218

Анонимен

преди 8 часа

Копейкин вижда бъдещето на света като бедност и войни.

217

копейка

преди 8 часа

Друго си е да имаш тефтер и молив от БРИКС.

216

Анонимен

преди 8 часа

Тука можем да спорим, но нека да има референдум и народът да реши. Дали искаме ЕС и НАТО или БРИКС и излизане от НАТО. Много българи искат да влезем в БРИКС и затова е най-добре е народът да си каже думата и да преценим демократично накъде да вървим. Очевидно е, че ЕС залязва икономически и демографски и трябва да мислим за по-перспективни геополитически съюзи.

215

До 221

преди 8 часа

Само не разбрах защо трябва да я вади и да е член на Брикс ЕС не те задължава на не членуваш в Брикс и обратно

214

Анонимен

преди 8 часа

Вие /Възраждане/да, ние, не, не смятаме БРИКС за бъдещето на света.

213

Анонимен

преди 8 часа

Българина не го интересува БРИКС ли е ЕЦ ли е СЪВЕЦ ли е, стига да може да кльопа и да цоца цял живот на чужда издръжка като украинец-бежанец

212

Анонимен

преди 8 часа

Ако влезем в БРИКС колко ще ни стане покупанелната способност? А копейка? Като при Жан Виденов ли?

211

Анонимен

преди 8 часа

Коце, каква е ползата от файдата, като няма келепир

210

Бразилси бордей !

преди 8 часа

Ела мамин Копеичо да ти покажем какво е бразилски БРИКС -- във чудо сме се видели ако ти знеш каква мизерия и колко милиона живеят във бордейте само на РИО ум ще ти зайде ако въобще имаш такова нещо знаеш ли че въоръжената полиция със години води война със бордеите за джунглите и др.мизерия и дума да не става -- къде си тръгнал да водиш българите бе манипулатор невеж ?

209

художника

преди 8 часа

Костя, тоя БРИКС сме го яли, когато бяхме в СИВ. Таман се показахме от "казана" и искаш да ни вкараш пак вътре ли?

208

Анонимен

преди 8 часа

В станите на Европа, извън Русия, ВСИЧКИ големи металургични комбинати са / бяха индийска собственост. Вклчително в Украйна, включително във Великобритания.

207

Крундел

преди 8 часа

евроцентовият "смята" за каквото му плащат, като спрат копейчиците от леля му, обаче в евроцентове ще почне да "смята" че освен ес или сащ друго няма...просто говори това, което 80%-овите искат да чуят срещу скромно заплащане, разбира се, иначе нямаше да е ваксиниран антиваксър и евроцентова копейка, последното го прави чужд агент по неговият закон между другото, получава финансиране от чужда държава или организация - ес...

206

Възрожденец

преди 8 часа

Имаш ли парички. Обичан си от всички . Нямаш ли пари сидиване и какво ли още не .

205

Анонимен

преди 8 часа

Нещо не разбрах. Ако костя копейкин извади Бълкгария от ЕС и я вкара в БРИКС, България повече ресурси ли ще има? И отде?

204

Анонимен

преди 8 часа

"...като бъдещето на Копейкин е БРИКС, България е свободна държава ... " Съгласен съм. Я сега направим един референдум по въпроса а

203

Анонимен

преди 8 часа

Чина ще инвестира, а Бг ще бачка за заплати по ниски от при чините.:))

202

Анонимен

преди 8 часа

Има един голям проблем. Той е, че едни хора които лапаха по комунизма сега не лапат. За това са всичките БРИКСове, искат да лапат пак

201

Анонимен

преди 8 часа

"само когато хората стигнат тези в ЕС по покупателна способност " Целият Брикс не, но Русия и Китай няколко години, НАЙ-ВЕЧЕ, защото покупателната способност на Ессср-а е в режим на свободно падане.

200

Анонимен

преди 8 часа

до 207 и на кого досега БРИКС е стимулирал икономическото развитие? Една държава ми кажи. А това, че уж БЪЛГАРСКИЯТ ПОЛИТИК копейкин под давление на бриксова москва натиска да излизаме от ЕС и НАТО показва колко не е политически съюз БРИКС.

199

Ада на чебурашките

преди 8 часа

До Анонимен 199. В страните от БРИКС се цъкат като зайци, затова има такъв прираст. Колко по-ниско интелигентен е човек, толкова повече деца има. Справка - индийците в България. Всички богати семейства ит тези страни имат две, максимум три деца. Та, толкова за прирастна на населението в този БРИКС. Правенето на деца, не е икономически показател. Най-висок прираст, най-бедни и гладуващи.