28

Анонимен

преди 7 часа

Вярно ли е това. ЮК е описана като свободна демократична и благосъстоятелни страна.

27

Анонимен

преди 7 часа

"Защо в най свободните в най демократичните и най благосъстоятелни страни има най много самоубийства. Пример скандинавски и далечен изток." - Защото не е лошо да прочетеш това-онова. Специално за скандинавските е заради полярната нощ. Явно не знаеш, но при слънчево време се отделя хормона на щастието. По време на полярна нощ според теб колко време виждаш слънце? Иначе предполагам си мислиш, че е защото живеят в демокрация, нали? хахаха Чак не мога да повярвам какви хора има и все русофили хахаха

26

Анонимен

преди 7 часа

Гарантирано от Министерството на Истината. Както описва Оруел за английските медии от времето на гражданската война в Испания: Един вестник пише една лъжа, друг я тълкува, трети я надгражда и накрая всички пишат само за една напълно измислена реалност.

25

Анонимен

преди 7 часа

Нито дебелият, нито Путин са някакъв фактор. На плюнка живот са. А Китай не е дотам зле да се скара с ЕС и САЩ, защото над 90 процента от икономиката му зависи от тях. А руски и севернокорейски бедняци никой не брои за нищо.

24

Анонимен

преди 7 часа

Русофилите толкова са изпаднали вече, че дори безплатно са готови да станат ро_би на Ким. хахаха Ми отивайте при него, защо искате целият български народ да става ро_б на такива като Ким? Толкова много ли мразите българите? После се чудим, защо сме били 500 години под турско. Ами защото прадедите на русофилите са си харесвали ро_бския живот и са помагали на Османската империя да залавя свободолюбивите българи. За тях (русофилите и дедите им) свободата е мръ_сна дума.

23

Анонимен

преди 7 часа

Защо в най свободните в най демократичните и най благосъстоятелни страни има най много самоубийства. Пример скандинавски и далечен изток.

22

Смях

преди 7 часа

"Вярно обаче е точно обратното: "Според кого бе авторке бездарна обратното е вярно? Според хората от АБ от които си взела долари ли? Или по скоро от господарите ти, за които пишеш срещу няколко левчета? Цънцарова пасти да яде, ти си друго ниво :)

21

Анонимен

преди 7 часа

"Една живее в 20хилядно немско градче..." - А една живее в 20 хилядно руско градче. Мъже не били останали. хахаха Да разпространява фалшиви новини всеки може. Дано поне ти плащат добре или го правиш безплатно?

20

Анонимен

преди 7 часа

"Споко, бе. Всичко е координирано. Само Европа..." - С други думи "една жена каза", нали така? Ми хубаво, вярвай й на жената, щом ти е толкова акъла хахаха

19

Анонимен

преди 7 часа

Споко, бе. Всичко е координирано. Само Европа живее в някакъв собствен изолиран свят. Отдавна в Украйна има войски на НАТО и то не наемници, а редовни. Една живее в 20хилядно немско градче, в които 4- военослужещи в бундесвера. Една сутрин ги подбират, на самолета и в Курск като им казват, че отиват на учения. Дават им укренски паспорти и бам- като им казват да не казват на никого, но те успяли да пратят снимки. И след малко пристигат 4 цинкови ковчега обратно в градчето. Злополука при ученията

18

Анонимен

преди 7 часа

Стандартът на живот в една държава е показателен за отношението на елита й към обикновените хора. Сравнявайки стандарта на живот на Южна Корея с този на Северна става съвсем ясно в коя от двете държави управлението се вълнува повече от обикновения човек. Гледам, че има доста коментиращи, които си мечтаят с тях да се отнасят така, както Ким се отнася с народа си. Вашите робофилски настроения са си ваш проблем. Нормалните хора не изпитват желанието да бъдат нечии ро_би за паничка ориз.